Anasayfa     Günün Haberleri     Urfapress Tv     Yazarlar     Foto Galeri     Künye     İletişim  

  19 Mart 2024

   URFA'DA ORTAK DENETİM   URFA'DA ORTAK DENETİM   URFA'DA ERKEN BAYRAMLAŞMA   URFA'DA ERKEN BAYRAMLAŞMA   Z KUŞAĞI..!!!   MÜNİR ULUDAĞ VEDA ETTİ   MÜNİR ULUDAĞ VEDA ETTİ   CANPOLAT KIRSALA DEVAM DEDİ   CAMPOLAT Kırsalı İhmal Etmiyor   Vali AYHAN'a Teşekküre Gitttiler   Vali AYHAN'a Teşekküre Gitttiler   URFA BİR KONAK DAHA KAZANDI  



Site İçi Arama

Röportaj

AKTÜRK-DEMİR RÖPORTAJI

 Tarihi gerçekleri gün yüzüne çıkartacağız.RÖPORTAJ: MÜSLÜM AKTÜRK

Anket

URFASPOR KÜME DÜŞER Mİ?
EVET
HAYIR
FİKRİM YOK

Günün Manşetleri

Günün Fotoğrafı

Önemli Linkler

Hava Durumu

SAYIN DEVLET BAHÇELİ...

 

07 haziran 2015 tarihinde yapılan genel seçimde ak partinin 258 Cumhuriyet Halk Partisinin 132 Halkların Demokrası Partisi 80 ve Milliyetçi Hareket Partisi 80 milletvekili çıkarmış olması halkın sandığa giderek yaptığı bir tercihtir ve buna saygı duyulur.

Görüldüğü gibi hiç bir parti tek başına iktidar olamamıştır. Buna istinaden koalisyon hükümetinin kurulması gerekmektedir ilk açıklamanızda ben iktidar ortağı olmam gerekirse diğer üç parti birleşsin veya erken seçime gidilsin sözleri, gayri ihtiyarı yapılan bir açıklama olduğuna kendimi inandırmak istiyorum.


Sevdamız islamiyet değilmi? sevdamız ülkemiz değilmi? sevdamız milletimiz değilmi? sevdamız Bayrağımız değilmi?

Ben 80 öncesi ülkücülerinden biri olarak en başta dinimiz olan islam daha sonra vatanımız, milletimiz ve bayrağımız için bizler hiç gözlerimizi kırpmadan canımızı feda etmeye hazır olduğumuzu ve hiç itina etmeden hatta bin canımız varsa bininide tereddüde düşmeden feda ederiz ve burda söz konusu Vatansa ve sizinde bu Vatanı yönetmede katkınız olmayacaksa ve bundan itina ediyorsanız nedeninizi anlamak benim en doğal hakkımdır.


Ülkemiz çok önemli bir süreçten geçmektedir dâhili ve harici düşmanların gözü canımız ülkemizin üzerindeyken, islam düşmanı israilve buna benzer ülkeler zafer nakaratları atarken, siz vatanseverlerin temsilcisi olarak buna durup seyircimi kalacaksınız, elinizi taşın altına şimdi koymayacaksınızda ne zaman koyacaksınız, yönetime girmek istemiyorsanız neden seçimlere giriyorsunuz ?


Temsil ettiğiniz vatandaşlardan,ben biri olarak bunu çok merak ediyorum. Ülkemize gelecek bir zarar hepimize gelecektir, burda şahıslar önemli değildir önemli olan vatanımızın menfaatidir, birliğidir maneviyatıdır diye düşünüyorum.


Birlik sağlanmazsa; bu vatan için gözünü kırpmadan toprağa düşmüş şehitler hesap soracaktır, şehit aileleri hesap soracaktır, fakiri fukarası, yetimi öksüzü, yaşlısı sakatı, ensarı mühaciri ve hatta üzerinde veya altında yaşadığımız toprak bile hesap soracaktır.
yoktur birbirimizden farkımız biriz biz; dinimiz bir kıblemiz bir maneviyatımız bir vatanımız bir bayrağımız bir onun için birleşmeliyiz dış mihraklara ve vatan hainlerine meydanı boş bırakmamalıyız.

Bu benim âcizane düşüncem ve bu düşüncemi sizinle paylaşmak istedim paylaşmasaydım içimi kemirirdi.
Allah yar ve yardımcımız olsun
Sevgi ve saygılarımla

Ekleme Tarihi: 10 Haziran 2015 19:05

Yazarın Diğer Yazıları İçin

Yorum Ekle

Yazdır

Yorumlar

Bu Habere Toplam 7 Yorum Eklenmiştir.

Yusuf kardeşime İ.TORU

Sevgili Yusuf kardeşim siz isimlere bakarak kişileri karıştırdınız sanırım.
22/07/2015 14:23

EKİNCİ Yusuf

Sevgili İbrahim TORU beye,bahçeliye yönelik yazınızı okudum ve bulunduğunuz konumla istediğiklerinizin çeliştiğini gördüm.yanlışlığım varsa lütfen uyarınız.Son seçimde mhp ye zıt partiden aday adayı olacaksın,diğer taraftan mhp ye hitapta temsil ettiğinizlerden biri olarak kendinizi tanıtacaksanız orada menfaatınız için gittiğiniz aşıkardır.O zaman bahçeliye siteminiz yanlış değilmi?Ama doğru diyeceksiniz ki siyasetçi aynı zamanda da taklacı olacaktır.Kendinizi ve kendinize benzeyeni kandırırsınız.Bizim gibileri asla.Ama bu daldan dala siyasetinizin sebebi milletinizin geninde olsa gerek.Harranlı siyasetçileri örnek alabilirsiniz.Yanılıyormuyum?İşte millet bu sebebten sizleri mebus olmanızı
06/07/2015 08:29

Osman Ağbiye ismail

Birincisi Devlet beyin yanlişlari olabilir. İkincisi Bahçeli akp ye ve erdogani eleştirmiştir ve eleştirebilir çunku 12 yildir iktidarda akp vardir.Uçuncusu Gulen i de eleştirmeli ve Meral Abla ya sahip çikmali idi.Dorduncusu sureyya onder MHP ile koalisyon yapariz demedi çozum surecini MHP ile de olsa yapariz diyerek kendince çozum surecini her şart altinda devam ettireceklerini beyan etmiştir.Bahçeli erdogan a yaptigi hakeretin zerresini demirtaş ayapmadi demişsiniz. Peki erdogan bahçeli ve Ülkuculere sarf ettigi sozleri kimse gormezden gelemez ve gormemeli .akp nin dostu abd dir barzani dir , hdp dir. Hatta vize uygualamadigi israil dir
16/06/2015 23:22

Osman Agbi ve İbrahim Agbiye ismail

Yorumumu dikkatli okudu iseniz ben akp nin yillardir MHP ye ve ülkücülere olan olumsuz ve müfteri tavrini özetledim.Akp yillarca cemaatle koalisyon yapti ve dusman olarak MHP ve ulkuculeri gordu. Devlet memuru ulkuculeri gucu yetigince ezmeye çalişti .Açilim adi altinda pkk ya olmadik tavizler verdi buna karşi çikan MHP yi şehit kanindan beslenenler diye yaftaladi.seçimden önce MHP ve hdp yi beraber hareket ediyorlar diye iftira atti.Bir de MHP yi haçli diye tanimlayanlari ben ulkucuyum diyen biri unutmamali.MHP kalicidir liderler geçic ben ülkücü olarak oyumu MHP ye veriririm. Ama hdp ile dolmabahce de oslo da kandil de beraber hareket edenleri zinayi suç olmaktan çikaranlar i devlet k
16/06/2015 22:41

İSMAİL KARDEŞİME SORULARIM: Osman Ataman BİNER

İsmail bey;ben de eski bir MHP'li ve halen bir ülkücü olarak merak ettiğim sorularıma cevap arıyorum:Devlet Bey 10 MHPlinin kasetinden önce esip gürlediği GÜLEN hakkında neden ağzını açmaz oldu?Sayın AKŞENER'e kaset iması konusunda neden susuyor?7 Haz. seçimleri öncesi HDP ve DEMİRTAŞ hakkında söylediği AKPsiz tek bir cümlesini gösterebilir misiniz?AKP ve ERDOĞAN'a yaptığı hakaretlerin zerresini DEMİRTAŞ'a yapmamıştır.Zaten HDP de AKP ile bir koalisyondansa MHP ile koalisyon tercihini Sırrı Süreyya'nın ağzından açıklamıştır?
14/06/2015 21:19

Sevgili arkadaşım İ.TORU

Sevgili arkadaşım İsmail yaptığınız yorumlarda haklı olabilirsiniz biz eskidende bunları yaşadık ama bizim için Devletimizin ve Milletimizin zarar görmemesidir. Bunun için kişileri sorgulamak yerine yönetimde yer alıp kendimizi kabul ettirmemiz daha makul değilmidir veya böyle olması gerekmezmi
12/06/2015 14:19

devlet bahçeli ismail

Sayın toru ülkücünün hafızası kuvvetlidir ancak yazinizdan anladığım kadarı ile eskiden ülkücü olduğunuzu iddia ediyorsunuz ancak tayyip erdoğan ülkücü hareket mensuplarına kovboy morg bekçisi kafatasci fatiha okumayı bilmeyenler ve şerefsizlikle itham ettiğini ve çözüm süreci adı altında pkk ile oslodaki görüşmeleri unutan .devlet dairelerinde ülkücü kıyımı yapan akp dır.ayrıca seçim sürecinde mhp ile hdp ortak hareket etmektedir gibi saçma ve imkansız bir iftirayı akp dillendirmis ve öyle bir algı oluşturmaya çalişmiştir.bu yazdıklarında yanlış varsa düzeltin ama hepsi doğrudur.Bence siz de bu yazdıklarımı hatırlayın ve ulkuculugunuzu sorgulayin.Kısaca toplum mühendisliği ülkücüler üzeri
11/06/2015 10:58

Flash Haber

URFA BİR KONAK DAHA KAZANDI

 Taşı toprağı altın değil tarih olan kadim şehir Şanlıurfa'da, uzun yıllardır atıl durumda olan ve kente çirkin bir görüntü veren Hacı Kamil Konağı restore edilerek turizme kazandırıldı.

Köşe Yazarları

Ali ÇİZMECİOĞLU

 

İmam Hüseyin SAVAŞ

 

Op.Dr.Yusuf Vehbi OCAK

 

Mustafa ARISÜT

 

Osman Ataman BİNER

 

Hüseyin GÜZEL

 

Ayten DOĞAN

 

Metin ŞENAY

 

Mehmet CANBEYLİ

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

Anasayfa     Günün Haberleri     Sitene Ekle     Urfapress Tv     Yazarlar     Foto Galeri     Künye     İletişim  

  19 Mart 2024