SATICI MÜDÜR YARDIMCISI OLDU

19 Ocak 2018 00:27

Milli Eğitim camiasında "Urfalılar kendisine yer bulamıyor" şeklindeki eleştirilere yanıt olacak atama Mustafa Fehmi Satıcı’nın Ş.Urfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne atanmasıyla geldi. 
ŞANLIURFA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜR YARDIMCILIĞINA MUSTAFA FEHMİ SATICI ATANDI.

ŞANLIURFA MİLLİ EĞİTİM ADETA BU SENE ATAĞA KALKTI.

Ş.Urfalılar’ı müdür yapmıyorlar diyenlerin de ağzını kapatacak sevindirici haber geldi.

Özellikle Milli Eğitim camiasında "Urfalılar kendisine yer bulamıyor" şeklindeki eleştirilere yanıt olacak atama Mustafa Fehmi Satıcı’nın Ş.Urfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne atanmasıyla geldi. Ş.Urfa Milli Eğitim kadrosu böylelikle daha da güçlenmiş oldu.

Mustafa Fehmi Satıcı’nın uzun süredir eğitim camiasında görev alması ve adının hiçbir şekilde şaibelerle anılmaması ve hocanın makamının çiçeklerle donatılması bu haberin Urfalılar’ı ne kadar sevindirdiğinin de açık bir göstergesi oldu.

Böylelikle Ş.Urfa Milli Eğitim, İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ziya Suluyer, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Fehmi Satıcı, Haliliye İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Muzaffer Avur ve geriye kalan tüm ekibiyle Urfa’da eğitimi kalkındırmaya ve adeta yeniden yaratmaya devam ediyor. Bizden de bu güzel ekibe hep destek tam destek.

Ali ÇİZMECİOĞLU-URFAPRESS.NET