Anasayfa     Günün Haberleri     Urfapress Tv     Yazarlar     Foto Galeri     Künye     İletişim  

  19 Mart 2024

   URFA'DA ORTAK DENETİM   URFA'DA ORTAK DENETİM   URFA'DA ERKEN BAYRAMLAŞMA   URFA'DA ERKEN BAYRAMLAŞMA   Z KUŞAĞI..!!!   MÜNİR ULUDAĞ VEDA ETTİ   MÜNİR ULUDAĞ VEDA ETTİ   CANPOLAT KIRSALA DEVAM DEDİ   CAMPOLAT Kırsalı İhmal Etmiyor   Vali AYHAN'a Teşekküre Gitttiler   Vali AYHAN'a Teşekküre Gitttiler   URFA BİR KONAK DAHA KAZANDI  



Site İçi Arama

Röportaj

AKTÜRK-DEMİR RÖPORTAJI

 Tarihi gerçekleri gün yüzüne çıkartacağız.RÖPORTAJ: MÜSLÜM AKTÜRK

Anket

URFASPOR KÜME DÜŞER Mİ?
EVET
HAYIR
FİKRİM YOK

Günün Manşetleri

Günün Fotoğrafı

Önemli Linkler

Hava Durumu

ÖNEMLİ OLAN 3 PUAN MI?

 


Önemli olan 3 puan mı?



TFF 1.Lig'in 5.haftasında evinde Bandırmaspor'u ağırlayan Şanlıurfaspor'umuz sahadan 1-0 galip ayrıldı.Şanlıurfaspor'umuzun tek golü dakika 15'te Carlos Fortes'ten geldi.Fortes'in bu golü forvetlerimizin attığı ilk gol oldu.Hatırlanacağı üzere hazırlık maçları dahil forvetlerimiz gol sevinci yaşayamamıştı.



Alınan 3 puanı gölgede bırakacak bir problem vardı o gün. Evet o problem Gap Arena'da artık gelenek haline gelmiş olan çim.Saha yine tabiri caizse patates tarlasına dönmüştü.Sahanın bu şekilde kötü olması futbolcuların sahada istedikleri şekilde hareket edememesini sağlayarak oyunu oldukça zorlaştırıyor.Bu problem ilk kez başımıza gelmiyor.Son 3 sezonda yaklaşık 1.550.000 TL harcanarak çimlerin bakımı yapıldı fakat sonuç yine hüsran.Her yıl aynı sorundan müzdarip olan Şanlıurfaspor, umarım bu yıl bu problemi çözerek bir daha böyle bir problem yaşamaz.



Göztepe maçında sakatlanan Amin Askar ve antremanda sakatlanan Oktay Delibalta sahalara geri dönüyor.Orta sahada yaşadığımız sıkıntıyı Oktay Delibalta ile gidereceğimizi düşünüyorum ama Ünal Hoca Oktay Delibalta için bakalım hangi oyuncuyu kesecek.Oktay'ın mevkisi gereği şuana kadar ilk 11'de başlayan Batuhan Artarslan ve Fevzi Özkan ikilisinden biri yedek kulübesine çekilecek.Bir yandan 2 gol atıp takımı sırtalayan Batuhan diğer yandan 63 sırt nolu kaptanımız Fevzi. İlerleyen haftalar hocamızın kimi kesip kime şans vereceğini görecez.Bu sezonun transfer bombası olarak görülen ve en pahalı transferimiz olan Batuhan Karadeniz ise aradığı formu henüz yakalayamayan isimlerin başında geliyor.Beşiktaş ve Eskişehirspor gibi takımlarda yıllarca görev almış tecrübeli isim Şanlıurfaspor'da varlık göstermek için sıkı çalışıyor.



TFF 1.Lig'te yayın sıkıntısı devam ediyor.Yıllardır 1.Lig'i bizlere izlettiren TRT bu yıl henüz hiçbir müsabakayı canlı yayınlamadı.Gerekçe olarakta 15 Temmuz'da yaşanan sıkıntılar olarak gösteriliyor.Halkın ve spor yorumcularının bu duruma tepkisi oldukça büyük.Ülkemizde Almanya,İspanya,Hollanda gibi ülkelerin maçlarını canlı izleyebiliyorken kendi ülkemizdeki maçları izleyememek gerçekten utandırıcı.Sıkıntıların aşılması halinde TRT maçları tekrar canlı yayınlayacağını düşünüyoruz.



Şanlıurfaspor pazar günü Adana Demirspor'a konuk oluyor. Adana Demirspor geçtiğimiz hafta Balıkesir deplasmanında sahadan 4-2 gibi farklı skorla mağlup ayrıldı.Zor bir maç bizi bekliyor. Bir yandan hırs yapmış futbolcular, diğer yandan Adana Demirspor'un ateşli taraftarları. Umarım sahadan mutlu ayrılan taraf biz oluruz.

Ekleme Tarihi: 29 Eylül 2016 08:47

Yazarın Diğer Yazıları İçin

Yorum Ekle

Yazdır

Flash Haber

URFA BİR KONAK DAHA KAZANDI

 Taşı toprağı altın değil tarih olan kadim şehir Şanlıurfa'da, uzun yıllardır atıl durumda olan ve kente çirkin bir görüntü veren Hacı Kamil Konağı restore edilerek turizme kazandırıldı.

Köşe Yazarları

Ali ÇİZMECİOĞLU

 

İmam Hüseyin SAVAŞ

 

Op.Dr.Yusuf Vehbi OCAK

 

Mustafa ARISÜT

 

Osman Ataman BİNER

 

Hüseyin GÜZEL

 

Ayten DOĞAN

 

Metin ŞENAY

 

Mehmet CANBEYLİ

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

Anasayfa     Günün Haberleri     Sitene Ekle     Urfapress Tv     Yazarlar     Foto Galeri     Künye     İletişim  

  19 Mart 2024