KARADENİZ KUTSAL TOPRAKLARDA

31 Mayıs 2016 09:12

“Umre” ziyareti için Suudi Arabistan”da bulunan arkadaşımız Necdet Karadeniz Kutsal topraklardan sizlere seslendi. Necdet Karadeniz Kutsal topraklarda. 
“Umre” ziyareti için Suudi Arabistan”da bulunan arkadaşımız Necdet Karadeniz Kutsal topraklardan sizlere seslendi. Necdet Karadeniz Kutsal topraklarda.

Necdet KARADENİZ

SUUDİ ARABİSTAN – Umre ziyaretini yerine getirmek üzere kutsal topraklarda bulunan arkadaşımız Necdet Karadeniz, yaklaşan Ramazan ayı öncesi Urfa halkına seslenerek, “Ramazanı burada geçirmek büyük bir keyif olacak” dedi.

MEKKE VE MEDİNEDEKİ ESNAF İLE SOHBET

“Peygamberler şehri Şanlıurfa’dan peygamber ocağı ve peygamberlerin evi Mekke Medine de Hz. İbrahim’in çocukları ve torunları hepinize buradan sesleniyorum” diyen Necdet Karadeniz, Mekke ve Medine”deki esnaf ile görüşerek sohbet etti.

HZ. İBRAHİMİN TORUNLARINA KAPIMIZ HER ZAMAN AÇIK

“Gerek ramazan umresine gelen gerekse önümüzdeki günlerde hac görevini ifa etmek isteyen Hz. İbrahim torunlarına kapımız sonuna kadar açık” diyen Cidde de bulunan Eşvak Lokantası sahibi Kebapçı Mahmut, “özellikle Urfa”lı hemşerilerimize sesleniyoruz. Burada bir evlerinin, kendi lokantalarının olduğunu asla unutmasınlar” diye konuştu.

HER KONUDA YARDIMA HAZIRIZ

Mekke”de lokanta işletmeciliği yapan Muhammed ve Mehmet Batuk kardeşler ise “Başı,dişi ağrıyan ola ki rahatsızlanan, cüzdanını kaybeden veya tırnağı taşa değen bütün Şanlıurfalı hemşerilerimizin emrindeyiz. Hac görevlerini ifa ettikleri süre içerisinde her türlü sıkıntılarına koşmaya hazırız. Allah Hz. İbrahim çocukları ve torunlarının yar ve yardımcısı olsun. Buraya gelen her Urfalının bir evi bir işletmesi hazır bulunmaktadır” diye konuştular.