09 Mart 2015 20:23

HALİLİYE BELEDİYESİ VE SPOR..

HALİLİYE BELEDİYESİ VE SPOR..



Belediye demek öncelikle imar,su,temizlik,ulaşım gibi buna benzer en üst işlerle uğraşır ve halkına hizmeti taşır.Bunun yanında sosyal aktivitelerle ve özellikle spor başta olmak üzere halkına sosyal yönden cok katkıları olur.Haliliye Belediyespor bu belediyelerimizden biri ...

9-9-2014 tarihinde resmi olarak kurulan,amacı salon sporlarında yetenekli gençleri bulmak onları öne çıkartmak Şanlıurfa'da sporu seven gençleri destekleyen bir yapısı oluşmuştur.Bizlerede bu güzel oluşumu hem takip etmek hemde kutlamak düşer.
Haliliye Belediyespor başta basketbol,voleybol,masatenisi,atletizim,kickboks gibi branşlarda yerel liglerde mücadele yapmaktadır.Bu spor branşlarının baş mimarı Haliliye Belediyesi Başkanı Sn. Fevzi Demirkol ve deneyimli ekibidir. Spor adına cok para harcamadan cok akıllı işler yapılıyor, böyle alt yapısı önceden tasarlanıp sonra yavaş yavaş spor adına güzel hamleler yapılması adına sporun içinde biri olarak güzel işler olacağına birer işarettir.


Alt yapıda basketbolda Mehmet Leblebicioğlu,Emin Demir,Evrim Yavuz'un olması,voleybolda Yakup Aktaş,masa tenisinde Bilal Özalp,kickboksda Murat Akaltun,atletizimde Gülhan Mermer'in olması Haliliye Belediyespor için olumlu görülmektedir.Ben bu değerli arkadaşları belediyespor çatısı altında toplayan Şavak Baysan hocama spor adamı olarak tebriklerimi sunar ve görevi olan Haliliye Belediyespor Halkla İlişkiler Spor Müdürlüğündeki görevinde başarılarının devam etmesini temenni ederim.Bu ilk yılında voleybolda 3.lige cıkması,basketbolda yerel liglerde mücadele etmesi yıldızlardaki şampiyonluğu bence başarı ivmesi olacagına bir işarettir.
Diger belediyelerimizinde önemli hamleleri var .Onlarıda yakınen takip ediyoruz.Ben şu sözlerle yazımı tamamlamak istiyorum.Takım çıkarmak galip gelmek mağlup olmak,spora hizmet neferlerin işidir..

SEVGİYLE,KARDEŞİLİKLE VE SPORLA KALIN...