29 Ağustos 2014 13:38

YERSEN!..

Müslüman’ız...! Sünni’yiz...! Vahşiyiz..! İğrenciz...! Asalağız...! Yalancıyız...! İftiracıyız...! Hırsızız...! Kul hakkı yeriz...! Birbirimizi yeriz en yamyamından...! Kardeşlerimizin kafasını koparır top oynarız...! Kalbini söker yeriz...! Kur-an'a en büyük ihaneti ve saygısızlığı biz yaparız...! Okumayız..! Anlamayız...! Sorgulamayız..! Empati yapmayız..! Ama İsrail Filistin'e saldırdı mı din sömürüsü yapmayı fırsat bilir ve bunu iç politika malzemesi yaparak kendimize menfaat sağlamaktan geri durmayız..!

Hem de tarihte Yahudi olmayan birine verilen Yahudi cesaret madalyasını boynumuza takılıyken yapmaktan da geri durmayız..! Hele bir de Allah'ı, Peygamberi, İmanı dilimize pelesenk yapıp ,bir de üstüne bol soslu bir şiir, ya da ayet veya hadis patlattık mı..bize itaat ve biat etmeyen kul bırakmayız alemde alimallah..!

Ve biz Müslüman’ız...Sünni’yiz dini sömürmeyi sever ve zenginleşmek için her yolu mubah sayarız..!

Bu sömürüyü çocukların ve kadınların cansız bedenleri üzerinden yapmakta hiç bir mahsur görmez,gençlerimize de katliam yapmaktan geri durmayız..! Ezan der..Bayrak der..Vatan der...Ayet...Hadis der..efsunlarız..!

Ne gam aç kalır,İşsiz kalır,Evsiz ve yurtsuz kalırız…Amma yine de kefenlere sarılır ve padişahımıza biat etmekten geri durmayız..!

Sonra da gelsin ; Gemiler...Gemicikler...Villalar...Koylar...Hanlar...Hamamlar..Ve eritilemeyen yeşiller...! Biz Müslüman’ız ve dindar nesil isteriz..! Yerseniz..!