Anasayfa     Günün Haberleri     Urfapress Tv     Yazarlar     Foto Galeri     Künye     İletişim  

  19 Mart 2024

   URFA'DA ORTAK DENETİM   URFA'DA ORTAK DENETİM   URFA'DA ERKEN BAYRAMLAŞMA   URFA'DA ERKEN BAYRAMLAŞMA   Z KUŞAĞI..!!!   MÜNİR ULUDAĞ VEDA ETTİ   MÜNİR ULUDAĞ VEDA ETTİ   CANPOLAT KIRSALA DEVAM DEDİ   CAMPOLAT Kırsalı İhmal Etmiyor   Vali AYHAN'a Teşekküre Gitttiler   Vali AYHAN'a Teşekküre Gitttiler   URFA BİR KONAK DAHA KAZANDI  



Site İçi Arama

Röportaj

AKTÜRK-DEMİR RÖPORTAJI

 Tarihi gerçekleri gün yüzüne çıkartacağız.RÖPORTAJ: MÜSLÜM AKTÜRK

Anket

URFASPOR KÜME DÜŞER Mİ?
EVET
HAYIR
FİKRİM YOK

Günün Manşetleri

Günün Fotoğrafı

Önemli Linkler

Hava Durumu

URFASPOR NELER YAPMALI..?

 

Değerli okuyucularım..Bundan böyle Urfa'mızın en önemli haber sitelerinin başında gelen URFAPRESS.NET'te sizlerle olacağım,ve bunun mutluluğunu yaşıyorum..Bu sayede sesimizi daha fazla kesimlere,Dünyanın her yerine duyurma şansına sahip olacağız.Bu da Urfaspor'un yararına olacağı kanaatindeyim...


Geçtiğimiz Pazar günü canımız,herşeyimiz Urfaspor'umuzun kongresi yapıldı.Urfa'ya,Urfaspor taraftarlarına ve sevenlerine hayırlı olsun..

Bugüne kadar yapılanlardan sonra bundan sonra neler yapılmalı..?

İşte bunun cevabını bu yazıda sizlerle paylaşmak istedim.



Öncelikle herkesin konuşarak bir şeyler çözebileceğini düşündüğü bir zaman da sorumluluk alıp elini taşın altına koyan başta ;

Sayın başkan , Emin YETİM ‘e

Başkan vekili , Reşit YILDIZ’a

Başkan yardımcıları ,Ömer GÖÇEBELER ve Ahmet ALTUN’a

Taraftardan sorumlu Başkan Yardımcısı , Reşit KARAKAŞ’a

Genel Sekreter , Reşat TOPRAK’a

Futbol şube sorumlusu , M.Giray KÜÇÜK’e

Futbol şube sorumlu yardımcısı ve Basın sözcüsü , Murat ŞAHANOĞLU’na

Altyapılar Sorumlusu , Hasan KAYA ve İsmail İPEKSEVER’e

Sosyal işler sorumlusu Mehmet YILMAZ’a

Tesis idari stad ve protokol sorumlusu , Hakan KEŞKÜŞ’e

Mali işler sorumlusu , Y.Emre AKSU’ya

Kombine biletleme ve org.sorumlusu , Halil HAKTANKAÇMAZ’a

Hukuk işleri sorumlusu , Ahmet TÜYSÜZ’e

Reklam ve sponsorluk sorumlusu , Reşat ÖZMEN’e

Dış ilişkiler sorumlusu , Ahmet KAPLAN’a ve

Proje geliştirme departmanında , Fikret FİDAN , Süphi AKSOY , Cihan CANBEYLİ ve İbrahim KUBAT’a yeni görevlerinde başarılar diler ve layıkıyla bu görevi yerine getireceklerine olan inancımla desteklerimizle her daim arkalarında olacağımızı bilmelerini isterim.


Sevdaları memleket , dertleri URFASPOR olan insanlardan kurulu bu camia ya bizde kendimizce önceki dönemlerde gördüğümüz yanlışları dile getirerek naçizane tavsiyelerimizi sunmak isteriz. Bilinmesini isterim ki URFASPOR a hizmet etmek için illa bir görev alınmasına gerek yok takımını ve memleketini seven her insanın eğer içerden eğer dışarıdan , eğer maddi eğer manevi desteklerini esirgememesi lazım ki , takım hak ettiği yere gelebilsin…Kendimce göze çarpan ve takımın içinde bulunduğu durumda etkisi olduğunu düşündüğüm olaylara gelecek olursak ;


1- Geçen yıl yaşanan hatalardan ders çıkarılarak yapılacak analiz le bu sene aynı hataların tekrar yaşanmaması adına tedbirler alınması gerekir .

2- Öncelikle hedef belirlenmeli ve ona göre adımlar atılmalıdır. Günü kurtarmak amacıyla mı bir şeyler yapılmak istenmekte yoksa hedef şampiyonluk mudur.? Hedef şampiyonluksa ona göre eksikler belirlenmeli ve transfer yapılmalıdır

3- Takım içerisinde görev alan her yönetici aktif olmalı , sorumluluk bölgesinde üzerine düşen her şeyi fazlasıyla yapmalıdır. Bunun için yeri gelir ailesinden yeri gelir zamanından yeri gelir kazancından fedakarlık yapması gerekebilir. Yüklendiği görevin sorumluluğuyla bunları göğüslemelidir.

4- Bütün kulüpler ile ikili ilişkiler kuvvetlendirilmeli , Deplasman a gelen takım ve taraftar ŞANLIURFA’nın ve Urfalının hoşgörü ve misafirperverliği ile karşılanmalı , ve gittiği deplasmanda aynı hoşgörü ve saygıyı görmesi sağlanmalıdır.

5- Misafir takım ve yöneticileri ile çok iyi ilgilenilmeli konaklamadan ulaşıma antrenmandan uğurlamaya kadar her aşamada destek olunmalı , uğurlanırken de futbolun her türlü sonuca açık olduğu gerçeği benimsenerek yolculanmalıdır.

6- Şanlıurfaspor ‘a hizmet etmiş gönül vermiş eski futbolcu ve yöneticiler maçlara davet edilmeli belli aralıklarla yapılacak istişare toplantılarıyla bilgilerinden ve dışarıdan izleyen biri olarak deneyimlerinden yararlanılmalıdır.

7- Taraftarlar a içerde ve dışarıda sahip çıkılmalı , desteklenmeli kritik deplasmanlar da belediyeler ve STK larla organze olarak taraftarlar maça götürülmelidir.

8- Kulübün maddi anlamda yaşadığı sıkıntıları bir nebze de olsa rahatlatmak adına kalıcı gelir sağlayacak oluşumlar içerisine girilerek , İlgili kuruluşlardan yer tahsis edilmesi , veya kulübe ait petrol istasyonu , otopark vs gibi sürekli gelir sağlayan vakıf ve akaretler imar edilmeye gayret edilmelidir.

9- Yaşanan gelişmeler basın sözcüsü tarafından basın ile paylaşılmalı fısıltı gazetesinin millet içinde yayılmasına fırsat vermeden en doğru bilgi hızlı bir şekilde kamuoyu ile paylaşılmalı ve dedikodu kazanlarının kaynamasına fırsat verilmemelidir.

10- Üretim i olmayan bir ülkenin kalkınması mümkün olmayıp sürekli dışa bağımlı hale gelmesi gerçeği göz önünde bulundurularak , Alt yapıya ciddi anlamda önem ve destek verilmeli oluşturulacak scout ekibi ile yetenekli gençler tespit edilerek takıma kazandırılmalıdır. Scout ekibi olmayan ekiplerde bu işler eski futbolcu ve menajerler üzerinden yürümekte yetenekli futbolcular keşfedilmeden sönüp giderken eski miadı dolmuş futbolcular piyasa yapmaktadır.

11- Taraftar kulüpleri ile ilişkiler güçlendirilerek fikirleri göz önünde bulundurulmalı ve deplasmana taraftar götürülecek maçlarda onlar üzerinden organize olunmalı , aynı zaman da taraftarın nabzı onlar eliyle tespit edilerek eksikler giderilmeli ve taraftarın maça gelişi sağlanmalıdır.

12- Stad içerisindeki sosyal tesis eksiklikleri sosyal medya üzerinden yapılacak anketlerle belirlenerek bir an önce giderilmeli maça gelen taraftarın mağduriyeti önlenmelidir. Örneğin mescit noktasındaki sıkıntı önemli bir problem olup mescit diye ayrılan bölümler de maksimum 5 kişi namaz kılabilmekte buda yığılma ve gerginliğe sebebiyet vermektedir.

13- Stadın etrafındaki geniş arazilerden gerekli kurum ve kuruluşlar nezdinde yapılacak görüşmeler le faydalanılmalı yapılacak otopark la hem ana cadde üzerinde yaşanan araç yoğunluğu ve park sorunu çözümlenmeli hem de kulübe destek sağlanmasının önü açılmalıdır.

14- Kombine biletleme noktasında Ar-ge çalışması yapılarak halka inilmeli ve kombine bilet satışı desteklenmeli maça gelsin gelmesin Urfa spor’a destek verdiği vurgusu yapılarak herkese kombine bilet satışı yapılmaya çalışılmalıdır.

15- Urfa spor’a maddi ve manevi anlamda destek veren kişi kurum ve kuruluşlar kamuoyu önünde onore edilerek destek verilmesi teşvik edilmeli taraftar bazında rekabet ortamı oluşturularak destek te yarışır hale getirilmelidir.

16- Kulübe ait web sitesi sürekli güncellenerek gelişmeler kamuoyuna sıcağı sıcağına servis edilmeli ve site üzerinde bir onur köşesi oluşturularak kulübe destek veren firma ve kişililer sergilenmelidir.

Bu vesile ile bu yazıyı sonuna kadar okuduğunuz için teşekkür eder tüm görev alan arkadaşlara bir kez daha görevlerinde başarılar dilerim…

Ekleme Tarihi: 21 Haziran 2018 12:36

Yazarın Diğer Yazıları İçin

Yorum Ekle

Yazdır

Yorumlar

Bu Habere Toplam 4 Yorum Eklenmiştir.

TEŞEKKÜRLER HALİL SAVAŞ

Değerli dostlarım sizinle farklı bir mecrada tekrar bir arya gelmek çok güzel . Yorumları ile destek olan ve teşvik eden Mehmet Fatih bey e , Değerli kardeşim Halilullah BAĞCI'ya ve Haşim kardeşime çok teşekkür ederim. Daha nice yazılarda buluşmak dileğiyle...
26/06/2018 10:51

Hoşgeldiniz Haşim

Sayın hocam , sizi ve yazılarıızı burada görmek çok güzel . Yazınız çok güzel olmuş tam da söylemek istediklerimizi bir çırpıda okuduk . Yüreğinize sağlık . Yazılarınızın devamını bekliyoruz.
22/06/2018 10:21

facede twtr da paylaşma butonu olsun HALİLULLAH BAĞCI

Sevgili abim yakışmış daha güzel yerlere gelmeye layıksınız bu 1 başlangıç olması hasebi ile mertebeniz yükselsin hem dünya hem ahirette ALLAHA emanet olun
22/06/2018 03:18

Sampiyonluk bekliyoruz,, mehmet Fatih/Newyork

Yonetime basarilar diliyoruz ve Sampiyonluk bekliyoruz,,Sampiyon olamazsa klup ..yonetim istia edip cekilmeli,,ve bir daha aday olmamalilar,,
21/06/2018 17:55

Flash Haber

URFA BİR KONAK DAHA KAZANDI

 Taşı toprağı altın değil tarih olan kadim şehir Şanlıurfa'da, uzun yıllardır atıl durumda olan ve kente çirkin bir görüntü veren Hacı Kamil Konağı restore edilerek turizme kazandırıldı.

Köşe Yazarları

Ali ÇİZMECİOĞLU

 

İmam Hüseyin SAVAŞ

 

Op.Dr.Yusuf Vehbi OCAK

 

Mustafa ARISÜT

 

Osman Ataman BİNER

 

Hüseyin GÜZEL

 

Ayten DOĞAN

 

Metin ŞENAY

 

Mehmet CANBEYLİ

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

Anasayfa     Günün Haberleri     Sitene Ekle     Urfapress Tv     Yazarlar     Foto Galeri     Künye     İletişim  

  19 Mart 2024