CANPOLAT Çiğ Köfte Partisinde

14 Şubat 2019 00:01

Kendi aralarında yarışma yaparak ustalıklarını yarıştıran çocukların misafiri AK Parti'den aday gösterilen Mehmet Canpolat oldu. 
Şanlıurfa'da güneşli havayı gören çocuklar diğer illerdeki akranlarının aksine çerez, cips almak yerine çiğköfte malzemelerini alıp parka indi. Burada kendi aralarında yarışma yaparak ustalıklarını yarıştıran çocukların misafiri ise AK Parti'den aday gösterilen Mehmet Canpolat oldu.
Şanlıurfalıların çiğköfte sevdası doğuştan diyenler aslında hiç de abartmıyor.

Bugün, güneşli havanın tadını çıkartmak için parka inen bir grup çocuk bu sözün kanıtı oldu. Evlerinden çiğköfte malzemesi alarak parka inen çocuklar kendi aralarında "Kim en güzel çiğköfteyi yoğuracak?" diyerek yarıştı. Hem piknik yapmanın hem de ustalıklarını yarıştırmanın keyfini çıkaran çocuklar bir de misafir ağırladı.

Seçim çalışmaları kapsamında eşi Fethiye Canpolat ile destek ziyaretlerini sürdüren, AK Parti'nin Haliliye Belediye Başkan Adayı Mehmet Canpolat parkta çiğköfte yoğuran çocukları görünce kayıtsız kalmadı ve yanlarına giderek sohbet etti.

Minik ellerle yapılan o lezzetli çiğköfteden de tadan aday Canpolat, "Bizlere sofrasını açan, ekmeğini bölüşen miniklerimize teşekkür ediyorum. Onlar hayal edecek, biz onların hayalleri için çalışacağız" dedi.

O anlardan geriye bu sevimli fotoğraf karesi kaldı.



AJANS URFA