Anasayfa     Günün Haberleri     Urfapress Tv     Yazarlar     Foto Galeri     Künye     İletişim  

  20 Nisan 2024

   URFA'DA ORTAK DENETİM   URFA'DA ORTAK DENETİM   URFA'DA ERKEN BAYRAMLAŞMA   URFA'DA ERKEN BAYRAMLAŞMA   Z KUŞAĞI..!!!   MÜNİR ULUDAĞ VEDA ETTİ   MÜNİR ULUDAĞ VEDA ETTİ   CANPOLAT KIRSALA DEVAM DEDİ   CAMPOLAT Kırsalı İhmal Etmiyor   Vali AYHAN'a Teşekküre Gitttiler   Vali AYHAN'a Teşekküre Gitttiler   URFA BİR KONAK DAHA KAZANDI  



Site İçi Arama

Röportaj

AKTÜRK-DEMİR RÖPORTAJI

 Tarihi gerçekleri gün yüzüne çıkartacağız.RÖPORTAJ: MÜSLÜM AKTÜRK

Anket

URFASPOR KÜME DÜŞER Mİ?
EVET
HAYIR
FİKRİM YOK

Günün Manşetleri

Günün Fotoğrafı

Önemli Linkler

Hava Durumu

BENİ KİM ARADI?

 

Birkaç gün önce yine bu köşemde AKP’lilere hitaben ‘Vitrin Yenilecek mi?’ başlıklı bir yazı yazmıştım.



Yazımda, ‘Büyük ve Güçlü Türkiye’ sloganı atan AKP Genel merkezinin Urfa’da Vitrin değişimi yaşaması gerektiğinin altını çizmiştim. Yazımın bir parafında bazı vekillerin isimlerini yazmış ve ‘Urfa için somut olarak ne yaptınız?’ diye bir soru yöneltmiştim.



Yazım ile ilgili olarak inanın onlarca telefon, email ve mesajlar aldım. Beni arayanlar arasında bir tek Milletvekili oldu oda Doçent Abdülkerim Gök.



Öncelikle Vekil Gök’e duyarlılığından dolayı sizlerinde huzurlarınızda teşekkür etmek isterim. Telefonda uzun uzadıya konuştuk. 2011 yılından bugüne gelen süreçte Urfa, Urfalılar, Urfaspor ile amatör kulüplerle ilgili olarak yapabildiklerini anlattı.



‘Bir elim ve bir ayağım sürekli Urfa’da ve Urfa ilçelerinde. İki haftada bir en azından birkaç günlüğüne dahi olsa Urfa’ya geliyorum. Ceylanpınar ve Suruç ilçelerimiz başta olmak üzere sorunun, sıkıntının olduğu her yere ulaşmaya çalışmaktayım. Kapım ve telefonum tim halkıma sürekli açık oldu. Ben demiyorum, Biz diyor ve tüm Milletvekili arkadaşlarım ile Urfa’mıza birçok güzellikler, özellikler kazandırabilmenin gayreti içinde olduk. Tabi ki yapabildiklerimiz yeterli görülmeyebilir. Başaramadığımız işler olabilir. Ama Biz bir ekip ruhu ile elimizden gelen her türlü gayreti ortaya koyduk’



2011 yılından bu yana Urfa Milletvekili olarak Mecliste yer alan ve Plan ve Bütçe gibi önemli bir komisyonda da görev yapan Milletvekili Gök’ü yakından tanıyan, takip eden birisiyim. Mecliste olmasına karşın Urfa ile en fazla ilgili olan Vekil olduğunu biliyorum. Bir elinin ve bir ayağının tabir yerinde ise Urfa’da kaldığını da biliyorum. TBMM’si kürsüsünden Urfa’yı en fazla gündemde tutmak ile birlikte yine TBMM’de vermiş olduğu Kanun teklifleri, sözlü ve yazılı soru önergeleri, Genel görüşme önergeleri, Meclis soruşturma önergeleri, Gensoru önergelerini biliyorum. İnanıyorum ki, Urfa halkı da ortaya koyduğu bu performansını taktir etmektedir.



AKP Genel merkezi 7 Haziran Genel seçimlerinde Doç. Dr. Abdülkerim Gök’e bir dönem için daha şans verir mi? Vermez mi? Bilemiyorum fakat telefonda uzun uzadıya sohbet ettiğim Vekil Gök’e sadece kendisi değil, Bakan Çelik’in haricindeki BİZ dediği Gerçek 9 Urfa Milletvekili arkadaşları ile nerelerde ve nasıl çaresiz, etkisiz, aciz kaldıklarını anlattım. Hani, Ankara’dan Türkiye’ye bakıldığında bazıları için her şey güllük gülistanlık olarak görülüyor ya, işte bende Urfa’dan BİZ dediği 9 Milletvekili arkadaşlarına objektif bakıldığında görülen resmi anlatmaya çalıştım.



Milletvekili Doç. Dr. Gök ile uzun yıllardır dostluğumuz bulunmakta. Objektif bir bakışa sahiptir. Kendisi ile övücü bir haber ve yazı yazdığımda beni arayıp teşekkür etmesini bilmek ile birlikte, yine naçizane ortaya koyduğum bazı eleştiriler için de arayıp, ‘yazınızı okudum. Payıma düşeni aldım’ demesini bilebilen bir kibarlığa, centilmenliğe de sahiptir. Bu bakımdan kendisine özellikle hoşgörülü yaklaşımı başta olmak üzere objektif duruşu ve Urfa için Mecliste ortaya koyduğu performansından dolayı da teşekkür ediyorum.



Yazım sonrasında Vekil Gök beni aradı. Somut olarak yaptıklarını anlattı. Neler yaşadığını samimi olarak paylaştı. Atamadığı adımları da dürüstçe izah etti. Temennim Vekil Gök’ün bu örnek davranışının isimleri geçen diğer vekillere de örnek teşkil etmesidir.



Sağlık dolu, mutlu ve huzurlu bir hafta geçirmeniz temennisi ile…

Ekleme Tarihi: 02 Mart 2015 09:44

Yazarın Diğer Yazıları İçin

Yorum Ekle

Yazdır

Flash Haber

URFA BİR KONAK DAHA KAZANDI

 Taşı toprağı altın değil tarih olan kadim şehir Şanlıurfa'da, uzun yıllardır atıl durumda olan ve kente çirkin bir görüntü veren Hacı Kamil Konağı restore edilerek turizme kazandırıldı.

Köşe Yazarları

Ali ÇİZMECİOĞLU

 

İmam Hüseyin SAVAŞ

 

Op.Dr.Yusuf Vehbi OCAK

 

Mustafa ARISÜT

 

Osman Ataman BİNER

 

Hüseyin GÜZEL

 

Ayten DOĞAN

 

Metin ŞENAY

 

Mehmet CANBEYLİ

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

Anasayfa     Günün Haberleri     Sitene Ekle     Urfapress Tv     Yazarlar     Foto Galeri     Künye     İletişim  

  20 Nisan 2024