Anasayfa     Günün Haberleri     Urfapress Tv     Yazarlar     Foto Galeri     Künye     İletişim  

  20 Nisan 2024

   URFA'DA ORTAK DENETİM   URFA'DA ORTAK DENETİM   URFA'DA ERKEN BAYRAMLAŞMA   URFA'DA ERKEN BAYRAMLAŞMA   Z KUŞAĞI..!!!   MÜNİR ULUDAĞ VEDA ETTİ   MÜNİR ULUDAĞ VEDA ETTİ   CANPOLAT KIRSALA DEVAM DEDİ   CAMPOLAT Kırsalı İhmal Etmiyor   Vali AYHAN'a Teşekküre Gitttiler   Vali AYHAN'a Teşekküre Gitttiler   URFA BİR KONAK DAHA KAZANDI  



Site İçi Arama

Röportaj

AKTÜRK-DEMİR RÖPORTAJI

 Tarihi gerçekleri gün yüzüne çıkartacağız.RÖPORTAJ: MÜSLÜM AKTÜRK

Anket

URFASPOR KÜME DÜŞER Mİ?
EVET
HAYIR
FİKRİM YOK

Günün Manşetleri

Günün Fotoğrafı

Önemli Linkler

Hava Durumu

URFASPOR ORDU'YU GEÇER..

 

ŞANLIURFASPOR ORDU’YU GEÇER

Efendim merhabalar.

Öncelikle geçtiğimiz hafta THY’nin Şanlıurfa’ya sefer sayısını eleştirdiğim yazımdan sonra,köşemizi takip edenlerden hislerine tercüman olduğumu belirten onlarca mail ve mesaj geldi. Eh madem kalem kullanmasını becerip, iki kelimeyi yanyana getirip yazabiliyorsak, memleketimizin sorunlarına da yeri geldiğinde değineceğiz.

Şimdi gelelim Şanlıurfaspor’umuza. Şanlıurfaspor Cumartesi günü saat 14.00 te Elazığ Atatürk Stadında Orduspor ile oynayacak. Sezon başından beridir seferi gibi maçlarını oynayan ve bir anlamda saha bulmakta zorlanan sarı yeşilli ceylanlar,geride bıraktığı zorlu 5 hafta sonunda topladığı 8 puan ile zirve yarışından bende varım demeye devam ediyor.

Cumartesi günü Elazığ’da Orduspor’u Duru Tv deki Bölgesel Spor Programını birlikte sunduğumuz değerli yorumcularımız, Ali Çizmecioğlu ve Murat şahin ile ortak görüşümüz, Şanlıurfaspor bu maçı rahatlıkla alır. Ve Şanlıurfa’ya şen şakrak döner.7.haftada Gaziantep Belediyespor ile deplasmanda oynayacağımız maça da büyük bir moralle hazırlanır.

Şanlı taraftar Elazığ’da Şanlıurfaspor’u yalnız bırakmayacaktır. Şanlıurfaspor teknik yönetimi Orduspor önünde hangi sistemle oynayacak, ilk 11 de kimlere yer verecek, bunun kararını onlar verir. Şanlıurfaspor kulübü şuan itibariyle maddi sorun yaşamayan üç beş kulüpten birisidir. Göreceksiniz PTT 1. Ligde birçok kulüp ilerleyen haftalarda maddi sorunlarla karşılaşacak.Ligde favori gösterilen takımların çok değil üç beş hafta sonra düşüşe geçeceklerini ve Şanlıurfasporumuzun ligin zirvesine sağlam şekilde yerleşeceğini şimdiden söyleyeyim. Çünkü yönetim her noktayı hassas şekilde düşünüp uyguluyor.

Ordu maçını aldığımızda, zor günleri geride bırakmakla, güneşli güzel günlerin müjdesini alacağız hep birlikte, beraberlikle.

Şanlıurfaspor sahasında oynayacağı ilk maçta Şanlı taraftarla hasretini bitirecek, Şanlıurfa baştan başa sarı yeşile bürünecek ki, şehrimize gelen takımların daha şehre girdikleri ilk anda ayakları titresin. Gap Arena’ya çıkarken tribünlerdeki ateşli taraftarı görünce dilleri tutulsun. Bunları biz yapacağız. Evet biz,yani hepimiz,sarı yeşile gönül veren tüm Şanlıurfalılar,tüm Şanlıurfasporlular.

Şimdi GAP Arena Stadının çimleri önceki gün ilk biçimden geçti. Bu iyi bir haber. Zira rulo çimlerin kök salması ve her bir rulonun diğer rulo ile birleşmesi için enaz 20 günlük bir süre lazım. Uygun hava koşulları böyle devam ederse 8. Haftadaki Manisaspor maçını Gap Arena’da oynayacağız,inşallah. Hafta içersinde Gençlik Spor il Müdürümüz Sayın ertuğrul Yıldız ile yaptığım telefon görüşmesinde Yıldız, özellikle çimlerin hazır olduğunun altını çizdi, ancak gerek Şanlıurfaspor kulübü ve gerekse çim işini üstlenen firmanın tavsiyesi ile Orduspor maçını başka bir stadda oynamakla,mevcut çimlerimizin çok daha kaliteli ve çok daha uzun ömürlü olacağını ifade etti.

Halen bu çim işinden dolayı Yıldız’a faturayı havale etme çabasında olanlara, buradan bir çift lafım olacak. Yeter arkadaş ya. Dilinize pelesenk olmuş, Urfalının terazisi, Urfalıyı hafif tartar dersiniz, sonrada bir memleket evladını görevinden aldırmanın çabasına girersiniz.Yok artık böyle oldu bittilere. Artık Urfalının terazisi Urfalıyı ağır tartsın. Ne yani siz Yıldız’dan önceki müdürü ne çabuk

unuttunuz ya. Hani Gap Arena çimlerinin üstünü naylonla kapatıp,havasız bırakarak, tonlarca toprak döküp, sözde motor show düzenleyen, o eski otobüs şoförünü.

Cumartesi günü saat 14.00, yer, Elazığ Atatürk Stadı.Rakip Orduspor.Unutmayın sen yoksan biz bir kişi eksiğiz.

Görüşmek üzere.

Ekleme Tarihi: 15 Ekim 2014 21:33

Yazarın Diğer Yazıları İçin

Yorum Ekle

Yazdır

Flash Haber

URFA BİR KONAK DAHA KAZANDI

 Taşı toprağı altın değil tarih olan kadim şehir Şanlıurfa'da, uzun yıllardır atıl durumda olan ve kente çirkin bir görüntü veren Hacı Kamil Konağı restore edilerek turizme kazandırıldı.

Köşe Yazarları

Ali ÇİZMECİOĞLU

 

İmam Hüseyin SAVAŞ

 

Op.Dr.Yusuf Vehbi OCAK

 

Mustafa ARISÜT

 

Osman Ataman BİNER

 

Hüseyin GÜZEL

 

Ayten DOĞAN

 

Metin ŞENAY

 

Mehmet CANBEYLİ

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

Anasayfa     Günün Haberleri     Sitene Ekle     Urfapress Tv     Yazarlar     Foto Galeri     Künye     İletişim  

  20 Nisan 2024