Anasayfa     Günün Haberleri     Urfapress Tv     Yazarlar     Foto Galeri     Künye     İletişim  

  19 Mart 2024

   URFA'DA ORTAK DENETİM   URFA'DA ORTAK DENETİM   URFA'DA ERKEN BAYRAMLAŞMA   URFA'DA ERKEN BAYRAMLAŞMA   Z KUŞAĞI..!!!   MÜNİR ULUDAĞ VEDA ETTİ   MÜNİR ULUDAĞ VEDA ETTİ   CANPOLAT KIRSALA DEVAM DEDİ   CAMPOLAT Kırsalı İhmal Etmiyor   Vali AYHAN'a Teşekküre Gitttiler   Vali AYHAN'a Teşekküre Gitttiler   URFA BİR KONAK DAHA KAZANDI  



Site İçi Arama

Röportaj

AKTÜRK-DEMİR RÖPORTAJI

 Tarihi gerçekleri gün yüzüne çıkartacağız.RÖPORTAJ: MÜSLÜM AKTÜRK

Anket

URFASPOR KÜME DÜŞER Mİ?
EVET
HAYIR
FİKRİM YOK

Günün Manşetleri

Günün Fotoğrafı

Önemli Linkler

Hava Durumu

MHP’de Topyekun Seferberlik

 

MHP’de Topyekun Seferberlik

Erken seçim kararının Resmi Gazetede yayınlandığı 20 Nisan 2018 tarihinden itibaren Milliyetçi Hareket Partisi Şanlıurfa il ve ilçe teşkilatlarında büyük bir hareketlilik başladı…

Seçilecek olan 14 vekil kontenjanı için her biri toplumda karşılığı olan, ismi markalaşmış 34 kişi aday adaylığı başvurusunda bulundu…

MHP Genel Merkezinin listeleri belirlemesini beklemeden bütün aday adayları çalışmalarına başlayarak, merkezde seçim büroları açtılar, kırsalda cumhur ittifakının sebeplerini ve mecliste neden güçlü bir MHP olması gerektiğini halka birebir anlattılar…

Milletvekili kesin aday listeleri ilan edildikten sonra da, MHP cephesinde bir değişiklik olmadı, 34 aday adayının tamamı, geçmiş dönem il ve ilçe başkanları, geçmiş dönem Ülkü Ocakları Başkanları, emekli memurlar, emekli bürokratlar ve binlerce ülkücü sahada tabiri caizse adam adama markaja devam ettiler.

Bu seçim Şanlıurfa MHP’nin en büyük avantajı, adayların ortak paydası olan milli ülkü şuurudur. İşte bu şuurdan dolayı listede kimin kaçıncı sırada olduğu bir önem arz etmiyor. MHP’yi başarıya götürecek olan inanç budur.

Emekli belediye başkanı, uzman kardiyolog, çiftçi, gayrimenkul danışmanı, avukat, taşeron işçi, ziraat mühendisi, makine mühendisi, öğrenci, genel müdür, emekli asker, mali müşavir ve emekli emniyet müdürünü kapsayan toplumun her kesiminden temsilcilerinden oluşan; İbrahim ÖZYAVUZ, Ömer Çağlar Yılmaz, Halil BAKIŞ, Halit YILDIZ, Necmi SOLHAN, Mehmet ARPACI, Mahmut SAYIK, İbrahim Halil ARITÜRK, Muhammed Enes YILMAZ, Yalçın YALÇINKAYA, Vehbi ÇOKAN, Ahmet GÜLLÜ, Ali Haydar KARA, Mehmet Erol DUYAR’dan müteşekkil MHP Şanlıurfa Milletvekili adayları Şanlıurfa genelinde ayak basmadık köy, mahalle, mezra, ilçe bırakmayacak şekilde gezip kapı kapı Milliyetçi Türkiye’yi anlatıyorlar…

Yapılan bu çalışmalar ile ilgili adaylarımızla zaman zaman durum değerlendirmesi yapıyoruz, gezilerinden anekdotlar aktarıyorlar… Gerek iştirak ettiğimiz çalışmalardan, gerekse adaylarımızın ve yöneticilerin anlattıklarından sonra seçmenin MHP’ye nasıl baktığını, nasıl gördüğünü daha iyi anladım…

Merkeze 90 km. uzaklıktaki bir dağ köyüne gidildiğinde, tarladaki çiftçi işini bırakıp koşarak gelip adayın boynuna sarılıyorsa o partinin adı MHP’dir…

Ziyaret amacıyla gittiği işyerlerinde her esnaf tarafından güleryüz ile karşılanıyor, hepsinin tek tek dertlerini dinleyip, çözüm yollarını araştırıyorsa o partinin adı MHP’dir.

Bir milletvekili adayı, gece saat 02.45’de Karacadağ’ın bir köyündeki toplantıdan çıkıp, bitmeyen tükenmeyen enerjisi ile sabah 06.00’da Gümrükhanında çay içip oradakilerle sohbet ediyorsa onun partisinin adı MHP’dir.

Henüz daha öğrenci olan 19 yaşındaki genç milletvekili adayında tutun da, MYK üyelerine varıncaya kadar her adayı imkanlarını seferber ederek il genelinde 35 seçim bürosu açıyor, 21 tane giydirilmiş anons arabası gezdiriyorsa o partinin adı MHP’dir.

Devlet imkanlarını kullanmadan, menfaat gözetmeden, fisebilillah hizmet için yüzlerce ev hanımı kendi aralarında organize olup görev istiyorlarsa o partinin adı MHP’dir.

Sahada aktif olarak çalışan adaylardan ve yöneticilerden eşlerini, çocuklarını haftalardan beri göremeyenler varsa o partinin adı MHP’dir.

35 tane seçim bürosunun her birinin açılışı kendiliğinden toplanan mahalle/köy halkının teşrifleriyle mitinge dönüşüyorsa o partinin adı MHP’dir.

Köy yollarında ilerleyen anons arabalarının önü elinde soğuk ayran sürahisi olan neneler tarafından çevrilerek, “evladım ayran için serinleyin, Allah gücünüzü artırsın” deniliyorsa o partinin adı MHP’dir.

Viranşehir merkeze 15 km. mesafedeki bir köyün girişinde yere düşmüş olan üçhilalli bayrağı camiden çıkan 80 yaşındaki dedemiz öpüp başına koyduktan sonra evine götürüyorsa o partinin adı MHP’dir.

Seçim bürolarının olduğu mahallenin bayanları pasta, börek, kek yapıp çocuklarıyla büroya göndererek, “enerji toplasınlar ki, daha çok çalışsınlar” diyorsa o partinin adı MHP’ir.

Esnaf kahvehanesinde, ev toplantısında, köy ziyaretinde karşılaştığı vatandaşlar; “siz belediye başkanıyken şöyle bir sorunumu çözmüştünüz, siz Balıklıgöl devlet hastanesindeyken kalp ameliyatımı yaparak hayatımı kurtarmıştınız, ocak başkanıyken çocuğuma özel ders vermiştiniz, sizin çizdiğiniz proje ile arazim değer kazanmıştı, defterimi düzenli tuttuğunuz için yıllardan beri devletime vergimi muntazam ödüyorum, sayenizde gençlerinde siyaset yapabileceğini öğrendik, çocuklarımıza örnek oldunuz” sözleriyle karşılanıyorsa o partinin adı MHP’dir.

Daha burada anlatamayacağımız yüzlerce hadiseden yola çıkarak diyorum ki; MHP bu sefer Şanlıurfa seçmeninin tam desteğini arkasına almıştır ve dökülen alın terlerinin semeresini 24 Haziran 2018 Pazar günü sandıkta görecektir.

Bu vesile ile kavgasız, gürültüsüz, kalplerin kırılmadığı, insanların ölmediği, kazananının Türk milleti olacağı huzurlu ve hayırlı bir seçim geçirmemizi diliyorum.

Ekleme Tarihi: 21 Haziran 2018 12:55

Yazarın Diğer Yazıları İçin

Yorum Ekle

Yazdır

Yorumlar

Bu Habere Toplam 1 Yorum Eklenmiştir.

kendini kandırma ahmet çimen

değerli imam bey ibrahim özyavuzla bu iş olmadı olmaz olmayacak
21/06/2018 22:34

Flash Haber

URFA BİR KONAK DAHA KAZANDI

 Taşı toprağı altın değil tarih olan kadim şehir Şanlıurfa'da, uzun yıllardır atıl durumda olan ve kente çirkin bir görüntü veren Hacı Kamil Konağı restore edilerek turizme kazandırıldı.

Köşe Yazarları

Ali ÇİZMECİOĞLU

 

İmam Hüseyin SAVAŞ

 

Op.Dr.Yusuf Vehbi OCAK

 

Mustafa ARISÜT

 

Osman Ataman BİNER

 

Hüseyin GÜZEL

 

Ayten DOĞAN

 

Metin ŞENAY

 

Mehmet CANBEYLİ

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

Anasayfa     Günün Haberleri     Sitene Ekle     Urfapress Tv     Yazarlar     Foto Galeri     Künye     İletişim  

  19 Mart 2024