YILMAZ Şampiyonları Kabul Etti

18 Ocak 2017 14:20

Şanlıurfa adına katıldıkları Türkiye Atletizm yarışmalarında dereceye giren sporcular, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ekrem GERGİNCİ nezaretinde Haliliye Kaymakamı Ali YILMAZ’ı Makamında ziyaret ettiler. 
Şanlıurfa adına katıldıkları atletizm yarışmalarında dereceye giren sporcular, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ekrem GERGİNCİ nezaretinde Haliliye Kaymakamı Ali YILMAZ’ı Makamında ziyaret etti.


Ziyaret esnasında kısa bir bilgi veren İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ekrem GERGİNCİ “Bu çocuklarımızın tamamı Türkiye Atletizm Yarışmalarında dereceye girmiş ve birincilikler almışlardır. Kendileri zor şartlar altında çalışıp, bu başarıları elde etmişlerdir. Kendilerine daha iyi ortamlar sağlandığı takdirde başarılarının daha da artacağına inanıyorum” dedi.


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İlçe Kaymakamı Ali YILMAZ “Sporcu kardeşlerimizin daha da başarılı olmaları adına İdare olarak üzerimize düşen görevleri yerine getireceğiz. Onların daha iyi şartlarda yarışmalara hazırlanmaları konusunda gerekli her türlü desteği vereceğiz. Kendilerini kutluyorum” dedi.


Ziyaret sonunda Kaymakam Ali YILMAZ tarafından sporculara ve hocalarına TEŞEKKÜR BELGESİ verildi.