Anasayfa     Günün Haberleri     Urfapress Tv     Yazarlar     Foto Galeri     Künye     İletişim  

  20 Nisan 2024

   URFA'DA ORTAK DENETİM   URFA'DA ORTAK DENETİM   URFA'DA ERKEN BAYRAMLAŞMA   URFA'DA ERKEN BAYRAMLAŞMA   Z KUŞAĞI..!!!   MÜNİR ULUDAĞ VEDA ETTİ   MÜNİR ULUDAĞ VEDA ETTİ   CANPOLAT KIRSALA DEVAM DEDİ   CAMPOLAT Kırsalı İhmal Etmiyor   Vali AYHAN'a Teşekküre Gitttiler   Vali AYHAN'a Teşekküre Gitttiler   URFA BİR KONAK DAHA KAZANDI  



Site İçi Arama

Röportaj

AKTÜRK-DEMİR RÖPORTAJI

 Tarihi gerçekleri gün yüzüne çıkartacağız.RÖPORTAJ: MÜSLÜM AKTÜRK

Anket

URFASPOR KÜME DÜŞER Mİ?
EVET
HAYIR
FİKRİM YOK

Günün Manşetleri

Günün Fotoğrafı

Önemli Linkler

Hava Durumu

Bakanlık Düzeyinde Vekil İstiyoruz

 

"Bakanlık Düzeyinde Vekil İstiyoruz"


Yenice köyü halı sahasında yapılan mahalli maçta, oyunun heyecanlı anında, At arabası sürücüsü, maç izleyicilerine , yüksek ses tonunda bozuk bir şiveyle,- maç kaç kaç diye sorar? İzleyicilerden birileri sıfır sıfır, sıfır sıfır. diye karşılık verir . at arabası sürücüsü – golleri kim atı golleri…? deyince, taraftar tuhaflıkla tekrardan sıfır sıfır diye sinir ve şaka karışımı tonunda tekrarlar. Arabacı gol yok. mu…..? gol diye izahlı bir cevap olmadığına vurgu yapar gibi izleyiciye sorunca ,bir türbin dolusu taraftar , anlatım acizliğinden bir anda at arabacısı karşısında ha babam sınıfı müfettişi durumuna düşmüş olur.

Halk olarak Bu kısadan hisse almak için yapılacak olan genel seçimde , seçilecek vekillerimizi at arabası sürücüsü yerine koyduğumuzu düşünürsek , seçilecek vekillerimiz. lacivert takım elbise içinde beyaz gömlek üstüde KROVAT’ LA, Pardon…..! ( Kravat) Büyük Millet Meclisine , çalışma çantasında memleket meselesi projeleri yerine , çalışma çantasında memleketin fıstığını, biberini, kaçak çayını taşıyacak, Milli yiyeceğimiz çiğköfteyi mecliste yoğurup, meclisin tavanına yapıştırıp, yoğurma testi yapacak ,il’in sorun ve çözümleri aynı masada görüşme toplantıları yerine, lahmacun toplantı partisi verilecekse , bu icraatlar proje kapsamında hizmetten sayılacaksa, bir türbin dolusu taraftar değil bir memleket dolusu tüm seçmenler maçın kaç kaç olduğunu önce At Arabası sürücüsüne , sonrada sürücünün izleyicilerine sonrada vekillere nasıl anlatılacak.? Geçen seçim bu zaman “ BU KUMAŞTAN BU ELBİSE ÇIKMAZ BİR BAKAN FARUK ÇELİK’LE URFA KURTULMAZ” Diye yakınmıştık yaa… !

Bu seçim maçı rövanşını , seçilecek vekiller, yüksek örgenim bitirme tezi gibi memleket meselesi ile ilgili problemleri , çözümüyle birlikte dosyalayıp hazırlayarak, altına ( Bu gün vekillim ,yarın Bakan olur veya olmasam ,yurt içi ve yurt dışı çözüm önerilerim bu projeler kapsamında bilgilerden oluşmakta) diye bilgi notu düşebilir kapasitede, şahsiyetler emsal gösterilmelidir. KORGENERAL Sn. Kemal ALATAŞ, Dünya İletişim Telleri İzolasyon Patent Sahibi Harran Üniversitesi Eski Rektörü Sn. İbrahim Halil MUTLU , DÜNYA AVRUPA TOPRAĞI NOBELI ÖDÜLÜ SAHİBİ Ahmet Ruhi MERMUT, İMPARATOR İbrahim TATLISES, Ulusal Modelist Sn. Faruk SARAÇ, Yurt dışında yüksek öğrenimi yapmış, Avrupai görüşe sahip ulusal koordinasyonu olan Sayın Sait MELİK Gibi Dünyalı seçmenleri n vekillik listesinde gösterilmeleriyle Seçim SKORU At arabası sürücüsünce anlaşılır olacaktır. Seçmenlik , Beş yılda, Beş para etmez beş adam seçmek seçim değil beş yılda beş adam seçmektir.

BAŞTA DEDİK YA ……..!

BAKAN DEĞİL BAKANLIK DÜZEYİNDE VEKİLLER İSTİYORUZ ….I

Ekleme Tarihi: 02 Nisan 2015 12:00

Yazarın Diğer Yazıları İçin

Yorum Ekle

Yazdır

Flash Haber

URFA BİR KONAK DAHA KAZANDI

 Taşı toprağı altın değil tarih olan kadim şehir Şanlıurfa'da, uzun yıllardır atıl durumda olan ve kente çirkin bir görüntü veren Hacı Kamil Konağı restore edilerek turizme kazandırıldı.

Köşe Yazarları

Ali ÇİZMECİOĞLU

 

İmam Hüseyin SAVAŞ

 

Op.Dr.Yusuf Vehbi OCAK

 

Mustafa ARISÜT

 

Osman Ataman BİNER

 

Hüseyin GÜZEL

 

Ayten DOĞAN

 

Metin ŞENAY

 

Mehmet CANBEYLİ

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

Anasayfa     Günün Haberleri     Sitene Ekle     Urfapress Tv     Yazarlar     Foto Galeri     Künye     İletişim  

  20 Nisan 2024