"Nazik bir insanımdır,ama..!"

20 Şubat 2018 09:36

AK Parti İl BaşkanI Zeynel Abidin Beyazgül'den önemli açıklamalar."Naziğimdir ama,şunu bilelim ki yapılanlara karşı affedici olmak gibi bir mecburiyetimiz yok, lüksümüz de yok."  
25 Şubatta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımı ile gerçekleştirilecek olan AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı'nın 6. Olağan İl Kongresi öncesinde, düzenlenen toplantıda kente gelecek olan üst düzey isimler açıklanırken, AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül önemli açıklamalarda bulundu.


AK Parti Şanlıurfa İl BaşkanI Zeynel Abidin Beyazgül, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, AK Parti, İlçe Başkanları ve parti teşkilat üyeleri bugün basın mensuplarıyla bir araya geldi.

25 Şubatta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımı ile gerçekleştirilecek olan AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı'nın 6. Olağan İl Kongresi öncesi Cumhuriyet Tesislerinde düzenlenen toplantıda, kongrenin ayrıntıları paylaşıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Çiftçi, kongreye hazır oldukları vurgusunu yaparak "Perşembe günü Orman ve Su İşleri Bakanı ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Şanlıurfa'ya gelecek. Cuma günü de Çevre ve Şehircilik Bakanımız burada olacak" dedi.


ÜCRETSİZ ULAŞIM



Cumhurbaşkanının gelişiyle ilgili ulaşımda kolaylık sağlanacağını belirten Çiftçi, kent merkezi ve ilçelerde o gün için toplu taşımanın ücretsiz olduğunu duyurdu. Çiftçi,"Alana erişimde hiçbir problem yaşanmayacak. Yüzlerce araç görevlendirildi" dedi.


BEYAZGÜL: BANA YAPILANLARA KARŞI NAZİĞİMDİR AMA...
Yine toplantıda söz alan AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Şanlıurfa'yı çok sevdiğini ve Urfalıların da Cumhurbaşkanını çok sevdiğini dile getirdi. Beyazgül, kendisine karşı söylenen ve yapılan şeylerde nazik olduğunu ancak bayrağa, devlete ve inanca yapılanlara karşı ise affedici olmadıklarını belirterek, "Yeni bir döneme gireceğiz. Bugüne kadar Şanlıurfa’yı toparlamaya çalıştık. Her kesimden insanları kucaklamaya çalıştık ve gayret ettik. Şanlıurfa bir huzur şehri olsun diye gayretlerimizi sürdürdük. Zaman zaman şu konuyla karşı karşıya kaldım; işte il başkanımız nazik bir insan diye söylemler oldu. Şunu ifade edeyim ki, elbette şahsıma yapılanlara karşı naziğimdir. Bundan sonra da herkesi, şahsıma karşı ne yapmışsa, yine gideceğim, yine onların çayını içeceğim. Bu birlik ve beraberliğimiz için gereklidir. Ama şunu bilelim ki Urfa’mıza, inancımıza, bayrağımıza, devletimize yapılanlara karşı affedici olmak gibi bir mecburiyetimiz yok, lüksümüz yok de yok. Bugüne kadar da olmadı bunu ifade edeyim" sözlerine yer verdi.

Mustafa PAYIK/ AJANS URFA