Gençlik Spor Demokrasi Nöbetinde

29 Temmuz 2016 05:15

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürlüğü bütün personelleri spor il temsilcileri ve sporcularla beraber Topçu Meydanında her gün sabahlara kadar demokrasi nöbetini tutmaya devam ediyorlar. 

Şanlıurfa Gençlik hizmetleri ve spor il müdürlüğü bütün personelleri spor il temsilcileri ve sporcularla beraber Topçu meydanında her gün sabahlara kadar demokrasi nöbetini Tutmaya devam ediyorlar.


Şanlıurfa Gençlik hizmetleri ve spor il müdürü Hakan KEŞKÜŞ konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı; "Şanlıurfa’mızın coşkusunu görüyorsunuz. Demokrasi kalesi olarak demokrasisine nasıl sahip çıktığını görüyorsunuz. 15 Temmuz'da ülkemize yapılan bu işgale karşı meydanları dolduran illerden başında Urfa'mız geliyor. Sayın Cumhurbaşkanımızın, Başkomutanımızın 'meydanlara çıkın' emriyle bütün Urfa olarak ve Gençlik hizmetleri ve spor il müdürlüğü bütün personellerimiz spor il temsilcilerimiz ve sporcularımızla beraber Allah’ımıza hamdolsun ki halkımızla beraber Rabia meydanında bütün coşkumuzla heyecanımızla vatanımıza olan aidiyet duygumuz ve sevgimiz. Başkomutanımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN'A olan bağlılığımız meydanları doldurdu. Perşembe günü olmasına rağmen insanlar vatan nöbetini, demokrasi nöbetini bırakmıyor. Herkes burada. Urfalı hemşerilerime ne kadar teşekkür etsem az gelir. 


Bu sütü bozuklara güruhlara haşhaşilere ve FETÖ terör örgütüne asla pirim vermediler, demokrasilerine sahip çıktılar. 


Cumhurbaşkanımız, Başkomutanımız başta olmak üzere, seçilmiş parlamentomuza, Başbakanımıza, milletvekillerimize bütün Şanlıurfa halkı ve Gençlik hizmetleri ve spor il müdürlüğü bütün personellerimiz spor il temsilcilerimiz ve sporcularımızla beraber sahip çıkıyoruz ve çıkmaya da devam edeceğiz. Bu kentin kurtuluşunda nasıl ki atalarımız Fransız'lara karşı kahramanca öncü oldularsa, bizlerde tıpkı atalarımız gibi bu darbe kapılarının kapatılmasında da yine meydanlarda öncü olmaya devam edeceğiz. dedi