Anasayfa     Günün Haberleri     Urfapress Tv     Yazarlar     Foto Galeri     Künye     İletişim  

  29 Mart 2024

   URFA'DA ORTAK DENETİM   URFA'DA ORTAK DENETİM   URFA'DA ERKEN BAYRAMLAŞMA   URFA'DA ERKEN BAYRAMLAŞMA   Z KUŞAĞI..!!!   MÜNİR ULUDAĞ VEDA ETTİ   MÜNİR ULUDAĞ VEDA ETTİ   CANPOLAT KIRSALA DEVAM DEDİ   CAMPOLAT Kırsalı İhmal Etmiyor   Vali AYHAN'a Teşekküre Gitttiler   Vali AYHAN'a Teşekküre Gitttiler   URFA BİR KONAK DAHA KAZANDI  



Site İçi Arama

Röportaj

AKTÜRK-DEMİR RÖPORTAJI

 Tarihi gerçekleri gün yüzüne çıkartacağız.RÖPORTAJ: MÜSLÜM AKTÜRK

Anket

URFASPOR KÜME DÜŞER Mİ?
EVET
HAYIR
FİKRİM YOK

Günün Manşetleri

Günün Fotoğrafı

Önemli Linkler

Hava Durumu

AYAĞA KALK ŞANLIURFA

 



Efendim merhabalar.

Şanlıurfasporumuz, Cuma gecesi,Gaziantep B.B Sporu kendi evinde 1-0 yenerek,ligdeki iddiasını sürdürdü.

Ligin 7. Haftasında zirvedeki yerini sağlamlaştırmak amacıyla Gaziantep deplasmanına çıkan ve Duru Tv.de 1.yılını aralıksız dolduran Bölgesel Spor programında,Ali Çizmecioğlu ağabeyimizle, Murat Şahin ve İsmail Mutlu kardeşlerimle birlikte 20 Ekim Pazartesi akşamı söyledik, “Şanlıurfaspor Gaziantep B.B.Sporu yener.” İşte haftalar öncesinden ne söylediksek hepsi bir bir gerçekleşiyor. Ayrıca şunu da ilave etmiştik,”Artık iyi futboldan önce 3 puan geliyor.3 puan alalım,gerisi teferruat” demiştik.

Eee futboldan anlıyorsak, eh biraz da kafamızı yorup, araştırıp,inceleyip,size işkembe-i kübradan yazmıyoruz veya ekranlardan boş boş konuşmuyoruz.

Cuma akşamı maç başlayana kadar, hatta maç sırasında ve hatta hatta Gaziantep’te canlı olarak maçı izlerken bile Şanlıurfaspor’dan ümitli olmayanlara, tokat gibi cevap verildi.1-0

Arkadaşlar bu takım 7 haftadır deplasmanda deyim yerindeyse Evliya Çelebi’ye döndü ve 14 puanla ligin zirvesine ortak.

Şimdi 1 Kasım Cumartesi günü Gap Arena’da ilk kez seyircisiyle hasret giderecek olan Şanlıurfasporumuzu, yalnız bırakmayalım.

Cuma akşamı bir avuç cefakar, fedakar Şanlıurfaspor taraftarı, Kamil Ocak Stadını inletiyordu.”Ayağa kalkmayan Antepli olsun!”

Ben biraz daha ileriye gidiyorum ve asıl Cumartesi günü Gap Arenaya gelmeyerek Şanlıurfasporu yalnız bırakanlar, taraftarımızın dediği gibi Antepli olsun.

Maçı beraberce izlediğimiz, yılların spor yazarı, beyefendi hemşehrimiz namı diğer Baba Hayri, Hayri Ülgen ağabeyimizle Şanlıurfa’ya dönene kadar otomobilde öylesine zevkli, öylesine tatlı bir sohbete dalmıştık ki,demeyin gitsin.

Gaziantep maçının birkaç önemi vardı.

İlk önce rakibimiz ligin alt sıralarında, buradan kurtulmak için kendi sahasında oynayacağı Şanlıurfaspor karşılaşmasından 3 puan hedefliyordu, olmadı.

Diğeri, hatırlarsanız geçtiğimiz sezon Nurullah Sağlam’a Şanlıurfaspor teknik direktörlüğü önerilmişti de, beyefendi, takımımızı izleyip sırra kadem basmıştı. İşte bu galibiyet, Nurullah’a iade-i ziyaret oldu bir bakıma.

Ayrıca,Şanlıurfaspor ligdeki iddiasını sürdürebilmek için mutlak surette puan veya puanlar almak istiyordu. Zira Antep deplasmanında alacağımız bir mağlubiyet, bizi zirveden bir adım daha uzaklaştıracaktı.

Ve en önemlisi, Şanlıurfaspor kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı maça taraftarlarını bir galibiyetle Gap Arena’ya davet edecekti.

Aferin futbolcu kardeşlerime. Bravo teknik ekibe, yönetime. Ve bugüne kadar takımını deplasmanda yalnız bırakmayan Sarı Yeşile gönlü vermiş bir avuç taraftarımıza.

Şimdi, AYAĞA KALK ŞANLIURFA. AYAĞA KALK VE ŞAMPİYONLUK YOLUNDA EMİN ADIMLARLA İLERLEYEN ŞANLIURFASPORUNA SAHİP ÇIK, TRİBÜNDEN DESTEKLE.

Emin olun ki, Cumartesi günü Manisaspor maçında Gap Arena,tıklım tıklım dolmalı. Şanlıurfa bir baştan bir başa, sarı yeşile boyanmalı. Çıkartın artık, kıyıda köşede solmaya yüz tutmuş sarı yeşil bayraklarınızı, asın işyerinize, çarşınıza, evinize, balkonunuza. Giyinin sarı yeşil formalarınızı, kaşkollarınızı,berelerinizi. Ve Gap Arena Cumartesi günü sarı yeşile bir gtelin gibi süslensin.

Eğer siz yine evinizde oturup, ben rahatımı bozamam, kahvede yine tavşan kanı çayımı içerim, arkadaşım ben işimi, dükkanımı bırakıp ta Gap Arena’ya gidemem diyorsanız, sizin ebeddiyen Şanlıurfaspor hakkında tek bir kelime söyleme hakkınız olmaz, olamaz.

Kamu kurumları, sivil toplum kuruluşları, Belediyeler sarı yeşil bayrak asma yarışına başlayın.

AYAĞA KALK ŞANLIURFA BU SENE O SENEDİR. SEN YOKSAN EĞER BİZ BİR KİŞİ EKSİĞİZ.

Görüşmek üzere.

Ekleme Tarihi: 28 Ekim 2014 09:06

Yazarın Diğer Yazıları İçin

Yorum Ekle

Yazdır

Flash Haber

URFA BİR KONAK DAHA KAZANDI

 Taşı toprağı altın değil tarih olan kadim şehir Şanlıurfa'da, uzun yıllardır atıl durumda olan ve kente çirkin bir görüntü veren Hacı Kamil Konağı restore edilerek turizme kazandırıldı.

Köşe Yazarları

Ali ÇİZMECİOĞLU

 

İmam Hüseyin SAVAŞ

 

Op.Dr.Yusuf Vehbi OCAK

 

Mustafa ARISÜT

 

Osman Ataman BİNER

 

Hüseyin GÜZEL

 

Ayten DOĞAN

 

Metin ŞENAY

 

Mehmet CANBEYLİ

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

Anasayfa     Günün Haberleri     Sitene Ekle     Urfapress Tv     Yazarlar     Foto Galeri     Künye     İletişim  

  29 Mart 2024