Anasayfa     Günün Haberleri     Urfapress Tv     Yazarlar     Foto Galeri     Künye     İletişim  

  25 Nisan 2024

   URFA'DA ORTAK DENETİM   URFA'DA ORTAK DENETİM   URFA'DA ERKEN BAYRAMLAŞMA   URFA'DA ERKEN BAYRAMLAŞMA   Z KUŞAĞI..!!!   MÜNİR ULUDAĞ VEDA ETTİ   MÜNİR ULUDAĞ VEDA ETTİ   CANPOLAT KIRSALA DEVAM DEDİ   CAMPOLAT Kırsalı İhmal Etmiyor   Vali AYHAN'a Teşekküre Gitttiler   Vali AYHAN'a Teşekküre Gitttiler   URFA BİR KONAK DAHA KAZANDI  



Site İçi Arama

Röportaj

AKTÜRK-DEMİR RÖPORTAJI

 Tarihi gerçekleri gün yüzüne çıkartacağız.RÖPORTAJ: MÜSLÜM AKTÜRK

Anket

URFASPOR KÜME DÜŞER Mİ?
EVET
HAYIR
FİKRİM YOK

Günün Manşetleri

Günün Fotoğrafı

Önemli Linkler

Hava Durumu

İÇİN VE DİL'İN PÂK DEĞİL..

 

Topçu Meydanı'na Belediye Meclisinin Rabia Meydanı ismini vermesinden sonra on binlerce Urfa'lı "Topçu Meydanı'ma karışma,Rabia ismini bir başka yere ver" dedi.

Bazıları bunu hesaplarına geldiği gibi algılamaya çalıştı.Urfa'lılar Rabia'ya değil,Topçu Meydanı gibi Urfa tarihinde çok önemli bir yeri olan meydana ismin verilmesine karşıydı ve hala da öyle.

Gelelim Abdurrahman Dilipak denen şahsiyete...

Urfa'lıların ne dediğini anlamadan ucuz kahramanlık yapmaya kalkma..Sen kimsin?..Sen Urfa'lıları nasıl İsrail'e hizmet etmekle suçlarsın?.Eğer:Ben islamiyeti biliyorum diyorsan,tarihi biliyorum diyorsan Urfa'nın ne olduğunu çok iyi bilirsin.Ama amacın belli..Reytingini Urfa ve Urfa'lılar üzerinden yapmana izin vermeyiz.Umarım Urfa'ya bir daha gelirsin aynı düşüncelerini bir daha paylaşırsın!

Urfa'lıyı İsrail'le yanyana konuşan DİL LÂL olur..Soy adın DİLİPAK olabilir ama DİL'in PÂK değilmiş..

Urfa'lıya hitaben,"Yediğiniz kebap sizi cennete götürmez" diyebilmek cesaretini nereden alıyorsun?..Kimsin sen?..Ama suç senin değil,seni bu iş için buraya getirenlerde.

Cennete gitmemize sen mi karar vereceksin?..Urfa'yı sen mi yöneteceksin?..Urfa'lıya İslamiyeti sen mi anlatacaksın?..Hadi işine be..

Eğer için PÂK olsaydı,on binlerce insanı bu tarz aşağılayıcı şekilde suçlamazdın..Çok yazık.Bu konuşmaya gelirken sana ödenen paralar Urfa'lının ödediği vergilerden çıkıyor,ve sen gelip Urfa'lıyı İsrail'le iş birlikçi pozisyonuna sokup,bir de cennete gidip gitmeyeceğine karar veriyorsun..!

Beyler..Kimse şunu unutmasınki Urfa'lı Rabia'ya ve ismine karşı değildir ve olmaz..Urfa'lı sadece Topçu Meydanı'na ismin konulmasına tepkisini koyuyor ve bu da en demokratik hakkı.

Sakın kimse unutmasın..TOPÇU MEYDANI yüzyıllar boyu hep TOPÇU MEYDANI olarak anılacak,konuşulacak,telafuz edilecektir.Bu Urfa'lının ve tabiatın kanunudur.Hafızalardan asla silinmez.

Sn.Abdurrahman Dilipak.Şimdi ne demek istediğimizi anladınız mı?..Urfa'lıyı ağzınıza alırken 3 değil,5 değil,10 değil binlerce defa düşünerek ağzınıza alacaksınız..Anlamadıysanız zaten ANLAMAZSINIZ!..

URFA'lı haddini bilir,siz çok daha fazla haddinizi bileceksiniz...

Ekleme Tarihi: 07 Temmuz 2014 16:11

Yazarın Diğer Yazıları İçin

Yorum Ekle

Yazdır

Yorumlar

Bu Habere Toplam 1 Yorum Eklenmiştir.

YALAKALILA PARA KAZANAN DR.AFSORAN

BU ADAMI NEDEN URFAYA GETİRİRLER VE KONUŞTURURLAR ANLAMIYORUM.URFADA SEVİLMEDİĞİNİN FARKINDA, ONUN İÇİN BÖYLE KONUŞUYOR.
09/07/2014 10:41

Flash Haber

URFA BİR KONAK DAHA KAZANDI

 Taşı toprağı altın değil tarih olan kadim şehir Şanlıurfa'da, uzun yıllardır atıl durumda olan ve kente çirkin bir görüntü veren Hacı Kamil Konağı restore edilerek turizme kazandırıldı.

Köşe Yazarları

Ali ÇİZMECİOĞLU

 

İmam Hüseyin SAVAŞ

 

Op.Dr.Yusuf Vehbi OCAK

 

Mustafa ARISÜT

 

Osman Ataman BİNER

 

Hüseyin GÜZEL

 

Ayten DOĞAN

 

Metin ŞENAY

 

Mehmet CANBEYLİ

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

Anasayfa     Günün Haberleri     Sitene Ekle     Urfapress Tv     Yazarlar     Foto Galeri     Künye     İletişim  

  25 Nisan 2024