24 Kasım 2018 21:23

URFA'DA SİYASET AHVALİ..!

Birazda SİYASET yazalım.

Zeynel Başkanıma hayırlı olsun.Toplumun birleştiği DÜRÜST adam kişiliği ıle hak ettiği makama yakışır.Nihat başkanımıza da hizmetlerinden dolayı teşekkürler.Nihat başkanım keşke Urfalı olmayan iki siyasetçinin adamları ile devam etmeseydi, farklı olurdu.Zeynel başkanım seçilirse ilk işi o kadronun liyakat sahibi kişileri devam etmeli.Diğerlerine yol vermeli.

İMDİ..

Aldığım duyumlara göre ilçe belediye belediye başkanlarını merkez seçecekmiş..Olabilir ..Doğrudur..AMA..Zeynel bey devre dışı bırakılacak..Adayları Parti seçecekmiş.Yani Davul başkanda,tokmak partide..Kısaca değişim bekleyenlere benim müjdem..Eski tas eski hamam süreci devam edecek.

Büyük başkan dürüst ise dürüst başkanlarla çalışma hakkı gasp ediliyor.Dürüst olması meçhul ilçe belediye başkanını parti seçerse fatura kime kesilir.Tabi ki büyük başkana ..Bu haksızlık için alt yapı çalışmaları başladı bile.

Sosyal medyada DÜRÜST başkan bildiğimiz ilçe belediye başkanları...Başta Merkez Haliliye belediye başkanı sayın Fevzi Demirkol için kirli algılar başlatıldı..

Kim tarafından ?

Rant elde edemeyen partililer tarafından.Rant sağlanan ilçe başkanları için methiyeler dizenleri gördükçe bu plan tutar mı bilmem.Bildiğim tek bir şey var halk DÜRÜST başkan istiyor.

Önerim şudur ki..Şu an görevde olan DÜRÜST ilçe belediye başkanlarına sahip çıkalım ki..Bu oyun bozulsun.

Zeynel beye çalışacağı ekibi kendisi kurma hakkı verilmeli ki..

Günahı ve sevabı onun olsun.

Gördüğüm kadar..dürüst ilçe belediye başkanının aleyhinde kampanya yürütenler..Ya onun yerinde gözü olanlar ya da rantiye sağlamayan partililer.

Kısaca URFA' yı URFA nın evlatlarının yönetme şansı gelmişken bir kaç açgözlü partililerin ALGI larına izin vermeyelim..Bu oyunu bozalım.Bu şansı kullanalım.

Çünkü bu URFA'MIZ için son şans.