Anasayfa     Günün Haberleri     Urfapress Tv     Yazarlar     Foto Galeri     Künye     İletişim  

  24 Nisan 2024

   URFA'DA ORTAK DENETİM   URFA'DA ORTAK DENETİM   URFA'DA ERKEN BAYRAMLAŞMA   URFA'DA ERKEN BAYRAMLAŞMA   Z KUŞAĞI..!!!   MÜNİR ULUDAĞ VEDA ETTİ   MÜNİR ULUDAĞ VEDA ETTİ   CANPOLAT KIRSALA DEVAM DEDİ   CAMPOLAT Kırsalı İhmal Etmiyor   Vali AYHAN'a Teşekküre Gitttiler   Vali AYHAN'a Teşekküre Gitttiler   URFA BİR KONAK DAHA KAZANDI  



Site İçi Arama

Röportaj

AKTÜRK-DEMİR RÖPORTAJI

 Tarihi gerçekleri gün yüzüne çıkartacağız.RÖPORTAJ: MÜSLÜM AKTÜRK

Anket

URFASPOR KÜME DÜŞER Mİ?
EVET
HAYIR
FİKRİM YOK

Günün Manşetleri

Günün Fotoğrafı

Önemli Linkler

Hava Durumu

İYİ OLDU!

 

Ahmet Davutoğlu 62’nci Hükümetin kabinesini Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan’da jet hızından da öte bir hızla kabineye onay verdi.

Öncelikle 62’nci Hükümet ülkemize, milletimize hayırlı olsun.

Yeni Kabine’de üç eski isim gitti. Yerlerine yeni isimler geldi. Numan Kurtulmuş, dışarıdan Kabineye girdi ve Başbakan Yardımcılığı koltuğuna oturdu.

Kabinede yer alıp almayacağı tartışılan ve hatta hükümete yakın kaynakların bile ‘odasını topluyor! Topladı!’ dedikleri Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik’in kabinede yer alması sanırım birçoklarını şaşırtmıştır.

Ne yalan söyleyeyim, ben Çelik’in 62’nci Hükümette de Bakan olarak yer almasına sevindim.

Nedeni çok basit.

Mesele Ahmet, Mehmet değil, mesele URFA meselesi olduğu için tabi ki.

İddia ederim ki, Faruk Çelik, kabinede yer almamış olsaydı Urfa bugün Bakansız kalacaktı. En azından Kabine de Urfa’yı temsilen bir isimi var.

Urfa’nın çözüm bekleyen çok sorunları var.

Urfa’da daha yapılması gereken çok şeyler var.

Urfa hakkı olanın inanı yüzde 25’ini bile almamış iken, kabine dışı kalması Urfa’mızın geleceği, sorunların çözümü ve yeni projelerin hayata geçirilmesi adına vurulmuş çok büyük darbe olmuş olacaktı.

Urfa seçmeni, her dönemde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yanında yer almıştır.

Erdoğan’da bunun çok iyi farkında olduğu için bu dönemde de Kabinede Urfalı bir ismi tutmuştur. Eğer, Faruk Çelik’in yerine öyle birkaç isim ile değil bir tek isim ile gidebilseydik Çelik kabine dışında kalabilirdi. Çelik’in yerine ise diğer 9 vekilden birisi olurdu. Ama Urfa’lı olarak ne yazık ki istemesini bilemedik. Bir yerine bir anda dört, beş isim telaffuz etmeye başladık ve sonuç bu oldu.

Çelik’in bu yeni oluşumda Urfa adına kabine de yer alması en başta Cumhurbaşkanı Erdoğan ve dolayısı ile Başbakan adayı Davutoğlu’nun Urfa’lılara bir kez daha vefası niteliğinde olmuştur.

Toplumda ‘Hatice’ye değil, sonuca bakalım’ diye bir söz vardır bilirsizin. Bizde bugün ortaya çıkan sonuca bakmalı ve en azından Urfamız adına bir vekilimizin Kabinede yer almasını sevinçle, umutlu, gururla kutlayalım.

Davutoğlu’nun önderliğindeki yeni oluşumun bir kez daha en başta Ülkemiz olmak üzere dolayısı ile ilimize hayırlı olmasını diliyor ve Bakan Faruk Çelik’e ‘Urfalının oy jestini unutma’ hatırlatması ile yeni süreçte kendisine de başarılar diliyorum.



Şen ve mutlu kalınız.

Ekleme Tarihi: 01 Eylül 2014 09:08

Yazarın Diğer Yazıları İçin

Yorum Ekle

Yazdır

Flash Haber

URFA BİR KONAK DAHA KAZANDI

 Taşı toprağı altın değil tarih olan kadim şehir Şanlıurfa'da, uzun yıllardır atıl durumda olan ve kente çirkin bir görüntü veren Hacı Kamil Konağı restore edilerek turizme kazandırıldı.

Köşe Yazarları

Ali ÇİZMECİOĞLU

 

İmam Hüseyin SAVAŞ

 

Op.Dr.Yusuf Vehbi OCAK

 

Mustafa ARISÜT

 

Osman Ataman BİNER

 

Hüseyin GÜZEL

 

Ayten DOĞAN

 

Metin ŞENAY

 

Mehmet CANBEYLİ

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

Anasayfa     Günün Haberleri     Sitene Ekle     Urfapress Tv     Yazarlar     Foto Galeri     Künye     İletişim  

  24 Nisan 2024