Anasayfa     Günün Haberleri     Urfapress Tv     Yazarlar     Foto Galeri     Künye     İletişim  

  29 Mart 2024

   URFA'DA ORTAK DENETİM   URFA'DA ORTAK DENETİM   URFA'DA ERKEN BAYRAMLAŞMA   URFA'DA ERKEN BAYRAMLAŞMA   Z KUŞAĞI..!!!   MÜNİR ULUDAĞ VEDA ETTİ   MÜNİR ULUDAĞ VEDA ETTİ   CANPOLAT KIRSALA DEVAM DEDİ   CAMPOLAT Kırsalı İhmal Etmiyor   Vali AYHAN'a Teşekküre Gitttiler   Vali AYHAN'a Teşekküre Gitttiler   URFA BİR KONAK DAHA KAZANDI  



Site İçi Arama

Röportaj

AKTÜRK-DEMİR RÖPORTAJI

 Tarihi gerçekleri gün yüzüne çıkartacağız.RÖPORTAJ: MÜSLÜM AKTÜRK

Anket

URFASPOR KÜME DÜŞER Mİ?
EVET
HAYIR
FİKRİM YOK

Günün Manşetleri

Günün Fotoğrafı

Önemli Linkler

Hava Durumu

MENFAAT..!

 

Son zamanlarda Televizyon ve Sosyal medyada çıkan haberlere hepimiz üzülmüşüzdür. Ya cinayet haberleri, haksızlık, çıkar-menfaat, koltuk kavgaları, bir muhtarlık için bir hiç uğruna birbirini öldürenler.
Değer mi? ALLAH Aşkına bir koltuk ve menfaat uğruna bu zulüme değer mi?
30 Mart seçim öncesi televizyonlarda insan insanın ayıbını söylemesi sırf insanlara ve toplumun birçoğuna iyi görünmek ve de haklı görünmek için ağzını bozan, insanı aşağılayan, siyaset yapıp insanları aldatmaya çalışan. Bir muhtarlık ve de bir koltuk içim birbirini öldüren ve yaralanmasına sebep olan insanlar, bir koltuk için bu zulmün bu menfaat ve hırslarından dolayı yüce ALLAH’A nasıl hesap verecekler?

Bizler gerçekten tam okumuyoruz ve ne öğretme, ne de öğrenme ihtiyacımız yok gibi davranıyoruz. Bir şey olduğunda biliyor gibi davranıyoruz ama hepimiz insanız netice de herkesin bir eksikliği muhakkak var. Dünyamızda ve Ülkemizde yanı başımıza çıkar ve menfaat uğruna insanlığın öldüğünü para, makam ve gücün vermiş olduğu hırs zulüme sebep oluyor.

Mısır, Suriye, Irak, Filistin ve birçok Müslüman ülkede kan, gözyaşı ve zulüm had safhada, ne hikmetse Müslüman olmayan ülkelerde olaylar olunca kavgalar indirilip, araya girilip sulh oluyor. Ama Müslüman ülkelerde bunu görmek mümkün değil. Çünkü Müslümanlarda benlik, koltuk ve menfaat hırsı ağır basıyor. Biz Kur’an-ı Kerimi ve Peygamber efendimizin sünnetini sözlerini yerine getirmiyoruz ve anlamıyoruz. Şayet anlasaydık bugün ki, Müslümanlardaki birlik, beraberlik ve feraset sahibi ileriyi görenler çok olacaktı. Peygamberimizin sözlerini tekrar hatırlayalım “Ben size öyle iki emanet bırakıyorum ki, bunlara sımsıkı sarıldıkça ümmetim hep rahatta olacaktır. 1- Kur’an-ı Kerim 2- Sünneti Saniyem”

Ne olursa olsun, artık yeter ki, bir koltuk uğruna, bir menfaat uğruna ve hırs uğruna birbirimizi üzmeyelim, kandırmayalım, kırmayalım, zulüm etmeyelim. Kendi menfaatlerimiz uğruna milletin menfaatlerini, huzurunu yıkmayalım, insanlığımızı kaybetmeyelim. Yüce Allah size bir şeyi nasip ettiyse bunu kimse bozamaz. Bir şeyi yapmadan önce iyice düşünün. Ölümün var olduğunu ve Allaha (C.C.) hesap vereceğinizi asla unutmayınız.

Hepiniz Sağlıcakla Kalın…

Ekleme Tarihi: 21 Nisan 2014 12:49

Yazarın Diğer Yazıları İçin

Yorum Ekle

Yazdır

Flash Haber

URFA BİR KONAK DAHA KAZANDI

 Taşı toprağı altın değil tarih olan kadim şehir Şanlıurfa'da, uzun yıllardır atıl durumda olan ve kente çirkin bir görüntü veren Hacı Kamil Konağı restore edilerek turizme kazandırıldı.

Köşe Yazarları

Ali ÇİZMECİOĞLU

 

İmam Hüseyin SAVAŞ

 

Op.Dr.Yusuf Vehbi OCAK

 

Mustafa ARISÜT

 

Osman Ataman BİNER

 

Hüseyin GÜZEL

 

Ayten DOĞAN

 

Metin ŞENAY

 

Mehmet CANBEYLİ

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

Anasayfa     Günün Haberleri     Sitene Ekle     Urfapress Tv     Yazarlar     Foto Galeri     Künye     İletişim  

  29 Mart 2024