Anasayfa     Günün Haberleri     Urfapress Tv     Yazarlar     Foto Galeri     Künye     İletişim  

  28 Mart 2024

   URFA'DA ORTAK DENETİM   URFA'DA ORTAK DENETİM   URFA'DA ERKEN BAYRAMLAŞMA   URFA'DA ERKEN BAYRAMLAŞMA   Z KUŞAĞI..!!!   MÜNİR ULUDAĞ VEDA ETTİ   MÜNİR ULUDAĞ VEDA ETTİ   CANPOLAT KIRSALA DEVAM DEDİ   CAMPOLAT Kırsalı İhmal Etmiyor   Vali AYHAN'a Teşekküre Gitttiler   Vali AYHAN'a Teşekküre Gitttiler   URFA BİR KONAK DAHA KAZANDI  



Site İçi Arama

Röportaj

AKTÜRK-DEMİR RÖPORTAJI

 Tarihi gerçekleri gün yüzüne çıkartacağız.RÖPORTAJ: MÜSLÜM AKTÜRK

Anket

URFASPOR KÜME DÜŞER Mİ?
EVET
HAYIR
FİKRİM YOK

Günün Manşetleri

Günün Fotoğrafı

Önemli Linkler

Hava Durumu

Fethi Şimşek'e Teşekkür Ediyorum

 

Ne olursa olsun,ben şahsım adına Sn.Fethi Şimşek'e teşekkür ediyorum.




URFAPRESS

4 sezon büyük sıkıntılar yaşasakta nasıl geldiğini ve neden gittiğini iyi anlamak lazım.4 sezonda Urfaspor'a büyük paralar harcamış,üzülümüş,belkide yıpranmıştır.

Giderken kendi isteğiyle gitmesi bir başka erdemliktir.20 Milyon (20 trilyon) alacağı için bile süre koymamış,belkide çok büyük bir kısmına çizgi çekecektir veya çekmiştir.Bunuda biliyorum.

Futbolun tam içinde olmadığından onlarca ceo'su olan bir büyük iş adamının Urfaspor'a bir ceo bulamaması her ne kadar düşündürücü ise de Urfa'daki bazı yöneticilere aşırı güvenmesindendir...

Kanal Urfa Televizyonundaki proğramlarımızda 4 yıl boyunca hep kendisini eleştirdik...Bir tek defa bizlere tek kelime cevap vermedi,bizleri kırmadı.Ki defalarca görüşmüştük...

Her zaman:Benim için Urfa ve Urfaspor önemli dedi....Belediyelerin de bu işin içinde olması gerektiğini defalarca bana ve SPOR ZİRVESİ proğramımızda söyledi.Nitekim de öyle yaptı.Belediyelerin kontrolünde oluşacak,içnde şimdiki 4 veya 5 yöneticinin de olacağı bir oluşuma Bakan Faruk Çelik ile görüşerek teslim etti.

Yani :Koltuğa yapışık değilim ama sağlam ellere teslim etmeden bırakmam " demişti,öyle de yaptı.Bugüne Urfaspor tarihinde kulübe en çok parayı veren Başkan oldu.


Başarısızlık var ama gözardı edilemeyecek kadar da fedakarlık ve adamlik var...Bu yüzden Sn.Başkan Fethi Şimşek'e Urfa'lı bir spor adamı olarak çok teşekkür ediyorum...Biraz fazla yazdık,çizdik ama,1969'dan beri,yani 46 yılda Urfaspor kaç defa başarılı sezon geçirmiş,kaç defa ve hangi ligde şampiyon olmuş?..

Bunların tamamını gözönüne alırsak Fethi Şimşek'in Urfaspor'da başarısız olduğu söylenemez.Eksikler varmıydı? vardı..Hatalar yapıldımı? yapıldı...Bu saatten sonra bizlere Sn.Şimşek'e an itibariyle teşekkür etmek düşer.


Geleim yeni oluşacak yönetime:Eyyübiye Belediye Başkanı,çok beğendiğim,takdir ettiğim biridir.Ufku açık,geniş düşünen,pozitif,alt yapısı güçlü bir yönetici.Urfaspor'da oluşturacağı yönetim ve idare şeklini ben şimdiden biliyorum.Tahmin etmiyorum,biliyorum.Eski yönetimden 4-5 arkadaşın da içinde oluşacağı,geniş yelpazeli bir yönetim olacak ve Ekinci bu oluşuma başkanlık ve CEO'luk yapacak..

Sn.Fethi Şimşek'in ve Sn.Mehmet Ekinci'nin ve de URFASPOR'un yolu,şansı açık olsun..


Ekleme Tarihi: 15 Haziran 2016 10:58

Yazarın Diğer Yazıları İçin

Yorum Ekle

Yazdır

Yorumlar

Bu Habere Toplam 1 Yorum Eklenmiştir.

bizde tesekkur ederiz.. mehmet

Bizde tesekkur ederiz,,ama bir sartla alacaklarini bagislamasi sarti ile,,yolu acik olsun,,iyi niyetli idi,ama,,bu isten anlamiyordu,,
19/06/2016 00:07

Flash Haber

URFA BİR KONAK DAHA KAZANDI

 Taşı toprağı altın değil tarih olan kadim şehir Şanlıurfa'da, uzun yıllardır atıl durumda olan ve kente çirkin bir görüntü veren Hacı Kamil Konağı restore edilerek turizme kazandırıldı.

Köşe Yazarları

Ali ÇİZMECİOĞLU

 

İmam Hüseyin SAVAŞ

 

Op.Dr.Yusuf Vehbi OCAK

 

Mustafa ARISÜT

 

Osman Ataman BİNER

 

Hüseyin GÜZEL

 

Ayten DOĞAN

 

Metin ŞENAY

 

Mehmet CANBEYLİ

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

Anasayfa     Günün Haberleri     Sitene Ekle     Urfapress Tv     Yazarlar     Foto Galeri     Künye     İletişim  

  28 Mart 2024