Urfaspor Nihayet 3 Puanla Tanıştı

02 Mart 2019 17:00

Urfaspor 5 haftalık puan kayıplarından sonra 3 puanla tanıştı. 
Ligde zor günler geçiren ve maddi olarak da sıkıntılar yaşayan Şanlıurfaspor, Etimesgut Belediyespor'a konuk oldu. Sarı yeşilli ekip, rakibini ilk yarıda bulduğu gollerle 2-0 mağlup etti.
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Şanlıurfaspor, ligin 24. haftasında Ankara deplasmanına çıktı. Ligde zor günler geçiren ve maddi olarak yaşanan sıkıntılara bir de icra şoku eklenen sarı yeşilli ekip, Etimesgut Belediyespor karşısında galibiyet aradı.

Şanlıurfaspor maça;1. Ömer Kahveci, 4. Samet Akaydin, 5. Aykut Akgün, 8. Oğuzhan Türk, 14. Can Erdem, 17. Halil İbrahim Tuna, 20. Ömer Bozan, 24. Emre Özkan, 26. Halil Köçer, 28. Onur Demir ve 63. Fevzi Özkan 11'i ile çıktı.



GOLLER ERKEN GELDİ

Karşılaşmaya hızlı başlayan Şanlıurfaspor, maçın 6. dakikasında Can Erdem'in attığı gol ile 1-0 öne geçti. Golden sonra da ataklarına devam eden ceylanlar, 21. dakika İbrahim Halil Tuna'nın kaydettiği gol ile farkı 2'ye çıkardı.

İlk yarının kalan dakikalarında başka gol sesi olmayınca Şanlıurfaspor, soyunma odasına 2-0 önde girdi.



İKİNCİ YARI BAŞLADI

Maçın ikinci yarısında her iki ekip de gol bulmaya çalıştı ancak karşılıklı ataklar sonuç vermedi ve Şanlıurfaspor rakibini, deplasmanda 2-0 mağlup etmeyi başardı. Sarı yeşilli ekip bu sonuçla puanını 39'a yükseltti ve 5. sırada kendine yer buldu.

Mustafa PAYIK/AJANS URFA