Anasayfa     Günün Haberleri     Urfapress Tv     Yazarlar     Foto Galeri     Künye     İletişim  

  19 Mart 2024

   URFA'DA ORTAK DENETİM   URFA'DA ORTAK DENETİM   URFA'DA ERKEN BAYRAMLAŞMA   URFA'DA ERKEN BAYRAMLAŞMA   Z KUŞAĞI..!!!   MÜNİR ULUDAĞ VEDA ETTİ   MÜNİR ULUDAĞ VEDA ETTİ   CANPOLAT KIRSALA DEVAM DEDİ   CAMPOLAT Kırsalı İhmal Etmiyor   Vali AYHAN'a Teşekküre Gitttiler   Vali AYHAN'a Teşekküre Gitttiler   URFA BİR KONAK DAHA KAZANDI  



Site İçi Arama

Röportaj

AKTÜRK-DEMİR RÖPORTAJI

 Tarihi gerçekleri gün yüzüne çıkartacağız.RÖPORTAJ: MÜSLÜM AKTÜRK

Anket

URFASPOR KÜME DÜŞER Mİ?
EVET
HAYIR
FİKRİM YOK

Günün Manşetleri

Günün Fotoğrafı

Önemli Linkler

Hava Durumu

Haliliye'nin Büyük Mücadelesi

 

HALİLİYE BELEDİYESİ SALON SPORLARDAKİ BÜYÜK MÜCADELESİ

Evet futbol Dünya da olduğu gibi Şanlıurfa da 1 numara Şanlıurfaspor Urfa’nın marka değeri , 3 ligde Karaköprü Belediyespor , Bal Liginde 11 Nisanspor ve Siverek Belediyespor takımları mücadele ediyor bunları göz arda etmemiz olmaz,ancak Şanlıurfa Büyükşehir olduktan sonra salon sporlarında Basketbol ve Voleybol büyük ihtiyaç olduğunu görülmekteydi.

2014 yılında bu misyona yüklenen bu anlamda mücadele eden Haliliye Belediye bulunmakta, Şanlıurfa’yı bu anlamda Türkiye de Basketbol ve Voleybol anlamında temsil eden tek kurum, Basketbol da Türkiye 2.liginde mücadele eden, Voleybol da ise Efeler liginden sonra 1.ligde mücadele eden tek takımdır. Haliliye Belediyespor bu anlamda Belediye Başkanı Fevzi Demirkol’u kutluyorum. Burada amaç gençleri Salon sporlarına kazandırmak, Şanlıurfa’nın farklı alanlarda marka değerini yükseltmek, Basketbol ve Voleyboldaki 30 tane şehir takımı ve aynı zaman da Türkiye deki spor severleri Şanlıurfa’yı takip ediyor. Haliliye Belediyesi’nin Şanlıurfa’nın tanıtımı anlamında çok önemlidir.

Bu anlamda Şanlıurfa’yı futboldan sonra marka değerini yükseltme adına şehrin tanıtımına destek olmaya devam ediyor.Güneydoğu takımı Şanlıurfa batı ve Karadeniz bölgesinde gittiğimiz zaman bizi farklı gözle görüyorlar. Şanlıurfa’nın bu kötü oluşumu kırması adına salon sporlarının ve Haliliye Belediyesinin kurum olarak katkı sağlıyor.

Haliliye Belediyesi salon sporlarındaki bir başka ve en önemli projesi ise kırsal da bulunan 12-15 yaşındaki ilköğretim okullarını öğrencileri servislerle Şanlıurfa’ya getirip bu çocuklara sporu sevdiriyor bu da spor kadar sosyal proje anlamında çok önemli, düşünün ki şehir bizler her yere kolayca ulaşabiliyoruz ama kırsalda ki çocuk için 5-6 saatlik bir değişiklik o çocuğun tatile çıkmış kadar mutlu ediyor, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol maçlar da özellikle bu öğrencilerin yanında oturup onların ne kadar değerli olduklarını çocuklara hissettiriyor.

Ben salon sporlarını ve kırsal kesimdeki okullardaki çocukları sporla buluşturan her anlamda Şanlıurfayı ileriye götürecek projelere imza atan Haliliye Belediye Başkanı Sayın Fevzi Demirkol’u spor adına Şanlıurfa adına ve şahsız olarak kutluyorum iyi ki varsın Sayın Başkanım Fevzi Demirkol diyorum saygılarım.

Bir sonraki köşe yazımda görüşmek üzere………

Ekleme Tarihi: 12 Ocak 2018 07:59

Yazarın Diğer Yazıları İçin

Yorum Ekle

Yazdır

Flash Haber

URFA BİR KONAK DAHA KAZANDI

 Taşı toprağı altın değil tarih olan kadim şehir Şanlıurfa'da, uzun yıllardır atıl durumda olan ve kente çirkin bir görüntü veren Hacı Kamil Konağı restore edilerek turizme kazandırıldı.

Köşe Yazarları

Ali ÇİZMECİOĞLU

 

İmam Hüseyin SAVAŞ

 

Op.Dr.Yusuf Vehbi OCAK

 

Mustafa ARISÜT

 

Osman Ataman BİNER

 

Hüseyin GÜZEL

 

Ayten DOĞAN

 

Metin ŞENAY

 

Mehmet CANBEYLİ

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

Anasayfa     Günün Haberleri     Sitene Ekle     Urfapress Tv     Yazarlar     Foto Galeri     Künye     İletişim  

  19 Mart 2024