Anasayfa     Günün Haberleri     Urfapress Tv     Yazarlar     Foto Galeri     Künye     İletişim  

  29 Mart 2024

   URFA'DA ORTAK DENETİM   URFA'DA ORTAK DENETİM   URFA'DA ERKEN BAYRAMLAŞMA   URFA'DA ERKEN BAYRAMLAŞMA   Z KUŞAĞI..!!!   MÜNİR ULUDAĞ VEDA ETTİ   MÜNİR ULUDAĞ VEDA ETTİ   CANPOLAT KIRSALA DEVAM DEDİ   CAMPOLAT Kırsalı İhmal Etmiyor   Vali AYHAN'a Teşekküre Gitttiler   Vali AYHAN'a Teşekküre Gitttiler   URFA BİR KONAK DAHA KAZANDI  



Site İçi Arama

Röportaj

AKTÜRK-DEMİR RÖPORTAJI

 Tarihi gerçekleri gün yüzüne çıkartacağız.RÖPORTAJ: MÜSLÜM AKTÜRK

Anket

URFASPOR KÜME DÜŞER Mİ?
EVET
HAYIR
FİKRİM YOK

Günün Manşetleri

Günün Fotoğrafı

Önemli Linkler

Hava Durumu

ŞAH VE MAT!

 

Satranç oynamayı bilenler her taşın bir sonraki hamle için çok önemli olduğunu çok iyi bilirler… Eğer yanlış oynanmış ve bir sonraki hamleler göz ardı edilmiş ise o oyunun sonunda hata yapan tarafın rakibinin ŞAH ve MAT sözünü duymaması mümkün değildir.



Önceki gün TBMM’de önemli bir oylama vardı.



İsimleri 17 ve 24 Aralık operasyonlarına karışan ve daha sonrasında istifa eden 4 Bakanın Yüce divana gidip gitmemeleri konusu gündemde idi.



Oylamalar yapıldı ve 4 eski Bakan Bayraktar, Güler, Çağlayan ve Bağış yüce gitmemeleri yönünde karar çıktı.



Önceki günkü oylamada CHP, MHP ve HDP tam kadro katıldı ve hiçbir oylamada bir tek fire dahi vermediler. Buna karşın AKP’de ise 48 fire yaşandı.



Kimileri bunu Erdoğan’a karşı siyasi hamle, kimileri içten vurulma, kimileri de paralel ile bağlantı kurduysa da bana göre bu oylama muhalefetin ve AKP içindeki sağduyu sahibi vekillerin AKP’ye karşı ŞAH ve MAT sesleriydi.



Oysa gönül isterdi ki 4 eski Bakan’da TBMM’de vekillere hitaben oylama öncesi kürsüye çıkıp, ‘Bizim hiçbir suçumuz yok. Yanlış bir işin içinde olmadık. AKP’li vekil arkadaşlarımız başta olmak üzere tüm vekil arkadaşlarımızdan isteğimiz bizleri AKLANMAK adına Yüce divana gitmemiz yönünde oylarınızı kullanmanızdır. Bakın bizlerde oylamada Yüce Divana gitme yönünde oylarımızı kullanacağız’ demeleriydi.



Ama böyle demediler, böyle davranmadılar.



4 eski Bakan suçlu ya da suçsuz!



Ama tarihteki yerleri hep şaibeli ve karanlık olarak kalacaktır. Gönül verdikleri parti adı gibi AK olmak yerine ne yazık ki KARA’yı tercih etmişlerdir.



İnsan kendisinin suçlu ya da suçsuz olduğunu bilmez mi?



Korkunun acele faydası var mı?



Hayır!



Eğer, bu eski Bakanların birisinin yerine olmuş olsaydım, (Şükürler olsun ki değilim) kendimi iyi biliyor ve gerçekten yanlış bir olayın içinde bulunmayıp, yanlış bir iş yapmadıysam partimin görüşü ne olursa olsun ben hodri meydan deyip ortaya çıkar ve ‘YÜCE DİVANA GİTMEK İSTİYORUM’ diye haykırırdım…



Ama o 4 eski Bakan bunu yapmak yerine AK olmak yerine KARA’yı tercih ettiler… Bana göre önceki günkü oylama samimi olarak AKP’ye oy verenlerin de vicdanını sızlatmıştır.



AKP’liler şimdi içimizdeki hain 48 kişi kim? demek yerine o KAHRAMAN 48 kişi kim diyerek ortaya çıkmalı ve yüzlerini karanlığa döndürmek yerine yüzlerini AK’a çeviren isimleri alkışlamalılar.



20 Ocak 2015’te Mecliste yaşanan oylama gün gelecek birçokları zamanı geldiğinde ‘Keşkem o gün oyumuzu öyle kullanmasaydık’ diyecekleri tarihi gün olarak raflardaki yerini alacaktır. Benden söylemesi.



Yeniden buluşmak dileği ile..

Ekleme Tarihi: 22 Ocak 2015 09:26

Yazarın Diğer Yazıları İçin

Yorum Ekle

Yazdır

Yorumlar

Bu Habere Toplam 3 Yorum Eklenmiştir.

Hangi mahkeme! Osman Ataman BİNER

Yazdıklarınız genel olarak doğru.AKP destekçisi biri olarak ben de ortada bir suç olduğuna inanıyorum.Ancak amacın bu hırsızlık ve yolsuzluklar olmadığı,17 ve 25 Aralıkların hedefi Erdoğan olan bir operasyon olduğuna da adım gibi eminim.Dolayısıyla bir tuzak kurulmuştur ve AKP de bu tuzağa düşmemiştir.Ayrıca hangi mahkemeye gidilecek?367 kepazeliğine imza atan mahkemeye mi?12 eylül cellatlarının huzuruna çıkıp esas duruşa geçenlerin mahkemesine mi?Baş örtüsü yasasını yok sayan mahkemeye mi?Yok,yemezler.Bu zihniyeti bu millet tanıyor.
24/01/2015 00:17

cok guzel irfan Aachen li

Harfi harfina katiliyorum
23/01/2015 09:51

tebrik ibrahim halil Coşkun

Halil bey cesur duruşunuz için tebrikler..
22/01/2015 19:58

Flash Haber

URFA BİR KONAK DAHA KAZANDI

 Taşı toprağı altın değil tarih olan kadim şehir Şanlıurfa'da, uzun yıllardır atıl durumda olan ve kente çirkin bir görüntü veren Hacı Kamil Konağı restore edilerek turizme kazandırıldı.

Köşe Yazarları

Ali ÇİZMECİOĞLU

 

İmam Hüseyin SAVAŞ

 

Op.Dr.Yusuf Vehbi OCAK

 

Mustafa ARISÜT

 

Osman Ataman BİNER

 

Hüseyin GÜZEL

 

Ayten DOĞAN

 

Metin ŞENAY

 

Mehmet CANBEYLİ

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

Anasayfa     Günün Haberleri     Sitene Ekle     Urfapress Tv     Yazarlar     Foto Galeri     Künye     İletişim  

  29 Mart 2024