Anasayfa     Günün Haberleri     Urfapress Tv     Yazarlar     Foto Galeri     Künye     İletişim  

  26 Nisan 2024

   URFA'DA ORTAK DENETİM   URFA'DA ORTAK DENETİM   URFA'DA ERKEN BAYRAMLAŞMA   URFA'DA ERKEN BAYRAMLAŞMA   Z KUŞAĞI..!!!   MÜNİR ULUDAĞ VEDA ETTİ   MÜNİR ULUDAĞ VEDA ETTİ   CANPOLAT KIRSALA DEVAM DEDİ   CAMPOLAT Kırsalı İhmal Etmiyor   Vali AYHAN'a Teşekküre Gitttiler   Vali AYHAN'a Teşekküre Gitttiler   URFA BİR KONAK DAHA KAZANDI  



Site İçi Arama

Röportaj

AKTÜRK-DEMİR RÖPORTAJI

 Tarihi gerçekleri gün yüzüne çıkartacağız.RÖPORTAJ: MÜSLÜM AKTÜRK

Anket

URFASPOR KÜME DÜŞER Mİ?
EVET
HAYIR
FİKRİM YOK

Günün Manşetleri

Günün Fotoğrafı

Önemli Linkler

Hava Durumu

BAKANLIĞI KİM HAKEDİYOR..

 

Her alanda kalkınma ve gelişme gösteren ilimizde bu hamlelerin devamı için siyasi desteğin de önemi büyük. Bugüne kadar Şanlıurfamız bir Bakan ile temsil ediliyordu, hizmetler yeterli olmazsa da gölgesinin faydasını Urfa görmüştür.

Öyle anlaşıyor ki 28 Ağustos 2014’ten sonra, üç dönem kuralı nedeniyle Bakan Çelik artık olmayacak. Yeni oluşacak kabinede de Urfa’dan Mutlaka bir Bakanın olması lazım..

Bakan olacak Milletvekilinin, halkla bütünleşmesi, halk tarafından sevilmesi, halkın seviyesine inmesi, Sivil Toplum Kuruluşlarıyla iç içe olması lazım...

Halkın sorunlarına eğilen, Şanlıurfa’nın genel sorunları için durmadan çaba gösteren, Meclis’te ve Şanlıurfa’da yaptığı çalışmalarıyla halkın beğenisini kazanmış bir vekilimizi Bakanlık makamında görmek istiyoruz.

Mevcut Milletvekillerimizden Sayın Doç.Dr.Abdulkerim Gök, tüm ilçelerimizin sorunlarıyla yakından ilgili, muhtarlarla, STK’larla, yerel ve ulusal basınla ilişkileri çok iyi, Urfa için yapılan tüm çalışmaların kıyısından köşesinden katkı sunuyor.

2009 Mahalli seçimlerinde Ceylanpınar İlçemizden 2 bin oy alan AK Parti, 2014 Mart Mahalli seçimlerinde, bu ilçenin evladı Milletvekili Gök’ün katkısı burada tartışmasızdır.

Olağanüstü, fedakar çalışmalarıyla 18 bin oya yükselterek BDP’de olan Belediye Başkanlığını AK Parti’ye kazandırmıştır.

Bölgemizin kanayan yarası, çocuklarımızı tehdit eden SSPE hastalığının tüm boyutlarıyla araştırılarak ele alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla Meclis Araştırması açılmasına ilişkin önergesi bulunan, onlarca kanun teklifinin altında imzası bulunan Vekil Gök, aynı başarısını 10 Ağustos 2014 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de göstermiştir.

Tam bir Şanlıurfa sevdalısı olan, Şanlıurfa’daki siyasetin boyutunu sen-ben olmaktan çıkararak, “biz” olmayı tercih eden, değerler siyaseti çerçevesinde siyaset yapan, donanımlı, kaliteli siyaset üreten Vekil Gök’ün, Bakan olduğu takdirde Şanlıurfamıza çok mükemmel hizmetler getireceğine hepimiz yürekten inanıyoruz. Milletvekili iken kendi şehri ve insanları için bu kadar çaba harcayan, Bakan olduktan sonra elbette çok daha fazla hizmetler sunacaktır.

Adeta uyuyan bir dev iken uyanan Şanlıurfamızın harekete geçmesi için gerekli heyecanın Vekilimiz Gök’te olduğuna Şanlıurfa kamuoyu inanıyor. Yerel anlamdaki çalışmalarını kısmen özetledik. Dolaysıyla başarı gösteren kimse koltuk ta onun olmalı…

Bunun yanında Ulusal ve Uluslararası çalışmaları da oldukça fazla: Toplumsal Barış Yollarının Araştırılması ve Çözüm Sürecinin Değerlendirilmesi Komisyonu Başkan Yardımcılığı, Türkiye-Malezya Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanlığı ve birçok ülkenin Dostluk Grubu Genel Sekreterliğini yapan Vekilimiz Ak Parti Genel Merkezi Ekonomi, Çalışma ve Kalkınma Politikaları Çalışma Grubu Başkanlığı ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu üyeliği görevlerini yürütmektedir.

Sonuç itibariyle, yerel, ulusal ve uluslararası konulara hakim olan Sayın Abdülkerim Gök’ü Urfa halkı, STK’lar, kamuoyu, yerel ve ulusal basın Bakan olarak görmek istiyor.

Vekil Gök’ün son zamanlarda Televizyon ve Meclis’teki konuşmalarına baktığımızda bir Urfalı olarak gurur duyduğumuzu, göğsümüzü kabarttığını ayrıca belirtmek isterim.

Sayın Başbakanın ve AK parti Genel Merkezi’nin bu başarıyı taçlandırmasını bekliyoruz. AK Parti’yi doğuran irade Türkiye’nin değişmez, adalet ve kalkınma iradesi olduğuna göre milletimizin ve Urfalıların vicdanının sesi olduğuna göre fırtınalı günde Urfa’ya sahip çıkan Vekilini, Sayın Abdulkerim GÖK’ü, Urfalı Bakan olarak görmek istiyor…

Ekleme Tarihi: 18 Ağustos 2014 21:56

Yazarın Diğer Yazıları İçin

Yorum Ekle

Yazdır

Yorumlar

Bu Habere Toplam 4 Yorum Eklenmiştir.

DEMEK TANIYORSUNUZ!!!! URFADAKİ ANKARALI

DEMEK SAYIN GÖK"Ü TANIMIYORUM DİYORSUNUZ? BAKSANIZA SURUÇLU OLDUĞUNU VE SURUÇ DERNEĞİNDEN BAHSEDİYORSUNUZ. BİR DAHA DİYORUM MECLİSE İYİ BAKIN DEĞERLİ URFALI HEMŞERİM.
19/08/2014 14:40

GÖK ANKARADAKİ URFALI

ANKARALI BEY BEN GÖK Ü TANIMAM.HEM URFAYI ANKARADAN DA TAKİP ETMİYORUM.KİMİN GÖZLÜK TAKTIĞI BELLİ.BEN ANKARADA KİMİN NE YAPTIĞINI BİLECEK KONUMDAYIM.ANKARADA Kİ SURUÇ DERNEĞİNE SORUN BAKALIM KAÇ KİŞİ BU GÖK Ü TANIR.ÖYLE UZAKTAN DA GAZEL OKUMA .OLDU MU ANKARALI.SEN URFAYA BAK URFAYA..URFALILAR İYİ BİLİR URFADA NASIL YAŞANIYOR.ANLADIN MI
19/08/2014 13:37

YAZIK SİZE URFADAKİ ANKARALI

YORUMUZDAN ŞUNU ANLADIM YA SAYIN GÖK'Ü GERÇEKTEN TANIMIYORSUNUZ YADA SİZDE ONA KARŞİ BİR KİN VAR.SAYIN GÖK'ÜN 3 YILDA GELDİĞİ KONUM ORTADA.DAHA ÖNCE KEBAP TEPSİSİ GENEL MERKEZE TAŞİYANLAR BİR DÖNEM M.VEKİL OLDULAR AMA SUANDA İSİMLERİ KİMSE HATIRLAMIYOR.EN AZINDA SAYIN GÖK'Ü NE CEYLANPINAR NEDE SURUÇ NEDE DİĞER İLÇELER UNUTUR BU İSMİ.SAYIN URFALI HEMŞERİM SEN " AT GÖZLÜĞÜ TAKMAYA DEVAM ET" URFAYI ANKARADAN TAKİP ET BAKALIM.SAYIN YAZAR GÖK HAKKINDAKİ YAZINIZ ÇOK GÜZEL YÜREĞİNİZE SAĞLIK HAYIRLI GÜNLER.
19/08/2014 12:10

GÖK MÜ.??? KİM O ??? Ankarada ki Urfalı

YILLARCA ANKARADA OTURAN BİR URFALIYIM.GÖK SOYADINDA BİR VEKİL Mİ VAR.BIRAKKIN ALLAHAŞKINA BÖYLE ASPARAGAS ŞEYLERLE İNSANLARI YANILTMAYIN.ÇOK AYIP YANİ.URFALILARLA KONUŞMAYAN HİÇBİR SİVİL TOPLUM KURULUŞU İLE BİLE GÖRÜŞMEYEN BİRİNE NASIL BÖYLE METHİYE DÜZERSİNİZ ANLAYAMIYORUM. BÖYLE YAPARAK URFAYA KÖTÜLÜK EDİYORSUNUZ..HELE ANKARADA BÜTÜN URFALILARA SORUN BAKALIM O ZAMAN CEVABINIZI ALIRSINIZ..BASIN EMEKÇİLİĞİ AYNI ZAMANDA VEBAL MESLEGİDİR.BU VEKİLLERİNİZ KEBAP YEMEYLE MEŞGÜLLER.HELE BİR URFA BÜROKRATLARINA BAKIN ANKARADA .HEPİSİ KIZAKTA ..VEKİLLERDE KEBAP YAPSIN..URFAYA ÇOKKKKK YAZIKKKKK...
19/08/2014 08:35

Flash Haber

URFA BİR KONAK DAHA KAZANDI

 Taşı toprağı altın değil tarih olan kadim şehir Şanlıurfa'da, uzun yıllardır atıl durumda olan ve kente çirkin bir görüntü veren Hacı Kamil Konağı restore edilerek turizme kazandırıldı.

Köşe Yazarları

Ali ÇİZMECİOĞLU

 

İmam Hüseyin SAVAŞ

 

Op.Dr.Yusuf Vehbi OCAK

 

Mustafa ARISÜT

 

Osman Ataman BİNER

 

Hüseyin GÜZEL

 

Ayten DOĞAN

 

Metin ŞENAY

 

Mehmet CANBEYLİ

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

Anasayfa     Günün Haberleri     Sitene Ekle     Urfapress Tv     Yazarlar     Foto Galeri     Künye     İletişim  

  26 Nisan 2024