Anasayfa     Günün Haberleri     Urfapress Tv     Yazarlar     Foto Galeri     Künye     İletişim  

  19 Mart 2024

   URFA'DA ORTAK DENETİM   URFA'DA ORTAK DENETİM   URFA'DA ERKEN BAYRAMLAŞMA   URFA'DA ERKEN BAYRAMLAŞMA   Z KUŞAĞI..!!!   MÜNİR ULUDAĞ VEDA ETTİ   MÜNİR ULUDAĞ VEDA ETTİ   CANPOLAT KIRSALA DEVAM DEDİ   CAMPOLAT Kırsalı İhmal Etmiyor   Vali AYHAN'a Teşekküre Gitttiler   Vali AYHAN'a Teşekküre Gitttiler   URFA BİR KONAK DAHA KAZANDI  



Site İçi Arama

Röportaj

AKTÜRK-DEMİR RÖPORTAJI

 Tarihi gerçekleri gün yüzüne çıkartacağız.RÖPORTAJ: MÜSLÜM AKTÜRK

Anket

URFASPOR KÜME DÜŞER Mİ?
EVET
HAYIR
FİKRİM YOK

Günün Manşetleri

Günün Fotoğrafı

Önemli Linkler

Hava Durumu

Yazık Olacak 7 Haziran Umutlarına!

 

Adeta yangından mal kaçırırcasına etik ve teamüllere aykırı biçimde yapılan atamalarla kadrolaşmasını sürdüren AKP ye Danıştay bu yaptığının yasalara aykırı olduğunu da söyleyiverdi...! Ama yasaları takan kim...? Bu atamalar neden yapılıyor, böylesine yasalara aykırı bile olsa...? Çünkü yarın bu kurumlara yapılan üst düzey atamaların iptali için üçlü kararnamelere ihtiyaç olacak...

Ve bu atamaların şefi konumunda ki zat siyasi iradeye rağmen bu isteği geri çevirebilecektir...İşte bunun içinde mümkün olduğu kadar hükümet kurmak için görevlendirmeyi geciktiriyorlar...Çünkü bu görevlendirmeyi ne kadar geç yapar ve görüşmeler ne kadar tıkanmayla sonuçlanırsa , seçmen iradesine rağmen AKP iktidarı ülke kendisine mecbur ve mahkum imajı verilerek görevini sürdürmeye devam edecek...

Ve seçmende AKP siz alternatiflerin ülkeyi kaosa sürüklediği algı yaratılmış olacak ve bu algının üzerine gidilecek erken seçimden de yine AKP tek başına iktidar olarak çıkabilecek...Muktedirin planı bu ve bu plana Allahı var MHP ve Devlet Bahçeli de elinden gelen her türlü katkıyı partisini imha etme pahasına vermekten geri durmuyor...!

Tabi Deniz Baykalı da kurgulanan bu plana ilk atlayan deneyimli siyasetçi olarak bir kenara yazalım derim...Vay efendim neymiş de Sayın Cumhurbaşkanı kendilerinin engin siyasi deneyimlerinden yararlanmak istemiş de yok bundan daha doğal ne olabilirmiş de...Ya kardeşim bu ülkeyi 13 yıl tek başına yönetmiş şeytana bile pabucu ters giydirecek akla ve hinliğe kafası çalışan ve yıllarca ortaklık yapıp etinden sütünden istifade ettikten sonra, ortağını dahi haşhaşi örgüte çeviren bir anlayışın senin deneyimlerine ihtiyacı mı olacaktı da balıklama atlayıverdin...? Şimdi gördün mü senden demokrasi telkini alanların geldiği noktayı ve bu görüşmenin muhalefeti içine soktuğu nifak oyununu...? Anladın mı şimdi şeytana pabucu ters giydirmekle kalmayıp , o şeytanı bile şaşırtan zihniyeti...!

Hadi bakalım şimdi ayıklayın pirincin taşını ayıklayabilirseniz...7 Haziran da sandığa yansıyan irade maalesef çapsız ve vizyonsuz muhalif siyasi liderler tarafından heba edilmiştir...! Ve AKP oyununu ağır sandık yenilgisine rağmen oynamaya devam edecek ortamı,kurnaz hamleleri ile bulabilmiş ve siyaseti kilitleyerek ve muhalif partileri birbirine düşürmeyi başararak, sandıktan alamadığı gücü beceriksiz ve vizyonsuz muhalif liderlerin sayesinde almayı başarmış ve AKP siz olmaz algısın millete dayatmaya devam etmiştir...!

Ne diyeyim ben böyle muhalefete ki ülkeyi götürüp millet iradesine rağmen, AKP ye ve saray sahibine teslim etme akılsızlığını ve vizyonsuzluğunu başardıkları için...! Sanırım bu iş yine milletin önüne gidecek ve bu kez millet o muhalif partilere okkalı bir ders verip, AKP yi tek başına iktidara taşırsa da şaşırmayacağım...!

Yazık oldu 7 Haziranla gelen demokrasi,hukuk,özgürlük,adalet umutlarına...Yazık oldu yazık...! Umarım benim gördüğüm bu tehlikeyi ülke de siyaset yaptığını zanneden muhalif liderler de görmeyi geç de olsa başarırı ve aklın yoluna gelerek koalisyon seçeneğini de berheva etmezler...!

SELAM VE SEVGİLERİMLE

Ekleme Tarihi: 08 Temmuz 2015 09:55

Yazarın Diğer Yazıları İçin

Yorum Ekle

Yazdır

Yorumlar

Bu Habere Toplam 2 Yorum Eklenmiştir.

ahmaklar.. SOFİİİ

Aklıma geldde baboş muhalefet senin dediğin gibi akılsız,vizyonsuz.peki bu akılsız,vizyonsuz muhalefete bel bağlayan ahmaklara ne sözi var.
12/08/2015 09:57

ağır yenilgi SOFİİİ

Allahiya kurban.akp 9 puan kaybetti doğru.ama kaybettiği oyların çoğu doğuda tehditle kaybedildi.allahın dağındaki köler yüzdeyüz hdp.hiçi geçersiz kullanan cahil yok.fehemkir?e peki muhalafette oy kaybeden chpnin yenilgisi nasıl.kantarında tarttınmı.ağırmı hafifmi?
11/08/2015 16:18

Flash Haber

URFA BİR KONAK DAHA KAZANDI

 Taşı toprağı altın değil tarih olan kadim şehir Şanlıurfa'da, uzun yıllardır atıl durumda olan ve kente çirkin bir görüntü veren Hacı Kamil Konağı restore edilerek turizme kazandırıldı.

Köşe Yazarları

Ali ÇİZMECİOĞLU

 

İmam Hüseyin SAVAŞ

 

Op.Dr.Yusuf Vehbi OCAK

 

Mustafa ARISÜT

 

Osman Ataman BİNER

 

Hüseyin GÜZEL

 

Ayten DOĞAN

 

Metin ŞENAY

 

Mehmet CANBEYLİ

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

Anasayfa     Günün Haberleri     Sitene Ekle     Urfapress Tv     Yazarlar     Foto Galeri     Künye     İletişim  

  19 Mart 2024