21 Aralık 2017 07:34

PET/CT,Doç.Erkuş ve Sn.Vali ERİN

Değerli okuyucularım,Urfa'lılarım ve Urfa'mda yaşayan tüm vatandaşlarımız.Sizlere sevindirici bir haber vereyim....

Bir süre önce,ilçelerde bile bulunan Endosonografi-Endoskopi cihazı bile Urfa'da yoktu.Büyük meblağlara mal olmayan,sıradan bir rakamla alınabilecek bir cihazdı,ama Urfa'da yoktu.Sesimizi yükselttik ve bir süre sonra bu cihaz Urfa'ya getirildi.


Aylardır gündemde tutmaya çalıştığım,kanser ve birçok hastalıkların teşhisinde büyük önem taşıyan PET/CT cihazı,Tıp Fakültesi Başhekimi Sn.Doç.Dr.Emre Erkuş ve çalışma arkadaşlarının çabası sonucunda ihalesi yapılarak PET/CT cihazı satın alındı.


En kısa sürede hizmete girecek.Artık,fakir,fukara,hasta,mazlum başka illere aylar sonrasına randevu almayacak,yüzlerce bebek,genç,yaşlı insan belkide boşyere hayata veda etmeyecek..


Emeği geçenlere teşekkür ederim.Geçtiğimiz günlerde,Sn.Valimizin biz basın mensuplarıyla yaptığı toplantıda,Sağlık Müdürümüzün de bulunduğu ortamda gündeme getirdim..

Sn.Vali'miz Abdullah ERİN'den Kamu Hastanelerine de alınması yönünde söz aldım,inşallah olacak..Sıra Kamu Hastanelerinde...

Bu önemli cihazın Urfa'da enaz 2 tane olması binlerce insana çok önemli hizmet vereceğine inanıyorum.

Sosyal medyadan bunu 3 aydır gündemde tutmaya çalıştım.Nihayet güzel sonuçlar aldık.İnsanlar hep bana teşekkür ettiler..Ben teşekkürlük birşey yapmadım.Sadece çok önem arzeden bir sağlık sorununu gündeme taşıdım,her Urfa'lının yapması gerekeni yaptım.

Bu konuda duyarlılık gösteren herkese ayrıca teşekkür ederim.Bekleyelim,görelim.