Anasayfa     Günün Haberleri     Urfapress Tv     Yazarlar     Foto Galeri     Künye     İletişim  

  20 Nisan 2024

   URFA'DA ORTAK DENETİM   URFA'DA ORTAK DENETİM   URFA'DA ERKEN BAYRAMLAŞMA   URFA'DA ERKEN BAYRAMLAŞMA   Z KUŞAĞI..!!!   MÜNİR ULUDAĞ VEDA ETTİ   MÜNİR ULUDAĞ VEDA ETTİ   CANPOLAT KIRSALA DEVAM DEDİ   CAMPOLAT Kırsalı İhmal Etmiyor   Vali AYHAN'a Teşekküre Gitttiler   Vali AYHAN'a Teşekküre Gitttiler   URFA BİR KONAK DAHA KAZANDI  



Site İçi Arama

Röportaj

AKTÜRK-DEMİR RÖPORTAJI

 Tarihi gerçekleri gün yüzüne çıkartacağız.RÖPORTAJ: MÜSLÜM AKTÜRK

Anket

URFASPOR KÜME DÜŞER Mİ?
EVET
HAYIR
FİKRİM YOK

Günün Manşetleri

Günün Fotoğrafı

Önemli Linkler

Hava Durumu

HALİLİYE BELEDİYESİ VE SPOR..

 

HALİLİYE BELEDİYESİ VE SPOR..



Belediye demek öncelikle imar,su,temizlik,ulaşım gibi buna benzer en üst işlerle uğraşır ve halkına hizmeti taşır.Bunun yanında sosyal aktivitelerle ve özellikle spor başta olmak üzere halkına sosyal yönden cok katkıları olur.Haliliye Belediyespor bu belediyelerimizden biri ...

9-9-2014 tarihinde resmi olarak kurulan,amacı salon sporlarında yetenekli gençleri bulmak onları öne çıkartmak Şanlıurfa'da sporu seven gençleri destekleyen bir yapısı oluşmuştur.Bizlerede bu güzel oluşumu hem takip etmek hemde kutlamak düşer.
Haliliye Belediyespor başta basketbol,voleybol,masatenisi,atletizim,kickboks gibi branşlarda yerel liglerde mücadele yapmaktadır.Bu spor branşlarının baş mimarı Haliliye Belediyesi Başkanı Sn. Fevzi Demirkol ve deneyimli ekibidir. Spor adına cok para harcamadan cok akıllı işler yapılıyor, böyle alt yapısı önceden tasarlanıp sonra yavaş yavaş spor adına güzel hamleler yapılması adına sporun içinde biri olarak güzel işler olacağına birer işarettir.


Alt yapıda basketbolda Mehmet Leblebicioğlu,Emin Demir,Evrim Yavuz'un olması,voleybolda Yakup Aktaş,masa tenisinde Bilal Özalp,kickboksda Murat Akaltun,atletizimde Gülhan Mermer'in olması Haliliye Belediyespor için olumlu görülmektedir.Ben bu değerli arkadaşları belediyespor çatısı altında toplayan Şavak Baysan hocama spor adamı olarak tebriklerimi sunar ve görevi olan Haliliye Belediyespor Halkla İlişkiler Spor Müdürlüğündeki görevinde başarılarının devam etmesini temenni ederim.Bu ilk yılında voleybolda 3.lige cıkması,basketbolda yerel liglerde mücadele etmesi yıldızlardaki şampiyonluğu bence başarı ivmesi olacagına bir işarettir.
Diger belediyelerimizinde önemli hamleleri var .Onlarıda yakınen takip ediyoruz.Ben şu sözlerle yazımı tamamlamak istiyorum.Takım çıkarmak galip gelmek mağlup olmak,spora hizmet neferlerin işidir..

SEVGİYLE,KARDEŞİLİKLE VE SPORLA KALIN...

Ekleme Tarihi: 09 Mart 2015 20:23

Yazarın Diğer Yazıları İçin

Yorum Ekle

Yazdır

Flash Haber

URFA BİR KONAK DAHA KAZANDI

 Taşı toprağı altın değil tarih olan kadim şehir Şanlıurfa'da, uzun yıllardır atıl durumda olan ve kente çirkin bir görüntü veren Hacı Kamil Konağı restore edilerek turizme kazandırıldı.

Köşe Yazarları

Ali ÇİZMECİOĞLU

 

İmam Hüseyin SAVAŞ

 

Op.Dr.Yusuf Vehbi OCAK

 

Mustafa ARISÜT

 

Osman Ataman BİNER

 

Hüseyin GÜZEL

 

Ayten DOĞAN

 

Metin ŞENAY

 

Mehmet CANBEYLİ

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

Anasayfa     Günün Haberleri     Sitene Ekle     Urfapress Tv     Yazarlar     Foto Galeri     Künye     İletişim  

  20 Nisan 2024