Anasayfa     Günün Haberleri     Urfapress Tv     Yazarlar     Foto Galeri     Künye     İletişim  

  20 Nisan 2024

   URFA'DA ORTAK DENETİM   URFA'DA ORTAK DENETİM   URFA'DA ERKEN BAYRAMLAŞMA   URFA'DA ERKEN BAYRAMLAŞMA   Z KUŞAĞI..!!!   MÜNİR ULUDAĞ VEDA ETTİ   MÜNİR ULUDAĞ VEDA ETTİ   CANPOLAT KIRSALA DEVAM DEDİ   CAMPOLAT Kırsalı İhmal Etmiyor   Vali AYHAN'a Teşekküre Gitttiler   Vali AYHAN'a Teşekküre Gitttiler   URFA BİR KONAK DAHA KAZANDI  



Site İçi Arama

Röportaj

AKTÜRK-DEMİR RÖPORTAJI

 Tarihi gerçekleri gün yüzüne çıkartacağız.RÖPORTAJ: MÜSLÜM AKTÜRK

Anket

URFASPOR KÜME DÜŞER Mİ?
EVET
HAYIR
FİKRİM YOK

Günün Manşetleri

Günün Fotoğrafı

Önemli Linkler

Hava Durumu

Yürek Dayanmaz

 



Şanlıurfa Yunus Emre Caddesinde açılan Şanmed Hastanesi ne ruhsat verilirken hastanenin otoparkının nerde olduğunun farkında mıydı yetkililer. Koskoca hastanenin bir otoparkı olmaz mı? Biz aradık taradık bulamadık. Yetkililerden rica ediyoruz o otoparkın yerini bizlere de göstersinler.

Yunus Emre Caddesindeki trafik işkencesinin tek müsebbibi bu hatana. Bir hasta ambulansla bu hastaneye geldiği takdirde trafik felç. Esas mesele yanlış yapan insanların bugüne kadar yaptıkları yanlıştan dolayı ceza görmemeleri. Örneğin Akabe de ki yanlış bir binanın yükselmesine izin veren yetkililere herhangi bir yaptırımda bulunulmaması. Akabede ki binaya kim ruhsat verdi? Şimdi bunu soran var mı o da yok. Nedeni bariz. O zaman o makama gelen insanların düşüncesi zaten var olan müsait bir altyapı beraberinde yönlendirilmiş oluyor. Böyle gelmiş böyle gider. Ben niçin doğrusunu yapayım? Düşünce tarzıyla.

Aklıma eski cumhurbaşkanı Süleyman Demirel geldi.’’Dün dündür, bugün bugündür’’ derdi ya şimdikilerde bunu örnek alıyor.

Geçmişte yaptığı yanlışların bedelini ödemeyen insanlar birde üzerine terfi alınca seyreyleyin cümbüşü. Ziyan olan koca bir vatan mı bilmem kaç milyon insan mı kimin umurunda ki! Cebiniz dolsun yeter değil mi? Bu tutuma, bu savurganlığa, bu ülkeyi babanızın çiftliği gibi kullanmanıza yüreği olanın yüreği dayanmaz…

Ekleme Tarihi: 25 Ocak 2016 09:44

Yazarın Diğer Yazıları İçin

Yorum Ekle

Yazdır

Flash Haber

URFA BİR KONAK DAHA KAZANDI

 Taşı toprağı altın değil tarih olan kadim şehir Şanlıurfa'da, uzun yıllardır atıl durumda olan ve kente çirkin bir görüntü veren Hacı Kamil Konağı restore edilerek turizme kazandırıldı.

Köşe Yazarları

Ali ÇİZMECİOĞLU

 

İmam Hüseyin SAVAŞ

 

Op.Dr.Yusuf Vehbi OCAK

 

Mustafa ARISÜT

 

Osman Ataman BİNER

 

Hüseyin GÜZEL

 

Ayten DOĞAN

 

Metin ŞENAY

 

Mehmet CANBEYLİ

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

Anasayfa     Günün Haberleri     Sitene Ekle     Urfapress Tv     Yazarlar     Foto Galeri     Künye     İletişim  

  20 Nisan 2024