Anasayfa     Günün Haberleri     Urfapress Tv     Yazarlar     Foto Galeri     Künye     İletişim  

  26 Nisan 2024

   URFA'DA ORTAK DENETİM   URFA'DA ORTAK DENETİM   URFA'DA ERKEN BAYRAMLAŞMA   URFA'DA ERKEN BAYRAMLAŞMA   Z KUŞAĞI..!!!   MÜNİR ULUDAĞ VEDA ETTİ   MÜNİR ULUDAĞ VEDA ETTİ   CANPOLAT KIRSALA DEVAM DEDİ   CAMPOLAT Kırsalı İhmal Etmiyor   Vali AYHAN'a Teşekküre Gitttiler   Vali AYHAN'a Teşekküre Gitttiler   URFA BİR KONAK DAHA KAZANDI  



Site İçi Arama

Röportaj

AKTÜRK-DEMİR RÖPORTAJI

 Tarihi gerçekleri gün yüzüne çıkartacağız.RÖPORTAJ: MÜSLÜM AKTÜRK

Anket

URFASPOR KÜME DÜŞER Mİ?
EVET
HAYIR
FİKRİM YOK

Günün Manşetleri

Günün Fotoğrafı

Önemli Linkler

Hava Durumu

MHP”DE OLANLAR!

 

MHP”DE OLANLAR!



1 Kasım 2015”teki seçimlerde 2002”den bugüne en düşük oyunu alan MHP”de kazan kaynamaya ne yazık ki devam ediyor.

7 Haziran 2015'teki genel seçimlerde yüzde 16 ile geçen on yılın en yüksek oy oranına erişmişti MHP. Arası hayli yakın bu seçim arasında alınan bu iki uç sonuç sadece milletvekilleri düzeyinde değil, delegeler bazında da yankı buldu ve bugünlere gelindi.

1 Kasım seçimlerinde oy oranı yüzde 12'ye milletvekili sayısı ise yarıya inerek 40'a düştü MHP”nin. Seçim sonuçlarını takip eden aylarda ise 547 delege olağanüstü kurultay taleplerini MHP Genel Merkezi'ne iletti.

1 Kasım seçimlerinde aday gösterilmeyen Meral Akşener başta olmak üzere MHP eski milletvekili Sinan Oğan ve Koray Aydın da aynı çağrıda bulunmuş ve Genel Başkan adayı olduklarını açıkladılar. Bu çağrıya sonradan yanına Yusuf Hallaçoğlu ve Özcan Yeniçeri”yi alan Ümit Özdağ”da katıldı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli olağanüstü kurultay çağrılarını reddetti ve konu son olarak mahkemeye taşındı. MHP Genel Başkanı Bahçeli'ye yönetimden rest Devlet Bahçeli, Kurultay tarihi olarak 2018'i işaret etse ve daha öncesinde bir olağanüstü kurultayın mümkün olmadığını söylese de muhalifler kurultay taleplerinden vazgeçmiyor.

Kurultay talebinin "Bir Bahçeli sorunu" olmadığını belirten partililer hep bir ağızdan meselenin MHP'yi "kurtarma" olduğunu savunurlarken, buna ilave olarak ta MHP tabanının daha sağlıklı, daha genç, daha atak bir yönetim oluşturmak isteği de özellikle vurgulanıyor.

MHP”lilerin büyük çoğunluğu, “Bu bir demokratik bir taleptir. Bu yerine getirilirse, o zaman MHP hem kendisini kurtarır hem de badirelerin içinden çıkarılması için bir görev üstlenebilir" diyorlar. Ve yine MHP”liler yaşananları bir evin "içeriden ve dışarıdan camlarının taşlanmasına" benzetiyor ve "Ama cam kırılınca gelen kasırgadan herkes etkileneceğini sağduyulu herkes görebilmek durumundadır" diyerek özetliyorlar.

Kısacası MHP”de yaşananlar böyle.

Yarın bizlere MHP adına neler getirir, neler götürür onu hep birlikte görürüz. Nihayetinde en son söz ne de olsa BÜYÜK KURULTAY DELEGELERİNİN..

Ekleme Tarihi: 28 Nisan 2016 08:14

Yazarın Diğer Yazıları İçin

Yorum Ekle

Yazdır

Yorumlar

Bu Habere Toplam 1 Yorum Eklenmiştir.

urfa mhp ahmet uyar

asıl gitmesi gereken urfa mhp deki özyavuz ve teşkilatıdır gidince göreceksiniz urfada mhp çok mükemmel hale gelecektir
28/04/2016 13:00

Flash Haber

URFA BİR KONAK DAHA KAZANDI

 Taşı toprağı altın değil tarih olan kadim şehir Şanlıurfa'da, uzun yıllardır atıl durumda olan ve kente çirkin bir görüntü veren Hacı Kamil Konağı restore edilerek turizme kazandırıldı.

Köşe Yazarları

Ali ÇİZMECİOĞLU

 

İmam Hüseyin SAVAŞ

 

Op.Dr.Yusuf Vehbi OCAK

 

Mustafa ARISÜT

 

Osman Ataman BİNER

 

Hüseyin GÜZEL

 

Ayten DOĞAN

 

Metin ŞENAY

 

Mehmet CANBEYLİ

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

Anasayfa     Günün Haberleri     Sitene Ekle     Urfapress Tv     Yazarlar     Foto Galeri     Künye     İletişim  

  26 Nisan 2024