ÖZYAVUZ'DAN ADAY AÇIKLAMASI

19 Ocak 2019 00:22

AK Parti’nin ilçe adaylarının kesinleşmesinin ardından bir açıklama yapan MHP Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Özyavuz... 
AK Parti’nin ilçe adaylarının kesinleşmesinin ardından bir açıklama yapan MHP Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Özyavuz, “30 Mart sürecinde milleti ve devleti için çalışacak tüm adaylara başarılar ve zafer dilerim” dedi.



2019’da yapılacak olan yerel seçimler öncesinde AK Parti’nin Şanlıurfa ilçe adayları bugün açıklandı. Kentteki 13 ilçe adayını açıklayan AK Parti’de, Harran için ise ittifak adayının destekleneceği ifade edildi.

Açıklanan isimlerle ilgili bir değerlendirme yapan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Şanlıurfa Milletvekili şu sözlere yer verdi:

“15 Temmuz sonrası Yeni Kapı mitingiyle temelleri atılan Cumhur İttifakı, 24 Haziran’da yapılan seçimle Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini hayata geçirmiş Türkiye Cumhuriyeti yeni yönetim sistemine geçmiştir.

‘Ya Beka, Ya Bela’ felsefesiyle 31 Mart yerel yönetim seçimlerinde Genel Başkanımız Dr.Devlet Bahçeli ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Beka ve Birlik mantığıyla Cumhur İttifakını yerel yönetim seçimlerine taşımıştır.

30 Mart sürecinde milleti ve devleti için çalışacak tüm adaylara başarılar ve zafer dilerim. Seçim bölgem Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi başkan adayımız başta olmak üzere, tüm belediye başkan adaylarımızı tebrik eder, çalışmalarında başarılar dilerim. Cumhur İttifakı Millet Aklı.”

Mustafa PAYIK/AJANS URFA