Anasayfa     Günün Haberleri     Urfapress Tv     Yazarlar     Foto Galeri     Künye     İletişim  

  16 Nisan 2024

   URFA'DA ORTAK DENETİM   URFA'DA ORTAK DENETİM   URFA'DA ERKEN BAYRAMLAŞMA   URFA'DA ERKEN BAYRAMLAŞMA   Z KUŞAĞI..!!!   MÜNİR ULUDAĞ VEDA ETTİ   MÜNİR ULUDAĞ VEDA ETTİ   CANPOLAT KIRSALA DEVAM DEDİ   CAMPOLAT Kırsalı İhmal Etmiyor   Vali AYHAN'a Teşekküre Gitttiler   Vali AYHAN'a Teşekküre Gitttiler   URFA BİR KONAK DAHA KAZANDI  



Site İçi Arama

Röportaj

AKTÜRK-DEMİR RÖPORTAJI

 Tarihi gerçekleri gün yüzüne çıkartacağız.RÖPORTAJ: MÜSLÜM AKTÜRK

Anket

URFASPOR KÜME DÜŞER Mİ?
EVET
HAYIR
FİKRİM YOK

Günün Manşetleri

Günün Fotoğrafı

Önemli Linkler

Hava Durumu

Urfa Buysa Urfalı Müsteşar Nerde?

 

URFA BUYSA URFALI MÜSTEŞAR NERDE …?



Dünya ülkeleri Türkiye’yi GAP’la , Türkiye GAP’I Şanlıurfa’yla , Şanlıurfa’da Urfa tarımını Tarım Bakanı Sayın M. Mehdi EKER kadar, Müsteşar Yardımcısı Sayın Ferhat ŞELLİ ‘ ile tanır. Sayın ŞELLİ , Sayın Bakanımız M. Mehdi EKER’ in emir ve prensipleri doğrultusunda, Tarım alanında , Yapmış olduğu kalıcı hizmetlerle paralel mahalli bakan olarak tanınmada dersek büyük konuşmamış olsak gerek. Sayın Ferhat ŞELLİ, İlimizin Atatürk barajı suyunun önemi gibi ilimiz Tarım merkezinin can suyu kadar değerindeydi. Bu yapılan atama seçim dönemi mahallinde olsaydı, Şanlıurfa halkı ŞELLİ yi BANKO Büyük Şehir Belediye başkanı olarak seçmiş olurdu. PINAR SÜTÜN İlimize taşınmasında , Organize Besi Bölgesinin yapılanmasında, Gıda paketleme organizesinde, Ulus’lar Arası Eğittim Merkezi Hizmet binası yapımında ,Mağara Besiciliğinden, Modern besiciliğe geçişteki yapılan hizmetler, Ferhat ŞELLİ den çok Tarım BAKANLIGINI ÖNE ÇIKARMIŞTIR. SAYIN ŞELLİ Gıda Tarım Hayvancılık Bakanı Sayın M. Mehdi EKER bakanımızın himaye ve desteklerine layık hizmeti amacına ulaştırmadaki başarısı ile” Eker Ne Eker, Ne Biçer” sözünüze karşı ,verilecek çok güzel cevaptır. Bu sorunun aksine Dedesi Urfa kurtuluş savaşında Fransız düşman işgaline karşı koymuş gazinin uzantısı , Kurtardıkları kendi topraklarında kendi memleketinde kendi aşiretinin olduğu bir yerde kendi parti iktidarında kendi bağlı bulunduğu uyum içinde olduğu Bakanlıkta hizmetten alı konulup müsteşar yardımcılığı yapmayacaksa buna ne cevap verilir . Unutmayalım..! yalnız ilimizin değil tarım bakanlığının bu tür çalışanlara ihtiyacı var . herkes kendi yöresine kendi çevresine hizmet ederse ülke kendiliğinden kalkınmış olur. Günümüz Çifçileri yolara dökülmemişse bağırıp çağırmamışsa elbette sayım Tarım Bakanı ve müsteşar yardımcısının sıfır hatayla hizmet amacına ulaştırılmışın belirtisidir. ŞELLİ Gibilerin deneyimine tecrübesine ülke tarımının ihtiyacı var bu şahsiyetler tarımın CANSUYU . kaldı ki kimse ŞELLİ’ çillik, hemşericilik düşüncesinde değil ülke tarımcılığın derdindedir. Kamuoyu 24/04/ 2041 Perşembe günü açılışı yapılacak olan “ ULUSLAR ARASI EĞİTTİM MERKEZİNE” ya Mehmet Mehdi EKER yada FERHAT ŞELLİ isminin verilmesi beklentisindedir. Kamuoyu Ferhat ŞELLİ’ nin Müsteşar olarak atanması beklentisindedir. bu ilde FERHAT ADINI DAĞA, ŞELLİ İSMİNİ GAPA YAZMIŞTIR. Sayın BAKANIM ,SAYIN BAŞBAKANIM ŞELLİ Yİ TEKRAR Müsteşar Yardımcılığına ALALIM , Hatta O’ nu Müsteşar yapalım ve Sayın Ferhat ŞELLİ görevden alındığında kırılan ve üzülen ŞANLI URFA ÇİFÇİLERİNİN GÖNLÜNÜ yeniden KAZANALIM .

BAŞTA DEDİK YA….!

URFA BUYSA URFALI MÜSTEŞAR NERDE ……?

Ekleme Tarihi: 22 Nisan 2014 09:09

Yazarın Diğer Yazıları İçin

Yorum Ekle

Yazdır

Yorumlar

Bu Habere Toplam 1 Yorum Eklenmiştir.

HIRPOLARRRRRRR ABUFATİH

İktidar 30 mart yerel seçimlerinde büyükşehir ve merkez ilçelerde özellikle Haliliyede rekor kıran bir seçmen kitlesine müsteşarını azletmekle teşekkür etmiştir.Harran ovası buğdayı pamuğuyla ülkenin ağırlığını çeken bir ilin tarımla ilgili müsteşarını pasifize etmek ne kadar etik sorğulamak lazım.Belki bize denizcilikle ilgili bir müsteşarlık verirler bellimi olur burası Türkiye yazın 50c sıcaklığı olan bir ile olimpiyat stadı yapılırsa fazla söze gerek yok yazık İNŞAALLAH hayırlısı olur.SAYĞILAR..
25/04/2014 16:07

Flash Haber

URFA BİR KONAK DAHA KAZANDI

 Taşı toprağı altın değil tarih olan kadim şehir Şanlıurfa'da, uzun yıllardır atıl durumda olan ve kente çirkin bir görüntü veren Hacı Kamil Konağı restore edilerek turizme kazandırıldı.

Köşe Yazarları

Ali ÇİZMECİOĞLU

 

İmam Hüseyin SAVAŞ

 

Op.Dr.Yusuf Vehbi OCAK

 

Mustafa ARISÜT

 

Osman Ataman BİNER

 

Hüseyin GÜZEL

 

Ayten DOĞAN

 

Metin ŞENAY

 

Mehmet CANBEYLİ

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

Anasayfa     Günün Haberleri     Sitene Ekle     Urfapress Tv     Yazarlar     Foto Galeri     Künye     İletişim  

  16 Nisan 2024