Anasayfa     Günün Haberleri     Urfapress Tv     Yazarlar     Foto Galeri     Künye     İletişim  

  29 Mart 2024

   URFA'DA ORTAK DENETİM   URFA'DA ORTAK DENETİM   URFA'DA ERKEN BAYRAMLAŞMA   URFA'DA ERKEN BAYRAMLAŞMA   Z KUŞAĞI..!!!   MÜNİR ULUDAĞ VEDA ETTİ   MÜNİR ULUDAĞ VEDA ETTİ   CANPOLAT KIRSALA DEVAM DEDİ   CAMPOLAT Kırsalı İhmal Etmiyor   Vali AYHAN'a Teşekküre Gitttiler   Vali AYHAN'a Teşekküre Gitttiler   URFA BİR KONAK DAHA KAZANDI  



Site İçi Arama

Röportaj

AKTÜRK-DEMİR RÖPORTAJI

 Tarihi gerçekleri gün yüzüne çıkartacağız.RÖPORTAJ: MÜSLÜM AKTÜRK

Anket

URFASPOR KÜME DÜŞER Mİ?
EVET
HAYIR
FİKRİM YOK

Günün Manşetleri

Günün Fotoğrafı

Önemli Linkler

Hava Durumu

Basketbolcuya Paralel Vetosu

 

TÜRK NBA OYUNCUSUNA PARALEL VETOSU..!


Bu rezalete birilerinin dur demesi gerekiyor...!
Paralel paranoyası akıllara ziyan boyuta geldi..Bu ne ya kardeşim...?
Adam NBA de en formda sezonunu yaşamış ve milli takıma en çok faydalı olacağı zamanda oyuncuyu cemaate yakın diye kadroya almama salaklığını da ancak Türk kafası becerebilir di...!


Yuh artık...!
Bir sporcuyu ülkesinin milli takımından uzaklaştıracak kural ve kaideler belliyken, soyut isnatlarla böyle bir rezalete imza atmak, sporun ruhuna ve insanlığa darbe vurmaktan başka bir şey değildir...Bu basketbolcu kardeşimiz şayet bir suç işlemişse ve bu sabit görülmüşse , elbet federasyon bu disiplin suçunun gereğini yerine getirerek, onu kadro dışı bırakmak dahil her türlü cezayı kendi kurulları içersinde alabilir...!


Ancak böylesine degerli bir oyuncuyu sırf bir cemaate sempati duyuyor diye ülke milli takımına almamak , zaten sicili bozuk olan ülkemizi uygar dünya nezdinde bir kez daha rezil etmekten ve bu sporcu kardeşimizin de hak kaybına uğraması sonucunu yaratmış olma beceriksizliği ve vizyonsuzluğu dışında, bir de ülke milli takımına katkı sunacağı açık olan bir NBA kalitesinde oyuncunun verceği destekten mahrum etmektir... Bakar mısınız paralele paranoyasının ülkeyi getirdiği eşiğe..? Allah aşkına bu ülke daha ne kadar böylesi intikam ve ihtiras cellatlarının elinde iki paralık duruma düşürülmeye devam edecek...?


Paralel icadı ile kendilerine bir düşman yaratan ve bu düşmanlıklar üzerinden topluma karşı işledikleri tüm günah ve suçları, algı mühendisliği çalışmaları ile topluma empoze etmek ve buradan kendi kirliliklerini temize çekme çabası, son seçimde halkın sandıkta verdiği cevapla şamar yemişken, halen aynı intikamcı kafaya hizmet etme inat ve ihtirası içinde akıllara ziyan uygulamaları sürdürmekte ki ısrarları , belli ki sandıktan çıkan mesajı halen içinde bulundukları güç sarhoşluğu ile algılamakta zorlandıklarını göstermektedir...!


Bu akıllara ziyan baskıcı tutum alışların ve insan hak ve hürriyetlerine saldırıların hesabı, elbet bir gün hukuk evrensel işlerliğine geri döndüğünde sorulacak ve bu hukuk dışılıkları yapanlarında o hukuka ihtiyaçları olacaktır...Keyfiliğin,hukuk tanımazlığın,ben yaptım oldu anlayışının eninde sonunda , evrensel hukuk ve insan hak ve özgürlükleri karşısında duvara toslayacağı çok açıktır...! İşte o gün geldiğinde benden size tavsiye kendinize şimdiden kaçacak delik arayın...! Bir sporcuya yapılan bu insanlık dışı akıllara ziyan anlayışa tepkimi bu yazıyla dile getirmek istedim...


SELAM VE SEVGİLERİMLE

Ekleme Tarihi: 24 Haziran 2015 09:53

Yazarın Diğer Yazıları İçin

Yorum Ekle

Yazdır

Flash Haber

URFA BİR KONAK DAHA KAZANDI

 Taşı toprağı altın değil tarih olan kadim şehir Şanlıurfa'da, uzun yıllardır atıl durumda olan ve kente çirkin bir görüntü veren Hacı Kamil Konağı restore edilerek turizme kazandırıldı.

Köşe Yazarları

Ali ÇİZMECİOĞLU

 

İmam Hüseyin SAVAŞ

 

Op.Dr.Yusuf Vehbi OCAK

 

Mustafa ARISÜT

 

Osman Ataman BİNER

 

Hüseyin GÜZEL

 

Ayten DOĞAN

 

Metin ŞENAY

 

Mehmet CANBEYLİ

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

Anasayfa     Günün Haberleri     Sitene Ekle     Urfapress Tv     Yazarlar     Foto Galeri     Künye     İletişim  

  29 Mart 2024