Anasayfa     Günün Haberleri     Urfapress Tv     Yazarlar     Foto Galeri     Künye     İletişim  

  23 Nisan 2024

   URFA'DA ORTAK DENETİM   URFA'DA ORTAK DENETİM   URFA'DA ERKEN BAYRAMLAŞMA   URFA'DA ERKEN BAYRAMLAŞMA   Z KUŞAĞI..!!!   MÜNİR ULUDAĞ VEDA ETTİ   MÜNİR ULUDAĞ VEDA ETTİ   CANPOLAT KIRSALA DEVAM DEDİ   CAMPOLAT Kırsalı İhmal Etmiyor   Vali AYHAN'a Teşekküre Gitttiler   Vali AYHAN'a Teşekküre Gitttiler   URFA BİR KONAK DAHA KAZANDI  



Site İçi Arama

Röportaj

AKTÜRK-DEMİR RÖPORTAJI

 Tarihi gerçekleri gün yüzüne çıkartacağız.RÖPORTAJ: MÜSLÜM AKTÜRK

Anket

URFASPOR KÜME DÜŞER Mİ?
EVET
HAYIR
FİKRİM YOK

Günün Manşetleri

Günün Fotoğrafı

Önemli Linkler

Hava Durumu

Urfaspor Sezona Kupa İle Başladı

 

Efendim merhabalar.

Şanlıurfaspor sezon hazırlıklarını aralıksız sürdürürken,katıldığı Büyük Ankara Kupasını müzesine götürdü ve sezona kupa ile başladı.

Fenerbahçe Topuk Yaylasındaki hazırlıklarını sürdüren Sarı yeşilliler,hazırlık maçlarında başarılı sonuçlar alarak, ideal 11 bulma hesaplarını sürdürüyor. Ligler başlamadan yeni transferlerin takıma uyum sağlaması ve ideal 11 in kimlerden oluşacağı sorusunun cevabını bulmak için hazırlık maçlarına çıkan Şanlıurfaspor teknik direktör Cihat Arslan’ın kafasındaki kadroyu yavaş yavaş oluşturuyor.

Şanlıurfaspor bugüne kadar;

26 Temmuz’da Şanlıurfaspor (1-1) Kasımpaşa ile Kermerburgaz Kasımpaşa Stadında, 04 Ağustos’ta / Şanlıurfaspor (2-2) Adanaspor ile Düzce’de (sis nedeniyle 85 dk. oynandı) 07 Ağustos’ta / Şanlıurfaspor (2-0) Kuveyt A Milli Takımı ile Düzce’de (sis nedeniyle 60 dk. oynandı.) 15 Ağustos’ta / Şanlıurfaspor (0-1) K.Karabükspor ile Düzce’de 16 Ağustos’ta / Şanlıurfaspor (1-0) Yeni Malatyaspor ile Büyük Ankara Kupası turnuvasında 17 Ağustos’ta / Şanlıurfaspor (2-1) Şekerspor ile Büyük Ankara Kupası finalinde karşılaştı.

Bu altı karşılşamnın geneline baktığımızda ŞAnlıurfaspor birçok futbolcusunu değişik mevkilerde denedi,bunun yanında değişik oyun kombinasyonlarını uyguladı.

Son Şekerspor maçında gördüğüm bir durumu sizinle ve teknik heyetle paylaşmak istiyorum. Orta sahanın ortasında oyunu ileriye aktaracak,gerektiğinde defansı toparlayacak birine ihtiyacımız var.Forvet hattında Zenke gün geçtikçe etkili olacaktır, Abdülkadir ile Nikolai arasında bir tercih yapacak olan Cihat hoca bu iki isimden hangisi formda ise formayı ona verecek gibi görünüyor.Romanyadan edindiğimiz bilgilere göre Nikola’nin ilerleyen haftalarda çok etkili olacağı söyleniyor. Umarız yeni bir takıma alışma ve adaptasyon süreci hızlı geçer ve Nikolai tam randıman ile Şanlıurfaspor’a katkı sağlar.Tello forvet arkasında oynayacak gibi.Tello hazırlık karşılaşmalarında tam perforsmansla oynadı diyemeyiz. İlerleyen süreçte Tello ‘da form tutarak taraftarların özlemle beklediği Tello’yu izletecektir.Orta sahanın kanatlarında sorunumuz yok gibi. Defans ve stoper mevkimizde aynı şekilde sorunsuz ve alternatifleri olan mevkiler. Kalede ise kıyasıya bir rekabet yaşanacak gibi. Fevzi’mi,Bora’mı oynayacak? Sorusunun cevabı her hafta değişecek ve performansı iyi olan kaleye geçecek gibi.

Şimdi takım form tutma peşinde. Peki ya taraftarlar? Ey Sarı yeşile gönül vermiş büyük taraftar.Köşemden daha önce belirttiğim gibi,hazırlıklarını yapın, Sarı yeşil bayraklarınızı işyerinize, arabanıza asın.Şanlıurfa’yı baştan başa sarı yeşilli bayraklarla donatalım. Bu çağrımı Duru Tv deki Bölgesel spor programında da dile getirmiştim ve ilk olarak bu çağrımıza

olumlu cevap veren Eyyübiye Belediye Başkanı Sayın Mehmet Ekinci’ye bir Urfasporlu olarak teşekkürlerimi iletiyorum .Darısı büyükşehir ve diğer belediyelerimize olsun diyorum.

Ayrıca Sayın Mehmet Ekinci’yi transferlere verdiği desteklerden dolayı da kutluyorum.

Bu sene o sene demiştim.Özlemle beklediğimiz Süper lig hasretini hep birlikte takım, yönetim, Şanlıurfaspor taraftarları ,kamu kurum ve kuruluşları birlik içinde, beraberlik içinde, dayanışma ile,bu özlemi gerçeğe dönüştürelim.

Hani süper ligde taraftarı olduğunuz takımın maçı için civar illere gidiyorsunuz ya, bu sezon,kendi kendinize bir karar alın ve sadece kendinize değil bir arkadaşınıza da Şanlıurfaspor kombine kartı alarak GAP Arenayı tıklım tıklım dolduralım. Böylelikle oturduğu yerden boş boş eleştiren,takımının maçı varken, dağda bağda mangal peşinde olanlarla bir farkımız olsun. Yıllardır en kolay yaptığımız şey bu değil mi,takımı eleştirmek,ama haksızca, ama takımın değerini düşürecek tarzda.Kimse kusura bakmasın ama, Şanlıurfasporluyum diyen hiç kimsenin bunu yapmaya hakkı yoktur, olamaz. Takımla ilgili bir düşüncen mi var, bir önerin mi var, yöneticiler yanıbaşında git ilet kardeşim,senin önerini, uyarını dikkate almazlarsa o zaman çık ortaya konuş. Her yıl takımımız belli bir başarı yakaladığı anda bir bakıyorsunuz ki, bir anda her şey tersine dönüyor, ya taraftarlar bölünüyor, ya futbolcular arasında sıkıntı çıkıyor, ya da bu takıma delikli bir kuruş vermemiş adamlar arzı endam edip felaket telalığı yapmaya başlıyorlar.

İşte takımız bu, hocamız belli,yaptığımız transferlerimiz ortada, diğer takımlarla karşılaştırın ve elinizi vicdanınıza koyarak, halen bu takımın kombine kart satışları onlarla ifade ediliyorsa bunun cevabını biraz da kendinizde arayın.

Şanlıurfaspor lisanslı ürünlerini satışının yapıldığı Urfastore mağazası El Ruha Otelinde açıldı.

Urfastorede,birbirinden güzel ürünler yer alıyor ve bunlardan enaz bir tane satın alın, Şanlıurfa’ya gelen misafirlerinize Urfa hatırası olarak Urfastore’den alacağınız bir ürünü armağan edin.

Unutmadan bu sezon ister bilet alarak, ister kombine kart alarak maça gelin, ama önce paso lig kartınızı çıkartmak zorundasınız. Gap Arena Stadı önünde pasolig kartları ve Şanlıurfaspor kombine kart satışları devam ediyor. Haydi Satı yeşile gönlü verenler, ayağa kalkın ve gösterin kendinizi Şanlıurfaspor taraftarı olmak neymiş görsün tüm Türkiye.

Lig 31 Agustos’ta başlıyor kaldı 12 günümüz ve nasıl ki 11 Nisan 1920 de Fransızlar bu mübarek şehirden artlarına bakmadan kaçtılar, aynı birlik,beraberlik ve dayanışmayı bu sezonda gösterelim ve yıllardır özlemle beklediğimiz Süper Lige çıkalım. Ben inanıyorum, ya siz? inanmayanlarla en ufak bir işim olmaz.İnanmayanlar işkembe i kübradan ses çıkarmaya devam etsinler.

Bayraklar, flamalar, hazır olsun, her yer sarı yeşil olacak.Kombine kartları unutmayın.

Görüşmek üzere.

Ekleme Tarihi: 20 Ağustos 2014 09:16

Yazarın Diğer Yazıları İçin

Yorum Ekle

Yazdır

Flash Haber

URFA BİR KONAK DAHA KAZANDI

 Taşı toprağı altın değil tarih olan kadim şehir Şanlıurfa'da, uzun yıllardır atıl durumda olan ve kente çirkin bir görüntü veren Hacı Kamil Konağı restore edilerek turizme kazandırıldı.

Köşe Yazarları

Ali ÇİZMECİOĞLU

 

İmam Hüseyin SAVAŞ

 

Op.Dr.Yusuf Vehbi OCAK

 

Mustafa ARISÜT

 

Osman Ataman BİNER

 

Hüseyin GÜZEL

 

Ayten DOĞAN

 

Metin ŞENAY

 

Mehmet CANBEYLİ

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

Anasayfa     Günün Haberleri     Sitene Ekle     Urfapress Tv     Yazarlar     Foto Galeri     Künye     İletişim  

  23 Nisan 2024