Anasayfa     Günün Haberleri     Urfapress Tv     Yazarlar     Foto Galeri     Künye     İletişim  

  19 Nisan 2024

   URFA'DA ORTAK DENETİM   URFA'DA ORTAK DENETİM   URFA'DA ERKEN BAYRAMLAŞMA   URFA'DA ERKEN BAYRAMLAŞMA   Z KUŞAĞI..!!!   MÜNİR ULUDAĞ VEDA ETTİ   MÜNİR ULUDAĞ VEDA ETTİ   CANPOLAT KIRSALA DEVAM DEDİ   CAMPOLAT Kırsalı İhmal Etmiyor   Vali AYHAN'a Teşekküre Gitttiler   Vali AYHAN'a Teşekküre Gitttiler   URFA BİR KONAK DAHA KAZANDI  



Site İçi Arama

Röportaj

AKTÜRK-DEMİR RÖPORTAJI

 Tarihi gerçekleri gün yüzüne çıkartacağız.RÖPORTAJ: MÜSLÜM AKTÜRK

Anket

URFASPOR KÜME DÜŞER Mİ?
EVET
HAYIR
FİKRİM YOK

Günün Manşetleri

Günün Fotoğrafı

Önemli Linkler

Hava Durumu

SEVGİ ÇİÇEKLERİM..

 



Güneydoğuda bir ilçe, uzak gibi görünse de gönül köprüsü ile birleşiyor çabucak. Bu güzel öğrencilerimizi, siz altın kalpli genç arkadaşlarımı tanımama vesile olan Selçuk öğretmene çok teşekkür ederim. Ben de sizden biriyim. Şanlıurfa merkezde bir 5 Mayıs günü dünyaya geldim. Hep hayallerim vardı. Okumak, yazar olmak, başka şehirlere, başka ülkelere gitmek istiyordum.

İnsanlar mutlu olsun, çocuklar ağlamasın, dövülmesin isterdim. Ailem bakımından şanslı bir çocuk ve genç kızdım. Urfa’da olmama rağmen bazı ayrıcalıkları çok değerli annem ve babam sayesinde yaşadım.

Sizlere verebileceğim birkaç anahtarla belki hayatınızın akışını değiştirebilirsiniz. Bunlardan biri ne istediğinizi iyi bilin. Ne istediğini iyi bilmek körü körüne bir konunun üzerine gitmek değildir. Doğru olduğu şüphe götürmez gerçeklerdir.

Kendinizi geliştirin ve okuyun, ne bulursanız okuyun. Bir şeyi gerçekleştirmek için önce hayal edin o konuya inanın, sonra isteyin, bilin ki, evren harekete geçip o arzularınızı gerçekleştirecek yollar arayacaktır.

Her zaman kendinize güvenin. Siz değerli ve çok özelsiniz, bir tane daha sizden yok.

Diğer bir anahtar; sevgi enerjisinde olun. Korku enerjisi hep halka halka size olumsuzlukları getirir.

İnsan bütün duyguları yaşar. Çünkü insan… Sever, ağlar, kızar, küser, nefret eder, fakat alt negatif denizlerde çok dolaşırsanız ve onları affedip bırakmazsanız o olumsuz düşünceler sizi yer bitirir.

Kendinize dönüp sorun; ben ne istiyorum. Beş yıl sonra kendini nerede, nasıl görmek istiyorsun. Bu benim elimde değil deme. Sen istersen olur.

Şükretmesini bil. Hiçbir şeyin yoksa Allah’ın verdiği cana, aldığın nefese şükret.

Hiçbir zaman çocuksu yönlerini ve neşe enerjini kaybetme. Onu kaybettiğinde bir çiçeği kokla, bir çocuğu öp, bir yaşlının elini tut. Bir köpeğin başını okşa, çık kırlara ve sarıl bir ağaca, o ağaç tüm olumsuz duygularını alır. O da mı yetmedi. Çıkar ayakkabılarını yürü toprakta silkele tüm olumsuz duygularını toprağa…

Bir genç kızken hayallerim vardı. Bunlardan çoğunu gerçekleştirdim. Nasıl mı? Önce istedim. Sonra inandım ve asla pes etmedim.

Hayallerim bitmedi. Şu anda kalbimde uyuyan, bir kuşun kanadına gizli henüz doğmamış hayallerim var. Ve tüm kalbimle oldu. Şükür diyorum, şimdiden.

Ekleme Tarihi: 18 Nisan 2016 09:58

Yazarın Diğer Yazıları İçin

Yorum Ekle

Yazdır

Flash Haber

URFA BİR KONAK DAHA KAZANDI

 Taşı toprağı altın değil tarih olan kadim şehir Şanlıurfa'da, uzun yıllardır atıl durumda olan ve kente çirkin bir görüntü veren Hacı Kamil Konağı restore edilerek turizme kazandırıldı.

Köşe Yazarları

Ali ÇİZMECİOĞLU

 

İmam Hüseyin SAVAŞ

 

Op.Dr.Yusuf Vehbi OCAK

 

Mustafa ARISÜT

 

Osman Ataman BİNER

 

Hüseyin GÜZEL

 

Ayten DOĞAN

 

Metin ŞENAY

 

Mehmet CANBEYLİ

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

Anasayfa     Günün Haberleri     Sitene Ekle     Urfapress Tv     Yazarlar     Foto Galeri     Künye     İletişim  

  19 Nisan 2024