Anasayfa     Günün Haberleri     Urfapress Tv     Yazarlar     Foto Galeri     Künye     İletişim  

  28 Mart 2024

   URFA'DA ORTAK DENETİM   URFA'DA ORTAK DENETİM   URFA'DA ERKEN BAYRAMLAŞMA   URFA'DA ERKEN BAYRAMLAŞMA   Z KUŞAĞI..!!!   MÜNİR ULUDAĞ VEDA ETTİ   MÜNİR ULUDAĞ VEDA ETTİ   CANPOLAT KIRSALA DEVAM DEDİ   CAMPOLAT Kırsalı İhmal Etmiyor   Vali AYHAN'a Teşekküre Gitttiler   Vali AYHAN'a Teşekküre Gitttiler   URFA BİR KONAK DAHA KAZANDI  



Site İçi Arama

Röportaj

AKTÜRK-DEMİR RÖPORTAJI

 Tarihi gerçekleri gün yüzüne çıkartacağız.RÖPORTAJ: MÜSLÜM AKTÜRK

Anket

URFASPOR KÜME DÜŞER Mİ?
EVET
HAYIR
FİKRİM YOK

Günün Manşetleri

Günün Fotoğrafı

Önemli Linkler

Hava Durumu

Yazıktır,Günahtır Beyler..

 

Büyük hayallerle çıktığımız Kayseri Maçından üzülerek söylüyorum tam bir şok yaşayarak çıktık. Yazıktır günahtır beyler bu şehre bu taraftara bu yapılmaz devre arası olmuş 5 oyuncu alınmış sahada sadece Eldin Adiloviç var ama onunda 90 dakika boyunca oyuna hiçbir katkısı yok.

Futbolda yenmek var yenilmek var ama bu kadar acemice yöneticilik yok olamazda devre arası olmuş 5 oyuncu alınmış fakat sahada bir yeni transfer var ona da top taşıyacak ne orta saha var ne sol kanat var ne sağ kanat var bu takıma alınan yeni oyuncular eğer oynamayacaksa neden alınır ben anlayamadım lütfen anlayan varsa açıklasın..

Kayserispor Bizden çok iyi takım değil yenilmeyecek bir takımda değil ama gördük ki inanarak çıkmışlar ve haklı olarak bir galibiyet aldılar. Elimizde fırsat varken bu Telloyu gönderin dedik ama dinleyen yok görünen o ki bu oyuncu bu saatten sonra hiç bir fayda getirmez ilk yarı kaleci Bora çok net iki pozisyonu kurtardı 3 gol yemesine rağmen maçın en iyisiydi.

Cihat hoca çok sevilen ve inanılan bir teknik adam ama nasıl bu alınan oyunculara onay verir anlamadım her hafta söyledik yazdık bu takıma sol açık sağ açık çok özellikli bir orta saha ve son vuruşları çok iyi olan ceza sahası içinde haraketli bir forvet ama olmadı alınan oyuncular içinde bu özelliklerde olan oyuncu yok sadece Adiloviç var fakat top alamayınca o da tıpkı Abdulkadir Özgen gibi yalnız kaldı.

1-o dan sonra Cihat hoca bütün riskleri aldı ve gol atmak için her türlü hamleyi yaptı ama bu değişiklikler defans bloğunun açık vermesine sebep oldu ve 3-0 gibi bir sonuç ortaya çıktı Özellikle Kubilay oyundan çıktıktan sonra orta saha çok açık verdi. Açıkça göründü ki bu iş alınan bu oyuncularla olacak iş değil eğer hedefin varsa Şampiyonluk için oynuyorsan bu transferlerle olmaz ya da hiç oyuncu alamadan elindeki futbolcularla bu sene orta sıralarda idare edersin doğrusu bu inşallah yanılırım ama ben gerçekleri yazmak zorundayım.

Aynı saatte oynanan maçta hiç iddiası olmayan dediğimiz Giresunspor 2-1 Manisasporu yendi ve Bu sene Play Of için bende varım dedi ve her zaman dediğimiz çıktı ikinci yarı puan ve puanlar almak hiçte kolay değil zaten iç saha avantajını iyi kullanmıyorsun deplasmandan da puan almak bu saatten sonra çok zor. Ligde kalan 17 maç var ve bu maçların hepsi zor bir önce toparlanmamız lazım ve önümüzdeki hafta Adana spor maçından muhakkak 3 puan almamız lazım yoksa bu sene Hayallerimiz yine hüsran olur.

Ekleme Tarihi: 28 Ocak 2015 12:24

Yazarın Diğer Yazıları İçin

Yorum Ekle

Yazdır

Yorumlar

Bu Habere Toplam 1 Yorum Eklenmiştir.

Haklıya haklı Müslüm

Mehmet bey çok güzel konulara el atmış,ellerine sağlık, bence Kubilay ve Kenan her maçta 90 dk oynamalı, hüseyin tok ve ekrem dağ da her maçta oynamalı, başarılar
29/01/2015 09:08

Flash Haber

URFA BİR KONAK DAHA KAZANDI

 Taşı toprağı altın değil tarih olan kadim şehir Şanlıurfa'da, uzun yıllardır atıl durumda olan ve kente çirkin bir görüntü veren Hacı Kamil Konağı restore edilerek turizme kazandırıldı.

Köşe Yazarları

Ali ÇİZMECİOĞLU

 

İmam Hüseyin SAVAŞ

 

Op.Dr.Yusuf Vehbi OCAK

 

Mustafa ARISÜT

 

Osman Ataman BİNER

 

Hüseyin GÜZEL

 

Ayten DOĞAN

 

Metin ŞENAY

 

Mehmet CANBEYLİ

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

Anasayfa     Günün Haberleri     Sitene Ekle     Urfapress Tv     Yazarlar     Foto Galeri     Künye     İletişim  

  28 Mart 2024