Topçu Meydanı'nda İlahi Konseri

28 Haziran 2016 11:03

Şanlıurfa'nın tüm ilçelerinde olduğu gibi kent merkezinde de bir çok etkinlik düzenleyen Büyükşehir Belediyesinin Topçu Meydanında düzenlediği Tasavvuf konserine binlerce Şanlıurfalı katıldı. 

Ramazan ayı boyunca bir çok etkinliğe imza atan Büyükşehir Belediyesi, ünlü Tasavvuf sanatçısı Abdurrahman Önül'ü binlerce Şanlıurfalılarla buluşturdu. 


Şanlıurfa'nın tüm ilçelerinde olduğu gibi kent merkezinde de bir çok etkinlik düzenleyen Büyükşehir Belediyesinin Topçu Meydanında düzenlediği Tasavvuf konserine binlerce Şanlıurfalı katıldı.


Bir birinden güzel ilahilerin seslendirildiği programda, Ramazan ayının  manevi havasını yaşayan vatandaşlar, Rabia meydanını doldurdular. 


Meydandakilerle birlikle konseri izleyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Büyükşehir Belediyesi olarak Ramazan ayında bir çok güzel etkinliğe imza atıklarını ifade etti.


Katılımlarından ve seslendirdiği güzel ilahilerinden dolayı Abdurrahman Önül'e teşekkür eden Başkan Nihat Çiftçi, Ramazan Ayının en güzel Şanlıurfa'da yaşandığına dikkat çekti.


“TÜM İSLAM ALEMİ’NİN MÜBAREK KADİR GECESİNİ TEBRİK EDİYORUM”


Büyükşehir Belediyesi tarafından Bediüzzaman Said Nursi onuruna düzenlenecek olan Mevlid-i Şerif’e tüm Şanlıurfalıları davet eden Başkan Nihat Çiftçi, "30 Haziran Perşembe günü teravih namazıyla birlikte Halil-u Rahman'da Bediüzzaman Said Nursi onuruna düzenleyeceğimiz  Mevlid-i Şerif’e tüm Şanlıurfalılarımız davetlidir. Mevlid programı sonrası tüm vatandaşlarımızla bir araya gelip Halil İbrahim sofrasını güzel bir şekilde dışarıdan gelen tüm misafirlere ve oraya gelen tüm vatandaşlarımıza ikram olarak açacağız. Yine aynı şekilde Cuma günü Mübarek Kadir Gecesi ve şimdiden tüm hemşehrilerimin mübarek Kadir gecesini tebrik ediyorum. Rabbim bizleri bu güzel mübarek aya kavuşturduğu için şükrediyoruz" dedi


“İBADET AŞKIYLA HİZMET  EDİYORUZ”


"Şanlıurfa'mıza hizmet ediyoruz, Şanlıurfalıların emrindeyiz" diyen Başkan Nihat Çiftçi, "Her alanda tüm hemşehrilerimizin yanındayız. Şanlıurfalıların huzura ve barışa yönelik vermiş olduğu katkılar bizler için çok önemlidir. Tüm çabamız Şanlıurfa'da huzur ortamının devam etmesidir. Biz Milletimizin hizmetkarıyız. Hizmet etmeyi de ibadet aşkıyla gerçekleştiriyoruz. Büyükşehir Belediyesi kadroları olarak bu bilinçle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şanlıurfa'yı ileriye taşıma adına gece gündüz çalışıp her alanda hizmet veremeye çalışacağız. Katılımınızdan dolayı teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.


Gerçekleştirilen konserin ardından Büyükşehir Belediyesi tarafından sürdürülen gece mesaisini inceleyen Başkan Nihat Çiftçi, esnafla bir araya gelerek vatandaşlarla sohbet etti.