Anasayfa     Günün Haberleri     Urfapress Tv     Yazarlar     Foto Galeri     Künye     İletişim  

  19 Mart 2024

   URFA'DA ORTAK DENETİM   URFA'DA ORTAK DENETİM   URFA'DA ERKEN BAYRAMLAŞMA   URFA'DA ERKEN BAYRAMLAŞMA   Z KUŞAĞI..!!!   MÜNİR ULUDAĞ VEDA ETTİ   MÜNİR ULUDAĞ VEDA ETTİ   CANPOLAT KIRSALA DEVAM DEDİ   CAMPOLAT Kırsalı İhmal Etmiyor   Vali AYHAN'a Teşekküre Gitttiler   Vali AYHAN'a Teşekküre Gitttiler   URFA BİR KONAK DAHA KAZANDI  



Site İçi Arama

Röportaj

AKTÜRK-DEMİR RÖPORTAJI

 Tarihi gerçekleri gün yüzüne çıkartacağız.RÖPORTAJ: MÜSLÜM AKTÜRK

Anket

URFASPOR KÜME DÜŞER Mİ?
EVET
HAYIR
FİKRİM YOK

Günün Manşetleri

Günün Fotoğrafı

Önemli Linkler

Hava Durumu

BU SEZON GÖZ GÖRE GÖRE GİTTİ

 

Efendim merhabalar.
Şanlıurfasporumuz play off iddiasını taşıdığı son haftada sahasında konuk ettiği Kayseri karşısında 3-2 yenildi ve süper lig hayallerini bir sonraki sezona taşıdı.
34 haftalık zorlu maraton nihayet bitti ve Şanlıurfaspor ayağına gelen süper lig ve play off şansını değerlendiremeyip, sezonu 8. sırada tamamladı.
Sezon başında yapılan kongrede kulüp Başkanı Fethi Şimşek, yaptığı konuşmada "Bu kulüp artık hata yapılmadan yönetilecektir." demişti ve hedeflerinin süper lig olduğunu açıklamıştı.
Ancak başkan Fethi Şimşek'in şampiyonluğa inandığı kadar, futbolcularımızın ve yönetim kurulunun bir kısmı şampiyonluğa inanmamışlardı.
Ligin başında transfer edilen futbolcularınızdan istediğiniz verimi alamayabilirsiniz. Devre arasındaki ara transferde şayet bu takıma bir santrfor ile orta sahaya bir oyun kurucu alınsaydı, bu takım kim ne derse desin, süper lige çıkmıştı.
Şimdi taraftar soruyor, geldiği günden beri küme düşen Ordu maçı haricinde takıma zerre kadar katkısı olmayan ayaklı hayalet Adiloviç'i bu takıma kim transfer etti?
Herkes devre arasında bu takımda direkt oynayacak iki veya üç futbolcu alınmalı derken, bu işi gerçekleştirecek olanlar bu feryatları duymadılar, duyamadılar.
Dikkatinizi çekiyorum. Osman Özköylü de elimdeki malzeme bu dedi.
Biz koca bir sezonu Abdülkadir bu hafta patlayacak, bu hafta oynayacak diye bekleyerek geçirdik ve sezonu santrforsuz tamamladık.
Sahamızda oynadığımız Samsun maçında kaybedilen iki puan,Alanya maçında kaybedilen iki puan etti mi dört puan, Antalya maçında kaybedilen üç puan etti 7 ,Osmanlıspor maçında kaybedilen iki puanı ekleyelim eder 9 ,Adanademir maçında kaybedilen üç puanı eklerseniz 12 puan eder. Bu 12 puanı, 52 puanla toplayın. Rakiplerinizin bizden aldıkları puanı çıkarın Şanlıurfaspor 66 puanla süper lige çıkıyordu.
Ama kim gol atacak, kör nenem mi!
Got atamadığımız için bugün play offlarda değiliz. Gol yediğimiz için değil.
Şanlıurfaspor kulübü futbol şube sorumlusu Maruf Güneş'in Kayseri maçının bitiminde gözyaşlarına boğulduğu kadar, keşke tüm yönetim kurulu ve futbolcularımız da aynı hüznü aynı üzüntüyü yaşasalardı.
Para almaya gelince profesyonel olan futbolcularımız, sahada artist gibi dolandılar. Bugüne kadar takımın morali bozulmasın diye, bu hafta beklenen özlenen futbollarını oynarlar diye, futbolcu kardeşlerimizi ümitle bekledik ama boş çıktınız.
Şu takımda ben teknik direktör olsam, kalecilerimiz Fevzi ve Bora ile Onur (keşke futbolcularımız Onur kadar onurlu mücadele edebilseydi) Veli, Kubilay,Kenan, Zenke ve Youssef'i takımda tutarım, diğerlerini kaç lira getirirlerse satarım.
Sözleşme imzalarken profesyonel olanlar, sahada da profesyonel olmalılardır. Parayı al yan gel yat. Kimse kusura bakmasın burası Ali Babanın çiftliği değil.
Şimdi ne yapılmalıdır?
Fethi Şimşek şayet devam edecekse, olağanüstü bir kongre yaparak yönetim kurulunu revize etmelidir. Mevcut yönetimden devam edeceklerle oturup konuşmalıdır. Taşın altına herkes elini koymalıdır.
Kulübün maddi durumu hakkında kamuoyuna bilgi verilmelidir.
Teknik direktör olarak Osman Özköylü ile yola devam edilmeli bence.
Osman hoca hırsı, futbol anlayışı ile doğru isimdir.
Transferler içinse yarın geç olabilir. Bugünden hemen başlanmalıdır.
Falanca şu futbolcuyu önerdi. Geçin efendim.
Filanca şu futbolcu iyi diyor. Onuda geçin.
Siz şayet Osman Özköylü ile yola devam edecekseniz. Alırsınız hocanızı karşınıza. Hocam hedefimiz süper lig. Bizi süper lige çıkaracak takımı kur. Kim gitsin kim kalsın dersen listeni ver. Şayet Şanlıurfaspor'a gelmekte naz nuz eden olursa, onların yerine alternatif isimler de alırsınız. Takımımızın iskeleti zaten hazır. Altı veya yedi futbolcu transfer ederseniz, transferi kapatırsınız.
Transfer edilecek isimleri şu bu değil. Osman hoca belirlemelidir. Yönetim işin maddi kısmını halletmelidir.
Eh artık yönetimde ekmeği ekmekçiye verecek bir ekmek fazla verecek.
Gelelim federasyon ayağına.
Şanlıurfaspor şampiyonluğa oynayacaksa ilk önce Şanlıurfa lobisi oluşturmalıdır.Spor kamuoyundan etkili isimlerden tutun, federasyon yöneticilerine, eski futbolculardan, eski hakemlere, bürokratlara, politikacılara varıncaya kadar güçlü ve etkili bir Şanlıurfaspor lobisi oluşturulmalıdır.
Şanlıurfaspor futbol federasyonuna delege gönderiyor. Başkan çıkacak diyecek ki, kardeşim federasyon seçimlerinde benden destek istiyorsan, Şanlıurfaspor delegesini yöentim kuruluna alacaksın. Almadı mı, başkanlığa aday olan diğer adyalarla konuşurum. Kim benim teklifimi kabul ederse onu desteklerim.
Buyrun, yıllar önce bizi sahamızda darmadağın eden hakem müsveddesi arkadaş geçtiğimiz hafta Yeni Diyarbakır Spor aleyhine öyle komik bir penaltı verdi ki. maçın ve koskoca Diyarbakır şehrinin umutlarını bitirdi. Aynen Şanlıurfaspor 1461 Trabzon maçında çıkan olaylar gibi.
Geçtiğimiz hafta Bolu maçına gelelim. Maçın hakemi Koray Gençerler , ilk yarıda Volkan'a yapılan hareketin yüzde binbeşyüz penaltı olduğunu herkesten önce kendisi biliyordur.Ama nedense adı geçen bu hakem pozisyonu göremedi.Görmek istemedi. Öğrendiğim kadarıyla MHK bu iki hakem ile bir kaç hakemi daha hakemlikten ihraç edecek.
Gecikmiş bir karar. Ama olan takımlara olduktan sonra sizin alacağınız karar ne kadar doğru olur, kamuoyunun takdirine bırakıyorum.
Kısacası federasyonda adamınız o-la-cak! Heceleyerek yazdım ki daha iyi anlaşılsın.
Şanlıurfaspora kıyak yapılsın demiyorum.Asla! Ancak Şanlıurfasporun hakkını koruyacak birisinin, orda olması şarttır.
Yoksa federasyon başkanı çıkıp sezon başında Adana takımlarından birini süper ligde görmek isterim der. Biz yine havamızı alırız.
Hakem hatalarıyla canımızı çok yaktınız.Puanlarımızı resmen gaspettiniz. Sonra da çıkıp"Şanlıurfaspor camiasından özür dilerim." diye açıklama yapmayın.
Elinizde kalem, kime ne kadar tutturursanız cezayı basıyorsunuz.Adil olun ve herkese adilce davranın. En başta bize.
Önümüzdeki günler neler getirecek, neler götürecek hep beraber merakla bekliyoruz.
Buradan sesleniyorum.
ŞANLIURFASPOR PTT LİGİNDE PİYON DEĞİLDİR.
Görüşmek üzere.

Ekleme Tarihi: 27 Mayıs 2015 09:51

Yazarın Diğer Yazıları İçin

Yorum Ekle

Yazdır

Flash Haber

URFA BİR KONAK DAHA KAZANDI

 Taşı toprağı altın değil tarih olan kadim şehir Şanlıurfa'da, uzun yıllardır atıl durumda olan ve kente çirkin bir görüntü veren Hacı Kamil Konağı restore edilerek turizme kazandırıldı.

Köşe Yazarları

Ali ÇİZMECİOĞLU

 

İmam Hüseyin SAVAŞ

 

Op.Dr.Yusuf Vehbi OCAK

 

Mustafa ARISÜT

 

Osman Ataman BİNER

 

Hüseyin GÜZEL

 

Ayten DOĞAN

 

Metin ŞENAY

 

Mehmet CANBEYLİ

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

Anasayfa     Günün Haberleri     Sitene Ekle     Urfapress Tv     Yazarlar     Foto Galeri     Künye     İletişim  

  19 Mart 2024