ÖZYAVUZ'dan Çok Önemli Açıklama

15 Mart 2019 20:53

Harrran'da AK Parti tarafından aday gösterilmeyen ve DP'den aday olan mevcut Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, yaptığı açıklamada Büyükşehir Belediyesi için... 
Harrran'da AK Parti tarafından aday gösterilmeyen ve DP'den aday olan mevcut Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, yaptığı açıklamada Büyükşehir Belediyesi için Zeynel Abidin Beyazgül'ü destekleyeceğini söyledi.


Urfa'da muhalefet adayı, AK Parti'ye oy vereceğini açıkladı

31 Mart Yerel Seçimleri öncesinde hem iktidar hem de muhalefet kanadında çalışmalar devam ederken, bugün Şanlıurfa'da ilginç bir gelişme yaşandı.



AK Parti'den aday gösterilmeyen ve Demokrat Parti'ye (DP) geçen Harran'ın mevcut Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, El Ruha Otel'de düzenlediği basın toplantısında Büyükşehir Belediyesi için AK Parti Adayı Zeynel Abidin Beyazgül'ü destekleyeceğini açıkladı.



ÖZYAVUZ: BİZİM ÇİZGİMİZ BELLİ!

Özyavuz yaptığı açıklamada, "Arkadaşların yoğun talebi üzerine Demokrat Parti'ye aday olmaya arkadaşlarımızla birlikte karar aldık. Bizim çizgimiz belli 12 Eylül sonrası ben ve arkadaşlarımın çizgisi belli, bayrağına vatanına bağlı DP’den girdik. Ülkenin birlik ve beraberliği, bayrağı bizim için çok önemlidir. Onun için bu kararı aldık" ifadelerini kullandı.



'YABANCI PARTİ DEĞİL, YUVAMIZ'

Özyavuz, 'AK Parti'ye geçecek misiniz?' soruna "Yabancı bir parti değil, yuvamız. Biz hep nerde olursak olalım, vatanına bayrağına başkanımıza bağlıyız" diyerek sözlerine son verdi.

Özlem DİKMEN-Mustafa PAYIK/AJANS URFA