Anasayfa     Günün Haberleri     Urfapress Tv     Yazarlar     Foto Galeri     Künye     İletişim  

  28 Mart 2024

   URFA'DA ORTAK DENETİM   URFA'DA ORTAK DENETİM   URFA'DA ERKEN BAYRAMLAŞMA   URFA'DA ERKEN BAYRAMLAŞMA   Z KUŞAĞI..!!!   MÜNİR ULUDAĞ VEDA ETTİ   MÜNİR ULUDAĞ VEDA ETTİ   CANPOLAT KIRSALA DEVAM DEDİ   CAMPOLAT Kırsalı İhmal Etmiyor   Vali AYHAN'a Teşekküre Gitttiler   Vali AYHAN'a Teşekküre Gitttiler   URFA BİR KONAK DAHA KAZANDI  



Site İçi Arama

Röportaj

AKTÜRK-DEMİR RÖPORTAJI

 Tarihi gerçekleri gün yüzüne çıkartacağız.RÖPORTAJ: MÜSLÜM AKTÜRK

Anket

URFASPOR KÜME DÜŞER Mİ?
EVET
HAYIR
FİKRİM YOK

Günün Manşetleri

Günün Fotoğrafı

Önemli Linkler

Hava Durumu

Osman KARAAĞAÇ Ve MHP

 




Osman Karaağaç



44 yaşında. Milliyetçi bir kimliğe sahip olmasına karşın yüreği ülkücü ruhuyla dop dolu olan ve de en önemlisi Urfa sevdalısı bir isim.



Geçmişten günümüze gelen süreçte MHP’nin başta il teşkilatı olmak üzere değişik birçok kademesinde görev almış bir isim. Tabir yerinde ise MHP’li bir asker. 1992 yılında Şanlıurfa Ülkü Ocakları 2’nci başkanlığı görevinde de bulundu.



Şimdi MHP Şanlıurfa ili Haliliye ilçesi gibi en önemli merkez ilçe başkanlığına talip. Bu ayın 27’sinde yani Cumartesi günü yapılacak olan kongrede ilçe başkanlığına kesin gözü ile bakılıyor.



Osman Karaağaç, idealist yapısı ve onurlu duruşu ile nerede ne yapması gerektiğinin çok iyi bilincinde sahip olan bir isim olarak karşımıza çıkmakta. Mücadeleden çekinmeyen yapısı, ilkeli duruşu, omurgalı yapısının yanı sıra MHP ve ülkücü taban arasında da misyonu ve vizyonu itibari ile çok sevilen bir yapıya sahip olan Karaağaç, kendisine olan öz güveninin bir adımı olarak ilçe başkanlık kongresini dar parti binası, kahve veya düğün salonları yerine binlerce davetlinin rahatlıkla katılabilecekleri DSİ Bölge müdürlüğü konferans salonunda yapacak. Osman Karaağaç’ın yaklaşan Milletvekili Genel seçimi öncesinde attığı bu adım inanıyorum ki uzun süreden bu yana iktidar ve başarı özlemi ile iç içe olan MHP ve ülkücü taban arasında da heyecan ve mutluluk oluşturacaktır.



MHP Haliliye ilçe başkan Adayı Osman Karaağaç ile önceki gün bir araya geldik. Kendisini tebrik ettim. 50 – 80 kişilik odalar yerine böylesi bir salonda kongresini yapmak üzere adres seçtiği için kendisi tebrik ettim. Osman Karaağaç, kendisinden çok emin olarak, ‘Bu kongremiz yaklaşan genel seçim öncesinde MHP’nin zafere giden yolda ayak sesleri olacaktır. Başta il Başkanımız olmak üzere tüm ilçe başkanlarımız ile birlik ve berberlik içinde iktidara yürüyeceğiz. Benim listem hazır. Delegelerimizin kongrede bizden yana tercihlerini ortaya koymaları ile başlayacak olan görev sürecimde hedefim Urfamızın kalbi konumunda olan Haliliye ilçemizde MHP bayrağını en yükseklere çekmek olacaktır. Oy oranımız mutlaka artacaktır. Şimdiden ilçe kadın kolları ile gençlik ve ocak kollarımız ile mahalle ve sokak temsilcilerimiz ile sandık müşahitlerimizde belirlenmiş ve kongre sonunda var gücümü ile halkımız ile her yerde omuz omuza olacağız’ dedi.



Osman Karaağaç’ı yakından tanıyan birisi olarak onun gözlerinden yaklaşan Milletvekili Genel Seçimleri öncesinde MHP’lilerin gözlerinde uzak kalan iktidar ve zafer ışıltısını rahatlıkla görebiliyordum. Karaağaç’ın Haliliye ilçe başkanı olması ile birlikte Şanlıurfa’nın en önemli ilçesi olan Haliliye’de MHP’lilerin özlemi olan heyecan, umut ve iktidarlık isteği de inanıyorum ki paralelinde artacaktır. Haliliyede başlayacak olan iktidar olma heyecanının tüm ilçelerimizi de olumlu olarak tetikleyecektir. Osman Karaağaç’a kongre öncesinde hem başarı dileklerimde bulunuyor hem de şimdiden ilçe başkanlığını tebrik ediyorum.



Yeniden buluşmak dileği ile…

Ekleme Tarihi: 26 Aralık 2014 11:52

Yazarın Diğer Yazıları İçin

Yorum Ekle

Yazdır

Flash Haber

URFA BİR KONAK DAHA KAZANDI

 Taşı toprağı altın değil tarih olan kadim şehir Şanlıurfa'da, uzun yıllardır atıl durumda olan ve kente çirkin bir görüntü veren Hacı Kamil Konağı restore edilerek turizme kazandırıldı.

Köşe Yazarları

Ali ÇİZMECİOĞLU

 

İmam Hüseyin SAVAŞ

 

Op.Dr.Yusuf Vehbi OCAK

 

Mustafa ARISÜT

 

Osman Ataman BİNER

 

Hüseyin GÜZEL

 

Ayten DOĞAN

 

Metin ŞENAY

 

Mehmet CANBEYLİ

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

Anasayfa     Günün Haberleri     Sitene Ekle     Urfapress Tv     Yazarlar     Foto Galeri     Künye     İletişim  

  28 Mart 2024