Anasayfa     Günün Haberleri     Urfapress Tv     Yazarlar     Foto Galeri     Künye     İletişim  

  23 Nisan 2024

   URFA'DA ORTAK DENETİM   URFA'DA ORTAK DENETİM   URFA'DA ERKEN BAYRAMLAŞMA   URFA'DA ERKEN BAYRAMLAŞMA   Z KUŞAĞI..!!!   MÜNİR ULUDAĞ VEDA ETTİ   MÜNİR ULUDAĞ VEDA ETTİ   CANPOLAT KIRSALA DEVAM DEDİ   CAMPOLAT Kırsalı İhmal Etmiyor   Vali AYHAN'a Teşekküre Gitttiler   Vali AYHAN'a Teşekküre Gitttiler   URFA BİR KONAK DAHA KAZANDI  



Site İçi Arama

Röportaj

AKTÜRK-DEMİR RÖPORTAJI

 Tarihi gerçekleri gün yüzüne çıkartacağız.RÖPORTAJ: MÜSLÜM AKTÜRK

Anket

URFASPOR KÜME DÜŞER Mİ?
EVET
HAYIR
FİKRİM YOK

Günün Manşetleri

Günün Fotoğrafı

Önemli Linkler

Hava Durumu

MEĞER SE..!

 


Meğer ne iyi niyetli saf insanlar bizi yönetiyormuş da haberimiz yokmuş..! Meğer bu saf insanları birleri , 12 yıl boyunca kandırmış da kandırmış..! Meğer birileri devletin en etkili ve yetkili makamlarına gelirken, bunları uyutarak gelmiş..!

Meğer birileri bu ülke de , genel kurmay başkanında terör örgütü lideri icat ederken, bunların hiç mi hiç haberi olmamış..!

Meğer birileri, bu ülkenin gazetecilerini,aydınlarını,iktidarın karşısında olan tüm muhalifleri, Silivri ye postalarken, bu saf ve niyeti ak olan yöneticiler uyuyormuş..!

Meğer birileri,bu ülke de ana muhalefet partisi liderini kaset şantajı ile alaşağı ederken,bu kandırılmaya meyilli yöneticilerimizin bu şantajdan, ruhu bile duymamış mış..!




Meğer birileri, bu ülke de Yargıyı,Emniyeti,Milli eğitimi ve önem arz eden devlet kurumlarını ele geçirirken, bizim saf yönetenlerimizi hipnotize ediyormuş..!

Meğer birileri, Medya da,Eğitim de,Finans sektöründe ve daha bir çok sektör de palazlanıp büyürken ve de bu büyümeyi uluslararası düzeye taşırken, bizim kandırılmaya dünden razı yöneticilerimiz ; kanma istiharesine yatıvermiş..!

Meğer birleri, ülkenin hukuk sistemini,eğitim sistemini,güvenlik sistemini ele geçirmiş de , bizimkiler de yav durun ne yapıyorsunuz böyle demeyi akıllarından dahi geçirmemiş iyi mi..!

Meğer birileri muhalefet liderine kaset şantajı yapmış da, bu olayı seçim meydanlarında ne özeli ne özeli, genel bunlar genel genel diye seçim malzemesi yapmaya bile tenezzül etmemiş miş..!




Meğer birileri, Balyoz,Ergenekon,İnternet andıcı vs bir çok davayı yürütürken, kendilerine destek verenin,zırhlı araç tahsis edenin,davaların fahri savcılığına soyunanın... Obama olduğundan bile habersizmiş miş..!

Meğer birileri, yurt dışında bir çok ülkeye, Türk okullarıyla kök salarken,Türkçe olimpiyatlarıyla salonları doldururken,onları o salonlar da en ön sıradan gururlanarak ve göz yaşlarıyla izleyenlerin, Obama ve şürekası olduğunu bile fark edememiş..!




Meğer birileri,polis ve savcı olarak görevlerinde ki üstün başarıdan dolayı, Obama tarafından maaşlarla taltif edilip ve başarı belgeleriyle madalyaları boyunlarına asılırken, yine bizim şüreka her şeyden habersiz olarak, memleketin çok daha muhim meselelerine kafa yoruyormuş muş..!

Meğer birileri, bırakın içerde yaptıkları icraatları, yurt dışında yaptıkları ile dünyanın dikkatini çekiyorken bile, bizim saf yöneticilerimizi uyutmayı ve aldatmayı başarmışlar..!




Ve taa ki ; bir gün bir savcının yolsuzluk iddiasıyla,4 güzide bakanımızı ve çocuklarını hedef gösterene kadar..! İşte bu işgüzar savcı bu iddiasıyla , 12 yıldan bu yana kandırılan,uyutulan ve safiyane niyetlerle '' Ne istediler de vermedik'' diyenleri uykularından uyandırmış ve ne hikmetse 12 yıl boyunca kandırıldıklarından habersiz olan yöneticilerimizi uyandırmayı başarmış..!




Hadi şimdi gelin de bu savcıya teşekkür etmeyin bakalım..!




İddialarının fasa fiso çıkması ve bakan ve çocuklarının aklanıp paklanarak, temize çıkması, zaten sürpriz bir gelişme olmayacak tı..! Çünkü savcılar bir rüya görmüş ve rüyanın etkisiyle 17 Aralık sabahı boylarından büyük bir işe kalkışmışlar dı..!




Neyse ki , o 4 güzide bakan ve çocuklarına, millet olarak paralarını faizi ile teslim ettik ve aklayıp paklayarak biraz da olsa mağduriyetlerini gidermeyi başardık..! Meselenin asıl önem teşkil eden ve bu savcılara bizi müteşekkir kılan yönü ; çoook uzun yıllardan sonra bu savcılarımızın iddialarıyla birlikte , bizi yıllardır yönettiğini zanneden yöneticilerimizin uyanmasına ve kandırılıyor olduklarını bilmelerine vesile olmasıdır..!




Bu nedenle bir kez daha ülke olarak bu savcılarımız her ne kadar vatan haini ve haşhaşi çetelerine benzetilerek, sürgün yemiş olsalar bile , bu ülkenin mümtaz halklarından teşekkür almayı hak etmişlerdir..! Hak etmişlerdir hak etmesine amma . daha acı olan bir şey var ki ; O da bu 17 Aralık savcıları açtıkları davalar ve iddialarıyla yöneticilerimizin uyanmasına vesile olmakla birlikte, asıl bu uyananların uyuttuklarını uyandırma da bu apaçık belgeli,ses kayıtlı,kasalı,ayakkabı ve çikolata kutulu,saatli,umreli ve bakan çocuklu iddiaların, uyuyan toplum üzerinde herhangi bir uyanışa vesile olamayışıdır..!




Umarım bir daha böylesine uzun uykulara ve kandırılacak yöneticilere muhatap olmak zorunda kalmayız..!




Selam ve sevgilerimle..

Ekleme Tarihi: 30 Ocak 2015 08:13

Yazarın Diğer Yazıları İçin

Yorum Ekle

Yazdır

Flash Haber

URFA BİR KONAK DAHA KAZANDI

 Taşı toprağı altın değil tarih olan kadim şehir Şanlıurfa'da, uzun yıllardır atıl durumda olan ve kente çirkin bir görüntü veren Hacı Kamil Konağı restore edilerek turizme kazandırıldı.

Köşe Yazarları

Ali ÇİZMECİOĞLU

 

İmam Hüseyin SAVAŞ

 

Op.Dr.Yusuf Vehbi OCAK

 

Mustafa ARISÜT

 

Osman Ataman BİNER

 

Hüseyin GÜZEL

 

Ayten DOĞAN

 

Metin ŞENAY

 

Mehmet CANBEYLİ

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

Anasayfa     Günün Haberleri     Sitene Ekle     Urfapress Tv     Yazarlar     Foto Galeri     Künye     İletişim  

  23 Nisan 2024