Anasayfa     Günün Haberleri     Urfapress Tv     Yazarlar     Foto Galeri     Künye     İletişim  

  19 Nisan 2024

   URFA'DA ORTAK DENETİM   URFA'DA ORTAK DENETİM   URFA'DA ERKEN BAYRAMLAŞMA   URFA'DA ERKEN BAYRAMLAŞMA   Z KUŞAĞI..!!!   MÜNİR ULUDAĞ VEDA ETTİ   MÜNİR ULUDAĞ VEDA ETTİ   CANPOLAT KIRSALA DEVAM DEDİ   CAMPOLAT Kırsalı İhmal Etmiyor   Vali AYHAN'a Teşekküre Gitttiler   Vali AYHAN'a Teşekküre Gitttiler   URFA BİR KONAK DAHA KAZANDI  



Site İçi Arama

Röportaj

AKTÜRK-DEMİR RÖPORTAJI

 Tarihi gerçekleri gün yüzüne çıkartacağız.RÖPORTAJ: MÜSLÜM AKTÜRK

Anket

URFASPOR KÜME DÜŞER Mİ?
EVET
HAYIR
FİKRİM YOK

Günün Manşetleri

Günün Fotoğrafı

Önemli Linkler

Hava Durumu

İhsanoğlu Urfa'da Sahipsiz Kaldı

 

EKMELEDDİN İHSANOĞLU URFA'DA SAHİPSİZ KALDI Pazar günü millet olarak ilk defa CUMHURBAŞKANlığı seçimi için sandığa gidip bizlere verilen bir kaç dakikalık demokratik hakkımızı kulanacağız. Tabi o bir kaç dakikalık demokratik hakkımızda sandıklarda ne kadar güvenli kalabilirse..! Bu demokratik hak da Güneydoğudaki ve hata Şanlıurfadaki birçok köy içinde geçerli degil .. Hani köylü cahil derler ya hep ama her nedense bu cahil denilen zavalı köylü kardeşlerim bu sözde demokratik haklarını kulanırken birden çok aydın ve egitimli olurlar, köydeki oy sayısı ile geçerli oy sayısı aynıdır geçersiz oy yoktur.. Birde köylü kardeşlerimiz hiç farklı düşünmezlermiş aynı aday ve aynı parti üzerinde uzlaşırlarmış vel hasıl ne demek istediğimi sizler çok iyi anladınız.. Eli nasırlı köylü kardeşim senin yapabilecegin bişey yok bunların sorumluları yine biz şehirli sözde egitimli olanlarız ,sabret elbet bir gün bizlere nasip olan o bir kaç dakikalık demokratik hak sana da ulaşır .

Gelelim asıl mevzuya yapılacak olan bu Cumhurbaşkanı seçiminde üç adayla gidilecek adayları belirleyen ve bizlere buyurun şu üç adaydan birini seçin diyen de TÜRKİYE büyük millet meclisinde gurubu bulunan üç partinin teklif etmiş oldukları adaylar AK PARTİ grup olarak başbakan Sayın ERDOĞAN'ı HDP gurubu sayın DEMİRTAŞ'ı CHP,MHP gurupları da Sayın İHSANOĞLU'nu aday gösterdiler .


AKP Şanlıurfa il ve ilçe teşkilatları her nekadar da Şanlıurfa genelinde almış oldukları parti oylarının yüksek olmasına rağmen işi şansa bırakmayıp partilerinin göstermiş oldukları ve zaten liderleri olan sayın ERDOĞAN için dur durak demeden harıl harıl çalışmakta ve propaganda faliyetlerini sürdürmekteler

HDP Şanlıurfa il ve içe teşkilatları da Cumhurbaşkanı adayları ve aynı zamanda partilerinin eş genel başkanı olan Sayın DEMİRTAŞ'ı desteklediklerini ve propaganda çalışmalarını aralıksız sürdürdükleri gerek çarşı pazarda gözlemlerimizle gerekse yerel medyadan takip ediyoruz. CHP ve MHP'nin aday gösterdiği ve Türkiye Büyük Millet Meclisinde gurubu bulunmayan DSP, LDP, DP, BTP, BBP, DHP, TSİP, DYP, KP, HAP ve Turk Parti'nin ardından Büyük Anadolu Kalkınma Hareketi'nin de (BAK Parti) İhsanoğlu'na desteğini açıkladığı belirtildi. Fakat her ne hikmetse 12 partinin desteklemiş olduğu Sayın İHSANOĞLU'na Şanlıurfada adı geçen partilerin hiç birinin propaganda faliyetlerinde bulunmadığı ve hatta seçim sandıklarının tamamına üye yazamadıkları ,sandıkların en az yüzde 50'si boş bırakıldı ...Yani anlıyacağınız 2010 yılında yapılan referandum sonuçlarının bir benzeri yaşanacak .

Ekleme Tarihi: 06 Ağustos 2014 12:08

Yazarın Diğer Yazıları İçin

Yorum Ekle

Yazdır

Flash Haber

URFA BİR KONAK DAHA KAZANDI

 Taşı toprağı altın değil tarih olan kadim şehir Şanlıurfa'da, uzun yıllardır atıl durumda olan ve kente çirkin bir görüntü veren Hacı Kamil Konağı restore edilerek turizme kazandırıldı.

Köşe Yazarları

Ali ÇİZMECİOĞLU

 

İmam Hüseyin SAVAŞ

 

Op.Dr.Yusuf Vehbi OCAK

 

Mustafa ARISÜT

 

Osman Ataman BİNER

 

Hüseyin GÜZEL

 

Ayten DOĞAN

 

Metin ŞENAY

 

Mehmet CANBEYLİ

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

Anasayfa     Günün Haberleri     Sitene Ekle     Urfapress Tv     Yazarlar     Foto Galeri     Künye     İletişim  

  19 Nisan 2024