Anasayfa     Günün Haberleri     Urfapress Tv     Yazarlar     Foto Galeri     Künye     İletişim  

  16 Nisan 2024

   URFA'DA ORTAK DENETİM   URFA'DA ORTAK DENETİM   URFA'DA ERKEN BAYRAMLAŞMA   URFA'DA ERKEN BAYRAMLAŞMA   Z KUŞAĞI..!!!   MÜNİR ULUDAĞ VEDA ETTİ   MÜNİR ULUDAĞ VEDA ETTİ   CANPOLAT KIRSALA DEVAM DEDİ   CAMPOLAT Kırsalı İhmal Etmiyor   Vali AYHAN'a Teşekküre Gitttiler   Vali AYHAN'a Teşekküre Gitttiler   URFA BİR KONAK DAHA KAZANDI  



Site İçi Arama

Röportaj

AKTÜRK-DEMİR RÖPORTAJI

 Tarihi gerçekleri gün yüzüne çıkartacağız.RÖPORTAJ: MÜSLÜM AKTÜRK

Anket

URFASPOR KÜME DÜŞER Mİ?
EVET
HAYIR
FİKRİM YOK

Günün Manşetleri

Günün Fotoğrafı

Önemli Linkler

Hava Durumu

Dikkat! Kardeşliğimizi Bozmayalım

 

AMAN DİKKAT!!! KARDEŞLİĞMİZİ BOZMAYALIM..

Son günlerde sosyal medyada provokatörler kaynıyor.olaylar ve haberler aşırı derecede manipüle ediliyor. Gençlerin provokatörlere alet olmaması için ailelerin özellikle duyarlı olması gerekir diye düşünüyorum.


Bölücü terör örgütüne tabi ki tepkimizi koyacağız, sesimizi yükselteceğiz ve şehitlerimize sahip çıkacağız ama bu doğuludur, bu güneylidir bunun için bu pkk' lıdır düşüncesinden bu ön yargıdan uzak durmamız gerekiyor, çünkü güneydoğu ve doğuda da öyle insanlar vardır ki, onlarda batıda ve kuzeyde bulunan vatanseverler gibi vatanseverdirler.


Ayrıca bir insanın kullandığı aracın plakası onun düşüncesini vatanseverliğini yansıtmaz. Lütfen ama lütfen duyarlı olalım bölücü terör örgütünün zaten planı insanları galeyana getirip ve bölüştürmektir onun için bu oyuna gelmeyelim Vatan hepimizin vatanıdır doğusuyla batısıyla, güneyiyle kuzeyiyle, hepimiz gök kubbenin altında ve aynı gemideyiz.


Şehit haberleri bizleri kahrediyor, annelerin, babaların ve çocukların feryatları beynimizi kazıyor, benliğimizi eritiyor. Bizler Filistin' e, Suriye' ye, Irak'a, Libya' ya ve daha adını sayamadığım birçok İslam ülkelerinde mağdur ve mahsun insanları görürken gözlerimizden yaşlar akıyordu. Ama gel gelelim artık bu ateş bizimde kucağımızda hem de bütün gavur ülkeleri birleşmiş ya silahlarını deniyorlar yada ajanlarının performansını ölçüyorlar ve bunu da bazı vatandaşlarımızın eliyle yaptırıyorlar, bazı diyorum çünkü tamamı için diyemiyorum, bunların içinde Ermenisi, Yahudisi, Hiristiyanı ve hatta Allaha hiç inanmayanları var ve bunun üstüne hepimizin birlik olup, bu Ülke için bu Millet için ne yapılması gerekiyorsa yapmamız gerekirken halen bakıyorum muhalefette olan siyası partiler kendilerini buğday ambarında zannedip acaba hangi buğday tanesini yesem diye gözlerini yaslıyorlar ve oturdukları yerde hiçbir şey yapmadan, bu böyle olmalıydı, şu şöyle olmalıydı bu niye orda, o niye burada gibi söylemlerden öteye gidemiyorlar.


Oysa biz vatandaş olarak böylesi bir durumda hepsinin birlik olup ne yapalım da bu kan dursun şehit cenazeleri gelipte ana yüreklerini, baba yüreklerini dağlamasın demelerini ve bunun için çözüm üretmelerini istiyoruz. İktidardakinin ideolojisi ne olursa olsun ona bakmadan bu vatana bu millete ben nasıl faydalı olurum demeleri gerekir.Ülke refaha kavuştuktan sonra tekrar kimin ne ideolojisi varsa peşine takılsın hoş karşılanır.İşin özü burada Sakarya ruhunu istiyoruz, Çanakkale ruhunu istiyoruz bunu atalarımız yapmışsa biz neden yapamayalım.


(Bakın şairimiz ne güzel söylemiş)


Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda?


Şüheda fışkıracak, toprağı sıksan şüheda.


Canı, cananı, bütün varımı alsın da hüda,


Etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüda.

Ekleme Tarihi: 10 Eylül 2015 14:24

Yazarın Diğer Yazıları İçin

Yorum Ekle

Yazdır

Flash Haber

URFA BİR KONAK DAHA KAZANDI

 Taşı toprağı altın değil tarih olan kadim şehir Şanlıurfa'da, uzun yıllardır atıl durumda olan ve kente çirkin bir görüntü veren Hacı Kamil Konağı restore edilerek turizme kazandırıldı.

Köşe Yazarları

Ali ÇİZMECİOĞLU

 

İmam Hüseyin SAVAŞ

 

Op.Dr.Yusuf Vehbi OCAK

 

Mustafa ARISÜT

 

Osman Ataman BİNER

 

Hüseyin GÜZEL

 

Ayten DOĞAN

 

Metin ŞENAY

 

Mehmet CANBEYLİ

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

Anasayfa     Günün Haberleri     Sitene Ekle     Urfapress Tv     Yazarlar     Foto Galeri     Künye     İletişim  

  16 Nisan 2024