OGÜN Hocadan Önemli Açıklamalar

28 Mart 2017 08:42

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Ogün Temizkanoğlu'ndan önemli açıklamalar. 
Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Ogün Temizkanoğlu, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu.

"KAYBOLAN ÖZGÜVEN VARDI"

"Başarı her şey tam değişti anlamına gelmiyor. Fakat şu bir gerçek her futbolcu ne kadar istiyorsa o kadar başarı elde eder. Kendileri mental olarak degişime başladı. Fakat yolumuzun çok uzun olduğu gerçeği var. Bizde kaybolan bir özgüven vardı. Sivasspor maçı bizim için önemliydi. Onun için önümüzdeki maça aynı ciddiyetle hazırlanmak zorundayız. Asıl rakiplerimizle. Oynamaya başlıyoruz. Gerçek anlamdaki maçlarımız bu karşılaşmalar. Umarım aynı mücadele örneğini hem Samsunspor hem Mersin İdman Yurdu maçında gösterirler"

"BATUHAN ÇOK KALİTELİ BİR FUTBOLCU"

"Batuhan Artarslan çok kaliteli bir futbolcu. Umut ediyorum bu çalışmalar devam eder. Son dönemde bizim gelmemizle çalışma isteği çok üst seviyede. Gelecekte mutlaka iyi yerlerde olacaktır"

"İBRAHİM ÜZÜLMEZ NEDEN BİR BAŞKA BİR TAKIMA GİDEMİYOR"

"İşler kötü gittiği zaman ilk gidenler teknik direktörler oluyor. Federasyonun bazı şeyleri değiştirmesi gerekiyor. Şu an da her şey serbest. Kulüpler açısından çok şeylerin değişmesi şazım. Bu kadar basit olmaması lazım bu işlerin. Kulüpler istediği kadar yapabiliyor. İbrahim Üzülmez kardeşimiz neden Akhisarspor'a veya başka takıma gidemiyor. Bunu basit bir kanunla geçiştirmemek lazım"

"YÖNETİMİ TEBRİK EDİYORUM"

"İlk geldiğim günler ligde kalırmıyız diye soranlar oldu. Benim öyle bir korkum yok. Bizim her daim, her zaman bu taraftara ihtiyacımız var. Burası onların şehri onlara iyi şekilde hizmet vermeye çalışıyoruz. Burada yönetimi tebrik etmek gerekiyor. Birlik ve beraberliği sağladılar. Umarım bir sonraki haftalarda böyle devam eder"


Kaynak.Ajansspor