YILDIZ URFA BASINIYLA BULUŞTU

31 Temmuz 2018 07:00

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız Şanlıurfalı gazetecilerle bir araya geldi. 
AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız Şanlıurfalı gazetecilerle bir araya geldi.

Başkan Yıldız konuşmasında;

“Değerli Hazirun, Çok Kıymetli Basın Mensupları Bildiğiniz üzere Geçmiş Dönem İl Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül’ün Milletvekili Aday Adayı Olması Hasebiyle Vekaleten Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı Görevi tarafıma Tevdi Edilmişti. 24 Haziran Seçimlerimizden sonra Ak Parti Genel Merkezimizde yapılan istişareler Ve Genel Başkanımız Ve Cumhurbaşkanımız Yeni Türkiye’mizin Mimarı Recep Tayyip Erdoğan’ın Tensipleriyle Asaleten Şanlıurfa il başkanlığı görevine atanmış bulunmaktayım. Bu Görevin Tarafıma Layık gören Başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere Emeği geçen herkese Teşekkürlerimi sunuyorum. Daha Yaşanılır Bir Dünya, Daha Büyük Türkiye ve Daha Güçlü Bir Şanlıurfa için Ben ve Teşkilatım Gece Demeden Gündüz demeden Yağmur Çamur demeden Halkımızın Tüm Kesimlerini Kucaklayacağız. Değerli Basın Mensupları, Daha önceden Büyük Millet Büyük Devlet davasının bir neferi, bir kumandanı olarak yola çıkmış ve bu gün kat edilen merhalede emeği geçmiş olan eski İl Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül, 24 Haziran Seçimlerinde Milletvekili Aday Adaylık sürecinde istifa etmiş Genel Merkezimizin Takdirleriyle Vekaleten il başkanlığı görevine getirilmiştim. Kendisine Yaptığı Tüm hizmetlerden dolayı Teşekkürlerimi sunuyorum. Az zamanda çok yol kat ederek 24 Haziran Seçimlerine Çalmadık Kapı Girmedik Gönül Bırakmadık. Nitekim Şanlıurfa Şanına yakışıp Ülkesinin Yanında Reisinin yanında olduğunu 24 Haziran günü bir kez daha kanıtlamıştır. Şahsım Ve Teşkilatım Adına Şanlı Kentimize Sonsuz Şükranlarımı sunuyorum.

AK Parti daima adaleti, özgürlüğü, kalkınmayı, kardeşliği, vazgeçilmez değerler kabul eden bir siyasetin adıdır. Bizim demokrasi anlayışımızda vatandaşın mutluluğu, özgürlüğü, refahı En büyük Değer Kaynağımızdır.. 16 yıldır milletimiz, ülkenin kaderini, yönetimini AK Parti'ye teslim etti. 16 yılı dolu dolu geçirdik, Hem güveni hem istikrarı sağladık hem de ekonomik istikrarı sağlayarak bu başarıyı elde ettik. Hem Şanlıurfa’mızda Hemde Ülkemizde Dağ gibi sorunları, dağ gibi hizmetlere dönüştürdük.

Milletleri zor zamanlarda, o zor zamanların içinden çıkan öncü kadrolar yüceltir. Zor zamanlarda söyleyecek sözü olan, yürüyecek yolu olan kadrolar, milletin önündeki engelleri aşar ve tarihi yürüyüşte onlara yeni hamle imkânları sunar. İşte AK Parti milletin bağrından çıkan böyle bir kadronun başlattığı tarihi bir hareketin adıdır. Kurucu liderimiz, genel başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğüyle başlayan bu hareket, mutlak suretle hedefine ulaşacaktır. Allah aşkımızı daim, sözümüzü etkili, ulaşacak menzilimizi yakın kılsın.

Biz Şanlıurfa Ak Parti Teşkilatı Olarak İlçeleriyle Belediyeleriyle Mahalle Temsilcileriyle Ve Yerel Seçimlere Hazırız. Az Laf Çok iş şiarıyla Son sürat Çalışmalara devam edip Sahada Daha Etkin Ve Aktif Olacağız. Bundan sonra hiçbir husumetin bu davanın bir kışlası sayabileceğimiz bu mukaddes kapıdan girmesine izin vermeyeceğiz. Birbirimizi kardeş gibi severek dava için Şanlıurfa’mız için çalışma iradesine sarılacağız. Biz geçmişteki başarılarımızdan ilham alacak ancak geleceğe bakarak yürüyeceğiz. Çalışmalarımızı hukukun üstünlüğünü, emanetin ehline

tevdi edilmesi, geniş tabanlı istişare mekanizmasını kurup işletme kararlığı içinde devam ettireceğiz.

24 Temmuz Basın Ve Dayanışma Bayramı Gününde Ankara’da Asaletimizi Aldığımızdan dolayı siz değerli basın mensubu arkadaşlarla bir araya gelememiştik. Buradan sizlerin Basın Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum. Basın Halkın Gözü kulağı olduğunu biliyor, Hem Yerel Hem Ulusal Basınımıza Hayırlı Çalışmalar diliyorum.” Dedi.

Ali ÇİZMECİOĞLU-URFAPRESS.NET