URFASPOR 4 Futbolcu Daha Aldı

20 Temmuz 2018 06:00

Şanlıurfaspor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Giray Küçük de şampiyonluğa oynayacak iddialı bir takım oluşturma çabası içinde olduklarını ve bu doğrultuda transferlerine devam ettiklerini belirtti. 
Şanlıurfaspor dış transferde Pendikspor'dan forvet Yaser Hacımustafaoğlu, Giresunspor'dan Stoper Onur Demir, Eskişehirspor'dan orta saha Aykut Akgün ve Azerbaycan'ın Şuvalan FK takımından orta saha Mirkamil Seyidoğlu ile sözleşme imzaladı.



Sarı yeşilli ekibin Bolu'da kamp yaptığı otelde düzenlenen imza törenine Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Giray Küçük ve Basın Sözcüsü Murat Şahin katıldı. Kendilerini sarı yeşilli renklere bağlayan imzayı atan futbolcuların mutlu ve heyecanlı oldukları görüldü.

İmza töreni sonrası açıklama yapan futbolculardan Onur Demir, Şanlıurfaspor'a şampiyonluk yaşamaya geldiğini ifade ederken, Aykut Akgün, "Büyük bir camiada futbol oynamak istiyordum bu yüzden Şanlıurfaspor'u tercih ettim" dedi.

Pendikspor'da attığı gollerle adından sıkça söz ettiren forvet Yaser Hacımustafaoğlu ise "İnşallah gollerime Şanlıurfaspor forması ile devam edeceğim" dedi. Fenerbahçe alt yapısında yetişen ve Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı statüsüne geçen Azeri asıllı futbolcu Mirkamil Seyidoğlu da, "Burada kendimi kanıtlamak ve başarılı olmak istiyorum" diye konuştu.

Şanlıurfaspor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Giray Küçük de şampiyonluğa oynayacak iddialı bir takım oluşturma çabası içinde olduklarını ve bu doğrultuda transferlerine devam ettiklerini belirtti.

Küçük, öncelikle genç ve yaş ortalaması düşük bir takım kurduklarını belirtirken, "Eksik mevkilere de nokta transferler yaparak iddialı bir takım kurduk. İnşallah bu sezon amacımıza ulaşacağız" sözlerini kullandı.

Basın sözcüsü Murat Şahin ise bugün yapılan imza töreni ile 4 futbolcuyu daha kadrolarına kattıklarını ifade etti. Şahin, "Kampa başlamadan önce transfer çalışmalarına başlamıştık, kamptada eksik noktalara takviyeler yapıyoruz. Teknik Direktörümüzün belirleyeceği eksik noktalar olursa transferlerimiz devam edecek" diye konuştu.