Anasayfa     Günün Haberleri     Urfapress Tv     Yazarlar     Foto Galeri     Künye     İletişim  

  26 Nisan 2024

   URFA'DA ORTAK DENETİM   URFA'DA ORTAK DENETİM   URFA'DA ERKEN BAYRAMLAŞMA   URFA'DA ERKEN BAYRAMLAŞMA   Z KUŞAĞI..!!!   MÜNİR ULUDAĞ VEDA ETTİ   MÜNİR ULUDAĞ VEDA ETTİ   CANPOLAT KIRSALA DEVAM DEDİ   CAMPOLAT Kırsalı İhmal Etmiyor   Vali AYHAN'a Teşekküre Gitttiler   Vali AYHAN'a Teşekküre Gitttiler   URFA BİR KONAK DAHA KAZANDI  



Site İçi Arama

Röportaj

AKTÜRK-DEMİR RÖPORTAJI

 Tarihi gerçekleri gün yüzüne çıkartacağız.RÖPORTAJ: MÜSLÜM AKTÜRK

Anket

URFASPOR KÜME DÜŞER Mİ?
EVET
HAYIR
FİKRİM YOK

Günün Manşetleri

Günün Fotoğrafı

Önemli Linkler

Hava Durumu

YERSEN!..

 

Müslüman’ız...! Sünni’yiz...! Vahşiyiz..! İğrenciz...! Asalağız...! Yalancıyız...! İftiracıyız...! Hırsızız...! Kul hakkı yeriz...! Birbirimizi yeriz en yamyamından...! Kardeşlerimizin kafasını koparır top oynarız...! Kalbini söker yeriz...! Kur-an'a en büyük ihaneti ve saygısızlığı biz yaparız...! Okumayız..! Anlamayız...! Sorgulamayız..! Empati yapmayız..! Ama İsrail Filistin'e saldırdı mı din sömürüsü yapmayı fırsat bilir ve bunu iç politika malzemesi yaparak kendimize menfaat sağlamaktan geri durmayız..!

Hem de tarihte Yahudi olmayan birine verilen Yahudi cesaret madalyasını boynumuza takılıyken yapmaktan da geri durmayız..! Hele bir de Allah'ı, Peygamberi, İmanı dilimize pelesenk yapıp ,bir de üstüne bol soslu bir şiir, ya da ayet veya hadis patlattık mı..bize itaat ve biat etmeyen kul bırakmayız alemde alimallah..!

Ve biz Müslüman’ız...Sünni’yiz dini sömürmeyi sever ve zenginleşmek için her yolu mubah sayarız..!

Bu sömürüyü çocukların ve kadınların cansız bedenleri üzerinden yapmakta hiç bir mahsur görmez,gençlerimize de katliam yapmaktan geri durmayız..! Ezan der..Bayrak der..Vatan der...Ayet...Hadis der..efsunlarız..!

Ne gam aç kalır,İşsiz kalır,Evsiz ve yurtsuz kalırız…Amma yine de kefenlere sarılır ve padişahımıza biat etmekten geri durmayız..!

Sonra da gelsin ; Gemiler...Gemicikler...Villalar...Koylar...Hanlar...Hamamlar..Ve eritilemeyen yeşiller...! Biz Müslüman’ız ve dindar nesil isteriz..! Yerseniz..!

Ekleme Tarihi: 29 Ağustos 2014 13:38

Yazarın Diğer Yazıları İçin

Yorum Ekle

Yazdır

Yorumlar

Bu Habere Toplam 1 Yorum Eklenmiştir.

Allah yarım aydınlardan korusun Sofii

Başka sermayen yok ha!Birazıcıh bilginde olsa iyi olurdu.O madalya tayyibe verilmedi bunu kafana sok.o madalya 2.dünya savaşında soykıerımdan kaçan yahudileri kurtaran türk diplomatlar adına T.C.ye verildi.Başbakan olduğu içinde tayyip aldı.Anladiii?Yoh yoh anlamadi.
29/08/2014 15:40

Flash Haber

URFA BİR KONAK DAHA KAZANDI

 Taşı toprağı altın değil tarih olan kadim şehir Şanlıurfa'da, uzun yıllardır atıl durumda olan ve kente çirkin bir görüntü veren Hacı Kamil Konağı restore edilerek turizme kazandırıldı.

Köşe Yazarları

Ali ÇİZMECİOĞLU

 

İmam Hüseyin SAVAŞ

 

Op.Dr.Yusuf Vehbi OCAK

 

Mustafa ARISÜT

 

Osman Ataman BİNER

 

Hüseyin GÜZEL

 

Ayten DOĞAN

 

Metin ŞENAY

 

Mehmet CANBEYLİ

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

Anasayfa     Günün Haberleri     Sitene Ekle     Urfapress Tv     Yazarlar     Foto Galeri     Künye     İletişim  

  26 Nisan 2024