Anasayfa     Günün Haberleri     Urfapress Tv     Yazarlar     Foto Galeri     Künye     İletişim  

  18 Nisan 2024

   URFA'DA ORTAK DENETİM   URFA'DA ORTAK DENETİM   URFA'DA ERKEN BAYRAMLAŞMA   URFA'DA ERKEN BAYRAMLAŞMA   Z KUŞAĞI..!!!   MÜNİR ULUDAĞ VEDA ETTİ   MÜNİR ULUDAĞ VEDA ETTİ   CANPOLAT KIRSALA DEVAM DEDİ   CAMPOLAT Kırsalı İhmal Etmiyor   Vali AYHAN'a Teşekküre Gitttiler   Vali AYHAN'a Teşekküre Gitttiler   URFA BİR KONAK DAHA KAZANDI  



Site İçi Arama

Röportaj

AKTÜRK-DEMİR RÖPORTAJI

 Tarihi gerçekleri gün yüzüne çıkartacağız.RÖPORTAJ: MÜSLÜM AKTÜRK

Anket

URFASPOR KÜME DÜŞER Mİ?
EVET
HAYIR
FİKRİM YOK

Günün Manşetleri

Günün Fotoğrafı

Önemli Linkler

Hava Durumu

BİR PUANLIK OYUN

 

Şanlıurfaspor Adanaspor deplasmanından zorda olsa 1 puan almayı başardı oynadığımız oyunun Şampiyonluk için yeterli olmadığını herkes gördü haftalardır söylüyoruz yapılan bu oyuncu transferleri bu takımı hedefine götürmez diye üzülerek söylüyorum haklı çıktık. Cihat Hoca maça 3-5-2 oyun sistemi ile başladı ve İlerde çift forvet ile takım oynattı.

Maç sonu Cihat Hoca yine takımının oynadığı oyundan memnun olduğunu söyledi haklı olabilir kendisi açısından ama bende diyorum ki hocam bu oyun Şampiyonluk için yeterli değil özellikle maçın ikinci yarısında zaman zaman iyi oynadık ama neticeye gidemeyince puan vermiyorlar.

Simon Zenke ve Volkan oyuna biraz daha katkı sunsalardı belki de şimdi galibiyeti konuşacaktık oyun içerisinde çok top kaybı olunca ve kanatlardan forvet oyuncuları istediği topları alamayınca bu sonuçta kaçınılmaz oluyor.

Ama benim anlamadığım Abdulkadir Özgen sanki mutsuz kendine özgüveni kalmamış bizim bildiğimiz Abdulkadir bu değil. Adiloviç daha yeni ikinci maçı zaman zaman güzel hareketler yaptı ama yeterli değil. Defansta Veli 90 dakika boyunca Thagio’yu çok iyi marke etti Hüseyin Tok sol açık oynadı ve gayet iyi oynadı. Kenan ve Gökhan orta sahada aldıkları topları iyi kullansalardı sonuç daha farklı olabilirdi.

Yediğimiz golde Samican Üç oyuncu arasından topa vurdu orda ona fırsat verilmemeliydi diye düşünüyorum. Attığımız golü Tellonun atması beni sevindirdi belki haftaya oynayacağımız maça moral olur. Serdar Özbayraktarın gitmesi olumlu oldu bize çok katkısı olmadı bundan sonrada olmazdı.

Şahsım adına bu yıl Playof bizim için büyük başarıdır diye düşünüyorum fakat bu yıldan çok fazla ders çıkartmamız lazım büyük paralar ile aldığımız oyuncularda hep hayal kırıklığı yaşadık yönetimin iyi niyetinden şüphemiz yok ama bu taraftarın ve kamuoyunun onlardan beklentileri çok büyüktü üzülerek belirteyim alınan oyunculardan istediğimiz verimi alamadık ve yığınla paramız boşa gitti yazık oldu her zaman bu takıma kaynak bulmak kolay değil.

Ligin ikinci yarısı zor maçlara sahne olacak dedik ve haklı çıktık Karşıyaka Antalya ile 2-2 berabere kaldı Samsunspor Giresunsporu deplasmanda 4-0 gibi bir skorla geçti.Altın ordu Bucayı zorda olsa 1-0 yendi Boluspor çok iyi transferler yapan G.Antep Büyükşehir Belediyesporu 3-1 yendi Yine çok iyi oyuncular alan Alanyaspor Manisasporu 3-2 yendi.Kayserispor düştü gözü ile bakılan Ordusporu zorlanarak oynadığı maçta 2-0 yendi.

Bir sözümde Federasyona bu takım sahipsizmi.? Bütün maçlarını hep seyircini gelemeyeceği saate alıyorsunuz zaten taraftarı Passolig kartı ile maçlardan soğuttunuz birde saatlerini kafanıza göre ayarlarsanız yazık ediyorsunuz. Bu arada ceza alan 14 taraftarımıza büyük geçmiş olsun diyorum şahsım adına her zaman yanlarındayım ama bizimde elimizden bir şey gelmiyor.

Artık önümüzdeki maçlara bakmamız lazım haftaya 6 Şubatta Cuma günü akşam saat 18-30 da Antalyaspor ile çok önemli bir maça çıkacağız şayet bu maçta galip gelirsek çok önemli bir engeli aşarak Playof iddiamızı sürdüreceğiz ben Şanlıurfasporumuza başarılar diliyorum..

Ekleme Tarihi: 02 Şubat 2015 10:15

Yazarın Diğer Yazıları İçin

Yorum Ekle

Yazdır

Flash Haber

URFA BİR KONAK DAHA KAZANDI

 Taşı toprağı altın değil tarih olan kadim şehir Şanlıurfa'da, uzun yıllardır atıl durumda olan ve kente çirkin bir görüntü veren Hacı Kamil Konağı restore edilerek turizme kazandırıldı.

Köşe Yazarları

Ali ÇİZMECİOĞLU

 

İmam Hüseyin SAVAŞ

 

Op.Dr.Yusuf Vehbi OCAK

 

Mustafa ARISÜT

 

Osman Ataman BİNER

 

Hüseyin GÜZEL

 

Ayten DOĞAN

 

Metin ŞENAY

 

Mehmet CANBEYLİ

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

Anasayfa     Günün Haberleri     Sitene Ekle     Urfapress Tv     Yazarlar     Foto Galeri     Künye     İletişim  

  18 Nisan 2024