Anasayfa     Günün Haberleri     Urfapress Tv     Yazarlar     Foto Galeri     Künye     İletişim  

  29 Mart 2024

   URFA'DA ORTAK DENETİM   URFA'DA ORTAK DENETİM   URFA'DA ERKEN BAYRAMLAŞMA   URFA'DA ERKEN BAYRAMLAŞMA   Z KUŞAĞI..!!!   MÜNİR ULUDAĞ VEDA ETTİ   MÜNİR ULUDAĞ VEDA ETTİ   CANPOLAT KIRSALA DEVAM DEDİ   CAMPOLAT Kırsalı İhmal Etmiyor   Vali AYHAN'a Teşekküre Gitttiler   Vali AYHAN'a Teşekküre Gitttiler   URFA BİR KONAK DAHA KAZANDI  



Site İçi Arama

Röportaj

AKTÜRK-DEMİR RÖPORTAJI

 Tarihi gerçekleri gün yüzüne çıkartacağız.RÖPORTAJ: MÜSLÜM AKTÜRK

Anket

URFASPOR KÜME DÜŞER Mİ?
EVET
HAYIR
FİKRİM YOK

Günün Manşetleri

Günün Fotoğrafı

Önemli Linkler

Hava Durumu

Yolun Açık,Şansın Bol Olsun OĞUL

 

YOLUN AÇIK, ŞANSIN BOL OSUN

Türkiye’de İYİ Partinin kurulmasının ardından İyi Partiye yönelip il başkanlığı, ilçe başkanlığı için Ankara yollarına düşenleri duyuyor ve görüyoruz.

Aşiretler, iş adamları, haksız kazanç elde edip yarına yatırım yapmak isteyenler, gerçekten politika yapmak isteyen ve İyi Partiye gönül verenler, eski vekiller gibi insanlar haklı olarak başvuru için Ankara yollarındalar.

Ancak İyi Parti şaşırtan bir adım attı ve işin başından itibaren sağlam, sıkı bir saha hedeflediklerini bu adımla göstermiş oldular.

Hasan Oğul’a İyi Parti İl Başkanlığı yetkisi verildi. Ovada siyaset yapmak çok zorudur. Allah öncelikle yardımcısı olsun. Yardımcı Ovası da Oğul’a kucak açıp ona teşekkür etmeli.

Çünkü Hasan Oğul parasıyla itibar satın almayan, hırsızlıkla mücadele eden, yanlışlarını insanın yüzüne söyleyen, yanlışı yapan en genel başkan bile olsa yanlışa yanlış diyen, itaat etmeyen doğrucu bir Davut.

Evet, işi zor. Çünkü etrafındaki çoğu siyasi pozlu uzman rakipleri parayla itibar satın almaya çalışan, parasıyla, gücüyle, sülalesiyle, belki kirli geçmişleriyle kendilerine para ve siyaset sahnesinde yer ayırmaya, perdeyi aralamaya çalışanlardan oluşuyor. Ülke ve dünya genelinde her doğru insan gibi tıpkı onun işi de çok zor.

Fakat o bir Urfalı. Biliyorsun Sayın Okur, Urfa ve Urfalı zoru sever.

Nereden biliyoruz dersen aç da bir bak Ş.Urfa Eski Belediye Başkanı Yeni Gıda, Tarım Ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba’nın siyasi parkuruna.

Onun da çalacak, çırpacak güç gösterisi yapacak kadar boş parası yoktu. Tehditle, kandırmacayla uğraşacak boş gücü ve zamanı yoktu ancak bağımsızken de koca bir ülkeyi temsil ediyorken de hep en doğru şekilde en azından bizim için bu böyle.

Ve umuyoruz ki böylece de devam edecek.

Yani demem o ki İyi Parti de Hasan Oğul da ülkemiz için de Urfa için de yeni bir soluk, yeni bir umut. Haydi hayırla. Yolun açık, şansın bol olsun Hasan Oğul.

Ekleme Tarihi: 19 Ocak 2018 08:16

Yazarın Diğer Yazıları İçin

Yorum Ekle

Yazdır

Flash Haber

URFA BİR KONAK DAHA KAZANDI

 Taşı toprağı altın değil tarih olan kadim şehir Şanlıurfa'da, uzun yıllardır atıl durumda olan ve kente çirkin bir görüntü veren Hacı Kamil Konağı restore edilerek turizme kazandırıldı.

Köşe Yazarları

Ali ÇİZMECİOĞLU

 

İmam Hüseyin SAVAŞ

 

Op.Dr.Yusuf Vehbi OCAK

 

Mustafa ARISÜT

 

Osman Ataman BİNER

 

Hüseyin GÜZEL

 

Ayten DOĞAN

 

Metin ŞENAY

 

Mehmet CANBEYLİ

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

Anasayfa     Günün Haberleri     Sitene Ekle     Urfapress Tv     Yazarlar     Foto Galeri     Künye     İletişim  

  29 Mart 2024