Anasayfa     Günün Haberleri     Urfapress Tv     Yazarlar     Foto Galeri     Künye     İletişim  

  19 Mart 2024

   URFA'DA ORTAK DENETİM   URFA'DA ORTAK DENETİM   URFA'DA ERKEN BAYRAMLAŞMA   URFA'DA ERKEN BAYRAMLAŞMA   Z KUŞAĞI..!!!   MÜNİR ULUDAĞ VEDA ETTİ   MÜNİR ULUDAĞ VEDA ETTİ   CANPOLAT KIRSALA DEVAM DEDİ   CAMPOLAT Kırsalı İhmal Etmiyor   Vali AYHAN'a Teşekküre Gitttiler   Vali AYHAN'a Teşekküre Gitttiler   URFA BİR KONAK DAHA KAZANDI  



Site İçi Arama

Röportaj

AKTÜRK-DEMİR RÖPORTAJI

 Tarihi gerçekleri gün yüzüne çıkartacağız.RÖPORTAJ: MÜSLÜM AKTÜRK

Anket

URFASPOR KÜME DÜŞER Mİ?
EVET
HAYIR
FİKRİM YOK

Günün Manşetleri

Günün Fotoğrafı

Önemli Linkler

Hava Durumu

URFASPOR ÖZKÖYLÜ İLE UMUTLU

 

URFASPOR ÖZKÖYLÜ İLE UMUTLU...
Denizlispor 1966 yılında kurulan eski il müdürünün Darüşşafaka mezun olmasından dolayı renklerini yeşil siyah olarak ordan alan, yıllarca liglerlerde mücadele eden güzide takımımızdır.

Birinci ligde en iyi derecesi lig beşinciliği ve UEFA kupasında oynaması takımın geçmişinin ne denli parlak geçtiğine işarettir.

Bu sene küme düşme potasının icersinde olması Şanlıurfaspor'la ne kadar önemli bir maça çıktığının önemi dahada önem kazanmış sonucun Şanlıurfaspor lehine bitmesi bizleri cok sevindirmiş , bu yüzden de ,değerli Osman Özköylü hocamızı, başta Zenke olmak sporcu üzere tüm sporcu kardeşlerimide kutlarım.


Son haftalara doğru gelindiğinde en büyük yük sporcu kardeşlerime ve Osman hocama düşüyor.

Biraz şans biraz sporun adaleti yanlarında olduğu zaman Şanlıurfaspor daha iyi yerlere gelecek, umarız sonumuz mutlu sonla bitecek.

Maca gelince... Şanlıurfaspor cok dikkatli ve kontrollu başladı kontrol maçın başından sonuna kadar Şanlıurfasporda idi , bir kac pozisyon verilmesi Denizlispor'un direkden dönen topunun maçın kırılma anı olup azda olsa dengeleri bozacaktı.

Osman hoca ilk devrenin sonunda hakemle cok tatlı-sert diyaloğu hakemin ikinci yarıda daha dikkatli yönetmesine, oyuncu değişimin tam yerinde yapması,oyunu iyi okuması bizleri sevindirmiş bu önemli galibiyete damgasını vurmuştur.

Şanlıurfasporun tek pasla cok işler yaptığını, sonucada Zenke'nin tarafından gidilmesi Zenke'nin ne derece önemli olduğuna değinmemek elde değil .İki asist ve bir kırmızı kart kendisinin tarafından işlem görmüş,bu demekki, görevini fazlaca yerine getirmiş... Ve ilk defa Abdulkadir kardeşimiz yüreğimizi soğuttu topa cok "pehkem" vurdu.
Bu maçta galibiyet ve güzel mac keyfini yaşatanlara içten teşekkür ederim.O kadar güzel hava varki sanki süper ligde oynarcasına tat aldım.

Bence şampiyon olmasakda bu PTT birinci liğinde bulunmak cok güzel duygu. Denizlisporun yerinde olabilirdik şükür edelimki takımımız ilk altıya girmek için oynuyor hala umudumuz var.Hazmetmek birbirimizi agır tartmak her neferin işi değildir..

Ekleme Tarihi: 29 Nisan 2015 11:54

Yazarın Diğer Yazıları İçin

Yorum Ekle

Yazdır

Flash Haber

URFA BİR KONAK DAHA KAZANDI

 Taşı toprağı altın değil tarih olan kadim şehir Şanlıurfa'da, uzun yıllardır atıl durumda olan ve kente çirkin bir görüntü veren Hacı Kamil Konağı restore edilerek turizme kazandırıldı.

Köşe Yazarları

Ali ÇİZMECİOĞLU

 

İmam Hüseyin SAVAŞ

 

Op.Dr.Yusuf Vehbi OCAK

 

Mustafa ARISÜT

 

Osman Ataman BİNER

 

Hüseyin GÜZEL

 

Ayten DOĞAN

 

Metin ŞENAY

 

Mehmet CANBEYLİ

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

Anasayfa     Günün Haberleri     Sitene Ekle     Urfapress Tv     Yazarlar     Foto Galeri     Künye     İletişim  

  19 Mart 2024